Arama

Yüklediğim oyun açılırken hata veriyor yardımcı olur musunuz? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 30 Ocak 2015 Gösterim: 31.246 Cevap: 65
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ekim 2011       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2. sayfanın son sorusunu soran arkadaş bu yazıyı senin için yazıyorum başlat'a tıkla ara de tüm dosya ve klasörlere tıkla ilk kutucuğa gta sa yaz çıkan set dosyasını sil bu dosya bazen gta saya girip çıkınca geliyor çok uyuzumdur bu dosyaya.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ekim 2011       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
3. sayfanın ilk sorusu gta sa dosyasına tıkla özellikler'de uyumluluğa tıkla ve onu 98 yap olmazsa değiştir tek tek dene bu senin windosw moduna bağlı büyük ihtimalle 98'dir senin için de ama.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ekim 2011       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn pes 12 demoyu indirdim yükledim tam oyun açılırken hata raporu veriyor. sedece pes12 için değil normelde başka bi oyunda farketmez bu durumda ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim tşkler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2011       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben daha önce crossfire'ı yükledim ve sonra silip tekrar yükledim ama oyun açılmıyorr yardım lütfen !!!!!!
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011       Mesaj #55
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bn pes 12 demoyu indirdim yükledim tam oyun açılırken hata raporu veriyor. sedece pes12 için değil normelde başka bi oyunda farketmez bu durumda ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim tşkler.

Sürücülerinizin yüklü olduğundan emin misiniz? Ekran kartı sürücülerinizi kontrol edin.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben daha önce crossfire'ı yükledim ve sonra silip tekrar yükledim ama oyun açılmıyorr yardım lütfen !!!!!!

Sadece açılmıyor derseniz yardımcı olamayız nasıl açılmıyor hata raporu mu gönderiyor, kısayolu tıklandığında hiçbirşey açılmıyor mu, giriş mi yapamıyorsunuz, başka bir hata mı veriyor vs. vs. lütfen sorununuzu tam belirtin belki yardımcı olabiliriz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2012       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
GRID araba yarışı Korsan oyun aldım yükledim crack v.s yaptım ama oyun hata raporu veriyo.. Bide Orjinal oyuna İnternetten indirililmiş Crack yapsak Orjinal oyun bidaha açılabilirmi Sonsuza Dek kapandı açılmıyor benim oyun..Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mayıs 2012       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beyler aynı durum bendede var yardımMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2012       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya ben mstar oyununu indirdim , ama oyun sürekli "oyun kartı hatası " veriyo ve kapanıyo .. ne yapmam lazm Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ağustos 2012       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
GTA SA açtığımda gta sa exe.çalışmayı durdurdu diyor ne yapmalıyım **********çıldırcam**********
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Eylül 2012       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdaslar ben de mta ya basladım ben de gta sanandirese yama indirdim son ra yamam olmadı bos ver dedim mta yı aç maya çalış tım olmadı dll hatası ver di onu yaptım simdi baska bitane bişey veri yo ya yardım edin hatanın adı su searcihing for grand teheft auto sanan dires