![senmibenn - avatarı](https://www.msxlabs.org/forum/images/avatars/lol/Jayce.png)
Ziyaretçi
Bilgisayarım program sonlandıramıyorum yani görev yönetici si ile GörEV Yönetiicisi Yönetiici tarafından devre dışı bırakılmıştır diyor nasıL düzeLTe biLirim..........
Arkadaşım çok üzgünüm;fakat bilgisyarına virüs girmiş olabilr.Son zamanlarda indirdiğin şeyleri sil,veya onlara virüs taraması yap.Bilgisyarını (yaşın küçükse) bilgisyar tamircilerine veya yetkili servise götürmeni öneririm.Kendin yapacaksan :
Bilgisayarının kapatma düğmesine bir süre basılı tut.Bilgisayar öyle kapanır.Eğer Windows açılırken sorun çıkıyorsa işte o zaman iş zorlaşır.Bilgisyarı açar açmaz(bilgisayar açılma hızına bağlı)sürekli olarak f11 e bas.Bu senin yeni kimlikle oturum açmanı sağlar.Bilgisyarın çöktüyse tabii...Sonra Windows ekranına bir form sunar.Adını falan yani ordaki bilgileri doldur.İşte yeni oturuumm ve sorunsuz daha hızlı bir bilgisyar :)
NOT:Yine de bilgisayarını bi bilgisayarcıya götür.Çünkü benim 13 olmama daha 10 gün var xD
Ama benim laptobum çüktüğünde böyle yaptım oldu inşallah sorun çözülür :)
---------- Mesaj tarihi 19:53 ---------- Önceki mesaj tarihi 19:39 ----------
Theenipmatiq kısaca Ctrl + Alt +Del tuşları görev yöneticisini açar ancak bilgisyar virüs kapmış ya da tekniksel olarak çökmüşse benim dediklerimin yapılması daha doğrusdur senin dediklerin de yanlış değil yani yanlış anlama :)
Bilgisayarının kapatma düğmesine bir süre basılı tut.Bilgisayar öyle kapanır.Eğer Windows açılırken sorun çıkıyorsa işte o zaman iş zorlaşır.Bilgisyarı açar açmaz(bilgisayar açılma hızına bağlı)sürekli olarak f11 e bas.Bu senin yeni kimlikle oturum açmanı sağlar.Bilgisyarın çöktüyse tabii...Sonra Windows ekranına bir form sunar.Adını falan yani ordaki bilgileri doldur.İşte yeni oturuumm ve sorunsuz daha hızlı bir bilgisyar :)
Sponsorlu Baglantilar
Ama benim laptobum çüktüğünde böyle yaptım oldu inşallah sorun çözülür :)
---------- Mesaj tarihi 19:53 ---------- Önceki mesaj tarihi 19:39 ----------
Theenipmatiq kısaca Ctrl + Alt +Del tuşları görev yöneticisini açar ancak bilgisyar virüs kapmış ya da tekniksel olarak çökmüşse benim dediklerimin yapılması daha doğrusdur senin dediklerin de yanlış değil yani yanlış anlama :)