Arama

PC hafıza kartını neden okumuyor? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 12 Nisan 2014 Gösterim: 129.990 Cevap: 116
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha bnm pc hafıza kartını okumuyor sanırım. resim atmak istiyorum ama okumuyor yha
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2011       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 3 aydır hafıza kartımı açamıyordum bugün biçimlendirdim halbuki hiç bir şey yapmama gerek yokmuş sadece adapterde ki lock tuşunu hareket ettirmeniz yeterli =))
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Haziran 2011       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hafıza karını takıyorum pc de tık yok nedenini söylermisinz lütfen cevap bekliyorum...şimdiden teşekürler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Haziran 2011       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnm pc de kartı gormuyor kilid milid de yok işten anlıyan varsa cwp versn beyler acill
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Temmuz 2011       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benmde okumuo neden acaba yeşil ışık yanıo sonra otomatik kullan qeli0 sonra gidio bi sey kalmıo yardım Pleasee..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2011       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim laptopum normalde fotoğraf makinemin hafıza kartını okuyordu. Ama artık okumamaya başladı. Ne yapmam gerekiyor ? Yandaki lock yazan tuşu da kontrol ettim. Yani laptop eskiden her türlü hafıza kartını okuyordu ama artık hiçbirini okumuyor. Lütfen bir çözüm bulun. Çok acil.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Temmuz 2011       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben samsung s5233 telefonum için 8 gb lik hafıza kartı aldım hafıza kartını aparatına taktım aparatınıda kart okuyucuya taktım kart okuyucuyuda bilgisayara taktım dıt sesi geldi ama karşıma hiç bir şey çıkmadı napabilirim acill
Zehra Sena - avatarı
Zehra Sena
Ziyaretçi
28 Temmuz 2011       Mesaj #48
Zehra Sena - avatarı
Ziyaretçi
Laptop kullanıcısıyım. Öncelerinde fotoğraf makinesinin hafıza kartını laptopum okuyordu. Şimdi ise okumuyor. Yandaki kilit tuşunu da denedim olmadı. Lütfen tavsiyede bulunun. Sadece fotoğraf makinesininkini de değil , telefonumunkini de okumuyor. Yani hiçbirini okumuyor. Acil yardım ederseniz sevinirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Temmuz 2011       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bakın bende bilgisayara telefonunuu hafıza kartını takıyorum ama okumuyor bu durumda ne yapmalayım???????
Zehra Sena - avatarı
Zehra Sena
Ziyaretçi
29 Temmuz 2011       Mesaj #50
Zehra Sena - avatarı
Ziyaretçi
Bu foruma cevap verilmiyor biraz yardımcı olun lütfen.