Arama

Rüyamda tabut içinde altın heykel gördüm ne anlama gelir?

Güncelleme: 9 Şubat 2009 Gösterim: 4.360 Cevap: 1
kevser 666 - avatarı
kevser 666
Ziyaretçi
9 Şubat 2009       Mesaj #1
kevser 666 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba benim amcam ve babam ölü. rüyamda her ikisinin ortasında duran bir tabut ve içini açtığımda kefene sarılı altın bir heykel gördüm. sonra küçük erkek arkadaşımın ölü olduğunu ve öbür aleme dönmeye çalıştığını gördüm. rüyamı yorumlarsanız sevinirim. teşekkür ederim.
Sponsorlu Bağlantılar
uchiha itachi - avatarı
uchiha itachi
Ziyaretçi
9 Şubat 2009       Mesaj #2
uchiha itachi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
rüyada tabut görmek adlı kullanıcıdan alıntı

Rüyada tabut görmek, zorlukların üstesinden gelmeye ve kazanca yorumlanır. Tabutu açık görmek, daha dikkatli olmazsanız birçok zorlukla karşı karşıya kalacaksınız demektir. Bazen kötü anlam içeren bir rüyadır.

Alıntı
rüyada altın görmek adlı kullanıcıdan alıntı

Rüyada altın görmek birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada altın ile ilgili herhangi bir şey görmek, maddi, manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğini gösterir Altın para, dedikodu demektir. Altınları yığılı bir şekilde gören kimse, birisiyle ilgili bir sırrı öğrenir. Bekar bir genç kız ya da erkek altın yüzük takarsa iyi bir evlilik yapar. Bir erkekten altın para, altın ziynet eşyası alırken gören bir kadın, gizli bir ilişkiye girişir. Ama bu durum muhakkak duyulacaktır..

Alıntı
heykel görmek adlı kullanıcıdan alıntı

İşinizi değiştirecek daha iyi bir işe gireceksiniz demektir

...
Sponsorlu Bağlantılar