Arkadaşlar ben yaklaşık 2 3 aydır hafıza kartımı açamıyordum bugün biçimlendirdim halbuki hiç bir şey yapmama gerek yokmuş sadece adapterde ki lock tuşunu hareket ettirmeniz yeterli =))
Benim laptopum normalde fotoğraf makinemin hafıza kartını okuyordu. Ama artık okumamaya başladı. Ne yapmam gerekiyor ? Yandaki lock yazan tuşu da kontrol ettim. Yani laptop eskiden her türlü hafıza kartını okuyordu ama artık hiçbirini okumuyor. Lütfen bir çözüm bulun. Çok acil.
arkadaşlar ben samsung s5233 telefonum için 8 gb lik hafıza kartı aldım hafıza kartını aparatına taktım aparatınıda kart okuyucuya taktım kart okuyucuyuda bilgisayara taktım dıt sesi geldi ama karşıma hiç bir şey çıkmadı napabilirim acill
Laptop kullanıcısıyım. Öncelerinde fotoğraf makinesinin hafıza kartını laptopum okuyordu. Şimdi ise okumuyor. Yandaki kilit tuşunu da denedim olmadı. Lütfen tavsiyede bulunun. Sadece fotoğraf makinesininkini de değil , telefonumunkini de okumuyor. Yani hiçbirini okumuyor. Acil yardım ederseniz sevinirim.