Arama

Meslek lisesi öğrencileri kendi bölümleri dışında tercih yapabilir mi? - Sayfa 9

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Haziran 2014 Gösterim: 89.432 Cevap: 96
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2011       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben meslek lisesi bilgisayar bölümünden mezunum dikey geçiş hakkımı kullanarak hangi bölümlere gidebilirim dikey geçiş hakkımı sağlık meslek yüksek okulları içinde kullanabilirmiyim?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2011       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
- Muhasebe
- Bankacılık,
Sponsorlu Bağlantılar
- Büro Hizmetleri,
- Kooperatifçilik,
- Dış Ticaret,
- Borsa Hizmetleri,
- Sigortacılık,
- Emlak Komisyonculuğu,
- Bilgisayar Alanı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Eylül 2011       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm.meslek lisesinden bu sene mezun oldum.bölümüm muhasebe.ancak bölümümü istemiyorum.tıp fakültesi beyin cerrah bölümünü istiyorum bu konuda bana yeteri kadar bilgi verebilir misiniz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2011       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben koleje başlayacağım ve bir kaç merak ettiğim sorular var mesela ben bu liseye başladığımda 2. dönem başka bir Anadolu devlet lisesine geçiş yapa bilir miyim ve birde şu sorum var bu kolej bana ne gibi bir avantaj sağlıyacak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2011       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi günler benım sorum su olacak. ticaret lisesi muhasebe finasman bölümü okudum 2 yıllık gecıs hakkımda hangı bölümleri seçebilirim ? 4 yıllık hangi bölümlere tercih yapabilirim ? şimdiden tesekkurler
qamze - avatarı
qamze
Ziyaretçi
12 Eylül 2011       Mesaj #86
qamze - avatarı
Ziyaretçi
acık öğretim meslek lisesi ögrencisiyim... üniv. tercihinde alan dışı tercih yapıp resim ögretmenliğini secmek istyrm hakkında yrdmcı olmk istyen yada bu kuno hakkında blgisi olan vrsa yardımcı olblrler mi ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Eylül 2011       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek lisesinde okuyup ygs ye girmeden direk geçiş yaptım tercih yaptım açık öğretim için ama yerleşemediniz dedi ben şimdi ek yerleştirmelerde açık öğretim tercih edebilecek miyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Eylül 2011       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lız teknik ve meslek lisesinde lise 1 e başlayacagım ama giyim üretimi seçmiş dershane hocam ama ben çocuk gelişimine lise 2 de tercih yaparak geçebilirmiyim bi yardım olun lütfen ya
brc - avatarı
brc
Ziyaretçi
21 Eylül 2011       Mesaj #89
brc - avatarı
Ziyaretçi
bende moda tasarımı okuyorum ve sewmediğim içinde ya cocuk gelişimi yada gastronomi bölümünü istiyorum..ünüwersitede geçiş olabilr mi ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2012       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben meslek lisesi elektirik bölümü menzunuyum. adanada okudum ve hala adanadayım. üniversitede sınavsız geçişle hangi bölümlere gidebilirim vee tercihlerde malatya secsem gelirmi....çokkk acilll yardımmmm