Ziyaretçi
merhaba. ben eski sewgilimle tekrar başlamaya karar werdim. ama tek sorun ona güweniyodum ama bazı konularda beni denemesi oldu. kızları felan ortaya katarak benim tawrımı we kıskançlık sewiyemi ölçtü. bu tam olarak üç gün sürdü. bu sürede benimle konuşmaları azaldı. her zaman meşgulüm diodu. böle yaparak bende şüpheler doğal olarak oluştu. yan yana olsak sorun diil ama uzak illerde üniw okuyoruz ikimizde. açıklama istediimde yapmadı bende ayrılmaya karar werdim. bana sölediği kelime birşeyi karar werdiysen sonucunuda düşünmüş olmak gerek dedi we beni tekrar kazanmaya we bu ilişkiyi kurtarmaya çalışmadı. tel.i kapattıktan sonra ben ona msj attım we kawga etmeye başladık. en sonunda sabaha kadar uyumamış we bana herşeyi anlatan bi msj atmış. benimde aklım başıma geldi tabi.. gerçekten kız felan yoktu hayatında. olsada sorun diil tabi arkadaş olmak kaydıyla ama beni tanıştırması yeterdi. beni kendinden çok soğuttun, sana bi şaka yapsam benden ayrılcakmı acaba die düşünmek istemiorum, bendeki sewgiyi öldürdün we seni artık hayatımda istemiorum dio. ama ben onu hala sewiorum. ne yapmam gerekio?? biliorum oda beni sewio ama sadece gurur yapıo. çokta inatçı ne yapmam gerekio yaa nolur yardım edin bana
Sponsorlu Bağlantılar