Arama

Derslerimde nasıl başarılı olabilirim? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 10 Ocak 2015 Gösterim: 57.040 Cevap: 87
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2012       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sorum açık ve basit:Nasıl derslerimde başarılı olurum?Teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2012       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bi fen lisesi öğrencisiyi okuluma 50. yedekten girdim fakat lise 1 i 7.likle bitirdim size nasıl çalışılması konusunda yardımcı olabilirim...
Sponsorlu Bağlantılar
Tebessum - avatarı
Tebessum
Ziyaretçi
8 Eylül 2012       Mesaj #63
Tebessum - avatarı
Ziyaretçi
Ders çalışmayı seviyorum, okula gitmeyi seviyorum fakat bazen ne okula gidesim geliyor ne de ders çalışasım geliyor. Buna anlam veremiyorum. Herkes renkli kalemler al, renkli defterler felan al daha iyi ders çalışırsın felan diyorlar ama pek işe yarayacağını sanmıyorum. Siz ne tavsiye edersiniz??Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Eylül 2012       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba Msn Happy
bence ders çalışmak için dersi sevmek çok önemli Msn Happy buda sizin elinizde , eğer kendime güvenemiyorum veya yapamıyorum derseniz size kişisel gelişim kitaplarını tavsiye ederim hatta şu kitapları kesinlikle okuyun derim ; anthony robins : sınırsız güç ve mümin sekman : herşey seninle başlar .. 15 lira tutar ikisi ama birçok şey kazandırır inanarak okursanız .. sanırım birazda kendinizi gaza getirmeniz gerekli Msn Happy ben bunu yazıyorum çünkü türkiyenin mühendislere doktorlara ihtiyacı var serseri olan insanlara değil , birde şunu unutmayın bizim atalarımız mükemmeliyet üzerinde insanlarmış , biz onların soyundanız neden öyle olamayalım ? fatih sultan mehmet o surları yıkıp istanbulu fethetti , sultan süleyman tüm avrupada muhteşem süleyman diye tanındı , mustafa kemal işgal edilen bir devleti savunarak türkiyeyi kurdu ve çanakkalede binlerce mehmetçik şehit oldu .. inanın biz muhteşem bir devletiz ve biz mükemmel atalarımızın evlatlarıyız , başarabilirsiniz inanın yaparsınız çünkü siz türksünüz Msn Happy unutmayın sizin karşınızdakini sizin hakkınızdaki düşüncesi önemli değildir önemli olan sizin özgüveninizdir kendinize güvenin beyninizin içindeki nöronlar sadece öğrenmek için çırpınıyorlar bunu unutmayın ve oturup şimdiden başlayın çalışmaya Msn Happy
not: arkadaş çevrenize takılmayın , havalı olmaya çalışmayın mümkünse çalışkan insanlarla arkadaş olun .. havalı olmak isteyen kişiler karakteri sağlam olmayan kişilerdir emin olun hayatınız boyunca çalışmanızın hediyesini alacaksınız , başarılı olmak sizin elinizde , atalarımız bizim için can vermiş matematiğe fene çalışmak yetecek mi ? unutmayın biz türk evladıyız ve ona yakışır biçimde davranmalıyız Msn Happy ben sizlere çalıştığınız için teşekkür ederim , atalarımız inanın bundan fazlasını istemezlerdi çalışkanlık bizim sembolümüz özgüven bizim adımız başaracağınıza ben inanıyorum sizde kendinize inanın Msn Happy

yazan : bengü özsubaşı ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2012       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
idare hukuku konusu anlamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım sınava 2 gün kaldı
ugurcicek - avatarı
ugurcicek
Ziyaretçi
20 Eylül 2012       Mesaj #66
ugurcicek - avatarı
Ziyaretçi
başarılı olman kolay kendinle bir gün boyunca yalnız kal benn bunu neden nasıl nasıl yapmaıyım en iyi nasıl olabilirim diye düşün zaten yavaş yavaş başarılı olacaksın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2012       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben nevşehir altınyıldız kolejinde okuyorum dersler çok ağır ödevlere çok yükleniyorlar ben matematik konusunu anlmadım öğretmen etüt vermeyecekmiş napabilirim Msn Sad yardımlarınızı bekliyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Kasım 2012       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çalış dur istesende istemeende çalış artık ii bir meslek kazan sonra yat yat oyun vb çok iyi olur
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Kasım 2012       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
önce okuldan gelir gelmez ders çalışmalısın ve 4-5 saat çalışmalısın eminim bu işine yarıyacaktır ve 1-2 daka ara ver yemek ye ve tekrar çalış
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2012       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar planlı çalışmnıza bile gerek yok ders çalışmadan önce örneğin 1 saat fen çalışıyım sonra matematik çalışıyım demeniz yeterli bence deneyin denemeden sakın bi yorum yapmayın deneyin eğer işe yarıyorsa bana teşekür edebilirsiniz .bakın fen lisesine gidiyorum yanlış bilge vermem deneyin görün