Arama

PC hafıza kartını neden okumuyor? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 12 Nisan 2014 Gösterim: 130.037 Cevap: 116
yunus ere - avatarı
yunus ere
Ziyaretçi
15 Ocak 2012       Mesaj #71
yunus ere - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun sorunun çözümü için denetim masası aygıt yönetcis ve üzernderuşre o yere gensatılatyıp onar deyn
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ocak 2012       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
pffff ben 6300 kullanıyorum hafıza kartıma şifre koydum ama şimdi unuttum nasıl kıracam şifremi.ltfn yrdm edin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim bilgisayara ilk taktığımda okudu ama bilgisayara atamadım resimleri bir daha taktığımda okumadı laptop tan giriyorum masaüstü pc dede aynısı olmuştu ne yapmalıyım???
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
22 Ocak 2012       Mesaj #74
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

pffff ben 6300 kullanıyorum hafıza kartıma şifre koydum ama şimdi unuttum nasıl kıracam şifremi.ltfn yrdm edin

Telefoncuya götür.Hafıza kartını sıfırlasın .

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

benim bilgisayara ilk taktığımda okudu ama bilgisayara atamadım resimleri bir daha taktığımda okumadı laptop tan giriyorum masaüstü pc dede aynısı olmuştu ne yapmalıyım???

Erişmeye kapalı olabilir hafıza kartınız sağ veya solunca lock/un lock kilidi olması lazım orayı kontorol edin açık olduguna dikkat ediniz.
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarda hafıza kartını biçimlendirmeyin.Biçimlendirirseniz,tüm bilgileriniz silinir....Belkide kartı ters takmışsınızdır.Benim pcm de okmamıştı ben ters tktıqımı farq ettiw sonra diğer 19 telefonumun kartlarını sırayla taktım ve açıldı....Gerçekten de 19 tane telefonum var hepsinin markasını sayabilirim
samsung (1 ADET)
apple (iphone) (5 ADET)
Turkcell T10 (1 ADET)
Turkcell t)20 (1 ADET)
LG (1 aDET)
aSUS (1ADET)
JamioNe - avatarı
JamioNe
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #76
JamioNe - avatarı
Ziyaretçi
Hafıza kartı pc ile uyumlu değildir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2012       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hafıza kart neden olmuyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Şubat 2012       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar televonumda denedim 2mb Takmadığım zaman 8şarkım wardı ilk taktığımda 8 şarkım ve bellek kartındaki şarkılarda vardı 2.de taktığımda hiçbiri yok Lütfen cevap ayseekici186@hotmail.com
Potterhead - avatarı
Potterhead
Ziyaretçi
26 Şubat 2012       Mesaj #79
Potterhead - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar hafıza kartını bilgisayara takıyorum ama bilgisayar okumuyor. Önceden hafıza kartı açılıyordu ama şimdi açılmıyor, resimleri bilgisayara yükleyemiyorum Msn Sad Biri yardım etsin lütfen!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
512 mb lik hafıza kartını takıyorum lütfen disk yerleştirin diyo biçimlendir diyorum disk yerleştirin diyor telefona takıyorum hafıza durumu diyorum biçimli değil diyor biçimle diyorum biçimlenmemiştir diyor ne kadar biçimle desemde olmuyor daha sonra 2 gb lik hafıza kartını takıyorum pcde okuyor telefonda okuyor ne yapmam lazım