Arama

PC hafıza kartını neden okumuyor? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 12 Nisan 2014 Gösterim: 130.028 Cevap: 116
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ekim 2011       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim kart readeri eski bilgisayarım okuyordu daha sonra okumadı bilgisayarı . diğer bilgisayarımda denedim ondada okumadı bozuldu diye değiştirdim bunu da okumuyor ama flash disk usb okuyor sadece kart reader okumuyor yardımcı olursanız sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2011       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hafıza kartımı bılgısayar okumuyor. daha önce okudyordu. ne olmuş olabilirrr?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2011       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hafza karıtı taktım bilgisiyara ama açılmadı 1 cibigaytuııııııııııı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Kasım 2011       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Keşke okuduğu bi hafıza kartı olsa kardeş .s
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2011       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hafıza kartımı pcye takıyom sarı ışığı yanıyor ama okumuyor yardımcı olursanız sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2011       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MErhaba .

Nokia C1 telefona başka bir telefondan resim attık . Hafıza kartında gözüküyor ama kart okuyucu ile bilgisayara atmak istiyoruz atmıyor . Resimler yok gözüküyor . Telefonda resimler var ama bilgisayara bagladıgımızda olmuyor . Acaba nasıl yapabiliriz , sorun nedir ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2011       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar ben teleye şarkı atacağım
ama disk takın diyor ben zaten 512 mblik diski taktım ne yapabilirim cevaplayana çook teşekkür ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2011       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende hafıza kartını takınca bilgisayar hiç tepki vermiyordu,kartı tekrar telofona takıp şifreyi kaldırdım herşey düzeldi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2011       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BİLGİSAYARA ATIN FORMATINIZI BAL GİBİ OKUR Msn Wink

OLMADIYSA BU PROĞRAMI İNDİRİN https://rs248tl4.rapidshare.com/#!download|248dt|137595485|Flash_Memory_Toolkit_1.20_PRO-FaStBoY.rar|760|R~1B3B5476C4A661EFD4C179E499679137|0|0

Ardından alt sağ taraftaki “Scan” butonuna basarak taramaya başlayın. Ortadaki ekranda kurtarılan dosyaları görmeye başlayacaksınız. Hafıza kartınızın kapasitesine bağlı olarak tarama işlemi 30 dk ile 60 dk arasında sürebilir.

Tarama işlemi bittiğide ortadaki dosyaların üzerine sağ tıklarak “Select All” deyin ve tüm dosyaları işaretleyin. Ardından sağ alt taraftan “Recovery” butonuna basarak bu dosyaları bilgisayarınıza kaydedin.

YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2011       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar teşkkürler yardımcı olmak için elinizden geleni yaptınız ama benimkini telefon görüyor pc görmüyor hiç formatla uğraşmadan nasıl sorunu çözebilirim?