Arama

PC hafıza kartını neden okumuyor? - Sayfa 10

En İyi Cevap Var Güncelleme: 12 Nisan 2014 Gösterim: 129.990 Cevap: 116
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2012       Mesaj #91
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben telefonumdan hafıza kartını biçimlendirdim ve hafıza kartını takmak için usb kullandım okudu.
Sponsorlu Bağlantılar
amed2149 - avatarı
amed2149
Ziyaretçi
26 Haziran 2012       Mesaj #92
amed2149 - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle Hepinize merhaba Arkadaşlar bu konu daha önce Açılmıştı eski bir konu ama çözüm bulunmamış
ve ben bu çözümü buldum bir çok program denememe rağmen sorun pc de yada yazılım veya kart okuyucularında Değil Asıl mesele çok basit bizlerin hatası.
Sponsorlu Bağlantılar
Hafıza kartını pc ye taktığımızda birim olarak görüyor Fakat açılmıyor yani okumuyor biçimlendirmemizi istiyor peki neden ?

Cevabı ise bizler hafıza kartına şifre koyduğumuzda o şekilde çıkarıp takmamızdan kaynaklanıyor.
yapacağımız işlem hafıza kartını telefona takıp daha sonrada telefondan hafıza kartına ulaşıp hafıza kartı şifresini kaldırmak olacaktır Daha sonra hafıza kartınızı kart okuyucunuza takarak istediğiniz gibi Kullana bilirsiniz Kolay Gelsin Umarım bir Çok Arkadaşımıza yarayacaktır bu bilgi Saygılar .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Temmuz 2012       Mesaj #93
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ban hafıza kartını pc'ye takıyorm ama okumuyo malesef..ne yapabilirim acill yardım edein lütfenn..!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2012       Mesaj #94
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
daha yeni telefonuma sd kartı aldım bende . ama telefona takınca çalışıyor bilgisayara takıyorum okumuyor hiç uyarı yok bilgisayarımada baktım yok neden böle oluyor
Misafirim - avatarı
Misafirim
Ziyaretçi
17 Temmuz 2012       Mesaj #95
Misafirim - avatarı
Ziyaretçi
telefonuma yeni bir micro sd kart aldım . telefona takınca okuyor açılıyor bilgisayara takıyorum hiç okumuyor bilgisayarımada baktım heryere baktım açılmıyor okumuyor sanki takılmadı ama ben onu direk takıyorum herhangi birşey olurmu ve yardım edin tesekürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Temmuz 2012       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Pc nin okumadığı kartı telefon okuyor.. Çözüm bulamadım. Bi fikri olan var mı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Temmuz 2012       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
telefonun okudugu kartı pc okumuyor. çözüm bulan varmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2012       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bende seçenek bile hic bise görünmüyo yardım acill tesekürlerr.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2012       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar hafıza kartımı ne telefon görüyor nede bilgisayar.içindede önemli belgelerim vardı.onu kurtarma şansım var mı varsa nedir beni bilgilendirirseniz sevinirim çok acillll
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ağustos 2012       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar benimde böyle bir sorunum vardı her yöntemi denedim fakat olmadı gülünç gelecek ama çareyi şu yöntemde buldum.
Bkz:Öncelikle küçük hafıza kartını aparatından çıkarıyorsunuz ve kasada küçük hafıza kartı bölümüne takıyorsunuz daha sonra elinizde kalan büyük aparatı yani küçük hafıza kartının yuvasınıda kasadaki büyük bölmeye yerleştiriyorsunuz ve hafıza kartınızı taktığınzda kasanızın yanmayan yeşil ışığının yandığını göreceksiniz . Umarım bu yöntem sizlerinde işine yarar. Kolay gelsin Msn Happy