Arama

Masaüstü simgeleri ile başlat menüsü ve çubuğu kayboldu, ne yapmalıyım? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Haziran 2015 Gösterim: 74.172 Cevap: 77
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Temmuz 2012       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben başlat yazısını değiştiriyodum kayıt defteri düzenleyicisinden explorer`i değiştirip başka isim yazdım sonuna .exe ekleyim windows klasörü altına kaydettim reset attım her şey gitti 7 farklı yöntem denedim hiçbiri olmadı yardııım
Sponsorlu Bağlantılar
BenceHicBakmaxD - avatarı
BenceHicBakmaxD
Ziyaretçi
30 Temmuz 2012       Mesaj #62
BenceHicBakmaxD - avatarı
Ziyaretçi
Hiç bir şey yapamıyor isen pc ni qeriye alırsan hiç bir sorunun kalmaz.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2012       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim de bir sorunum var yardım edermisin? benim ki ise bntn resimler siteler deki resimler facedeki fotolar hepsi noktalı gösterio napmalıyım nolur yardım et
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2012       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgiyarıma sağ tıkla özellikler aygıt yöneticisine gir oradan ekran kartını devre dışı bırak... yeniden başlat tekrar etkinleştir bi reset daha at sonra düzelir...
1s1ms1z - avatarı
1s1ms1z
Ziyaretçi
20 Ağustos 2012       Mesaj #65
1s1ms1z - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar hepinizi ndediğinizi yaptım ama hiç bir işe yaramadı ouf ya yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2012       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar masa üstünde hiçbirşey kalmadıysa ekranda sağ tıklayın ve masa üstü ögelerini göster deyin eğer yukarıdaki link çubuğunu kaybettiyseniz gezinti araç çubuğunu işaretleyin gelir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2012       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim bilgisayarımda simgelerin hepsi WordPad halinde gösteriyor sistem geri yüklemeyi falan herşeyi denedim ama olmuyor lütfen bana yardım edin son çare format ama attırmak istemiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Nisan 2013       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya benimde sadece ctrl+alt+dele tıklayınca görev yöneticisi çıkıyor ama oradan da yeni göreve tıklıyorum oradanda expler exe yazıyorum ama açılmıyor hata veriyor ve ende gözata tıklayıp oradan yapıyorumoradan masa üstünü gösrete tıklıyorum gözattan ama o sayfada görünüyor normal sayfada görükmüyr sadece tem ve farem ucu görünüyor sağ yad sol tılayamıyorum fare ile yani maus la napacam yardım

ama benim çıkmıyor ne yapabilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mayıs 2013       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya benimde sadece ctrl+alt+dele tıklayınca görev yöneticisi çıkıyor ama oradan da yeni göreve tıklıyorum oradanda expler exe yazıyorum ama açılmıyor hata veriyor ve ende gözata tıklayıp oradan yapıyorumoradan masa üstünü gösrete tıklıyorum gözattan ama o sayfada görünüyor normal sayfada görükmüyr sadece tem ve farem ucu görünüyor sağ yad sol tılayamıyorum fare ile yani maus la napacam yardım

ORAYA EXPLORER EXE DEĞİL SADECE EXPLORER YAZ.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2013       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aRKAdAŞLAR neden MaSaÜstünde Hiçbirsey yok sadece geri dönüşüm kutusu var neden öle bilen vaarsa yardım etsin lütfen...