Arama

Meslek lisesi öğrencileri kendi bölümleri dışında tercih yapabilir mi? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Haziran 2014 Gösterim: 89.437 Cevap: 96
öznur - avatarı
öznur
Ziyaretçi
6 Mayıs 2011       Mesaj #71
öznur - avatarı
Ziyaretçi
ben sınavsız geçiş hakkmı kullnp çock glşmne gecmk istıorum ama muhasebe bölmu mezunuyum geceblrmym
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2011       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben metal bölümü ögrencisiyim kendi bölümümün dışında nasıl bir tercih edebilirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2011       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben anadolu ticaret meslek lilesi 9. sınıf öğrencisiyim aceba düz ticaret bölümüne geçiş yapabilirmiyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Haziran 2011       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR DSINIVSIZ GEÇİŞLER DAHA DEVAM ETMEKTEDİR AMA KALDIRILACAK HABERLERİ VAR AMA HALA DEVAM EDİYOOO
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2011       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn tic.mes.lisesine gidiyorum.sınavsız geciş 2 yıllık okuma kaldırıldı artık. Size bir sorum olucak. lise 2 de secmeli derslerden kaç tane secme hakkımız var? lütfen biliyorsanız söyleyn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Temmuz 2011       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ticaret meslek lisesi mezunuyum iki yıllık üniversiteye geçiş yapmak istiyorum hangi bölümleri tercih edebilirim???
grkm - avatarı
grkm
Ziyaretçi
10 Temmuz 2011       Mesaj #77
grkm - avatarı
Ziyaretçi
benim oğlum antalya denizcilik anadolu meslek lisesine tercih yapacak, gemi mühendisliği için ek puan alır mı..... meslek lisesi üniversiteye hazırlanmasında yetersiz kalırmı....
AcerAilesi - avatarı
AcerAilesi
Ziyaretçi
11 Temmuz 2011       Mesaj #78
AcerAilesi - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Radyo Televizyon Sinema bölümünü okumak istiyorum. Lise de Radyo Televizyon bölüm eğitimi veren bir meslek lisesine gidersem yönetmen olma şansım olur mu yoksa Meslek üniversitesine mi gitmek zorunda kalırım?

Ayrıca;
Meslek lisesi okursam illa ki meslek üniversitesine mi gitmek zorunda kalırım? Yoksa istediğim üniversiteyi tercih edip istediğim bölüme girebilir miyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Temmuz 2011       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merabalar ben imam hatip lisesi üçüncü sınıftan terkim.İmam hatip lisesinden başka liseye açıktan geçiş yapmak istiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz?Sizce düz mü meslek mi?Birde düz ve meslek lisesinin bölümlerinin hepsini yazabilirmisiniz.Birini seçmek istiyorum.Sevgiler.Teşekkürler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Temmuz 2011       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben düz lise mezunuyum acil tıp bölümü istiorum acaba özel okullar düz lise mezunu ogrenci alıor mu yarmdcı olursanz sewnırım..