Ya benim msn'im çalınmıştı başka epostayla ilişkilendirip kapatmaya çalışmışlar, şu anda girmeye çalışınca öyle adres yok diyor ama yenisini de açmaya kalkıyorum o adı kabul etmiyor lütfen yardım
ozdemir_clup@hotmail.com msn adresim kapatılmış nedenini bilmiyorum hesabımın açılmasını istiyorum amacım gelen mail lere bakmak madur durumda kaldım yardım ederseniz çok tşk ederim
slm arkadaşlar ben 3-4 sene önce bi msn adresi açtım kurumsal_-@seviyo.net diye bu seviyo.net adresi iptal olmuşş bu yuzden bendee msn me giremiyorum bunu nasıl çözebilirim acaba
slm arkadaşlar ben 3-4 sene önce bi msn kurdum kurumsal_-@seviyo.netdiyeee bu seviyo .net adresi iptal olmuşş msn adresime giremiyorum artıkk nasıl düzeltebilirim
eski 2009 yada 2010 açtığım msn 1 yıl kullandıkdan sonra gerek duymaıdığım için açmadım.. şuan aynı adresimi yazıyorum bazısında hatalı bazısında yeni sürümü yükleyiniz gibi uyarılar alıyorum .. lakin bu adresi açmam gerekiyor.. ne yapacagım hakkında hiç bi fikrim yok . yardımcı olurmusunuz acil çok önemli eski msn adresini açmam gerekiyor şimdiden teşekkürler ..