Arama

Fransa'ya iltica sürecinde ne yapılması gerektiği hakkında fikir verebilir misiniz? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 28 Eylül 2015 Gösterim: 30.768 Cevap: 17
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2012       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 1996 Dogumluyum Fransaya kacak giris yaptim iltica konusunda nasil bir yol izlemem gerekir burada bi abim var abim evli ve pasaportlu

Sponsorlu Bağlantılar

iltica-surecinde-ne-yapilmasi-gerektigi-hakkinda-fikir-verebilir-misiniz.

Kaynak: Fransa'ya iltica sürecinde ne yapılması gerektiği hakkında fikir verebilir misiniz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2012       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm iyi gunler ben turkiyeden kacip cyprus a iltica ettim
Burdaki dosyam sonuclanmadan fransa ya kacak yolla gelip orda iltica etsem
Sponsorlu Bağlantılar
Nasil bir sorun la karsilasirim lutfen bana bi cevap yazarmisiniz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Eylül 2012       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb iki kızım var turla oraya gidip ırtca etmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz esimle sorunlarım var ve sureklı tehdıt alıyorum malum turkıyedeki olaylar bellı ailem sahıp cıkmıyor. zor gunler yasıyorum turla gidicem ama ne tur sorunlar yasarım bana yardım edın lutfen sızden cvp beklıyorum
Son düzenleyen _VICTORY_; 29 Eylül 2012 08:19
aliali - avatarı
aliali
Ziyaretçi
10 Mart 2014       Mesaj #14
aliali - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

mrb benim amcamin olu tr de 2 kisiyi oldurdu bunun icin karsi aile evlerimizi yikti babami dovduler elimde rapor var ve internet ve gazete haberleri var elimde bu iltica hakinda bi ise yararmi ve dtp uyelik belgem var 1994 te dayim olduruldu jitem tarafindan gazete haberi var bunun uzerine biseyler alabilirmiyim

biraz gec cevap ama hala gitmediysengit ab nin her yerinde iltican kabul olur
ic3man_07 - avatarı
ic3man_07
Ziyaretçi
30 Mart 2014       Mesaj #15
ic3man_07 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar mrb sizlerde ben bir şey öğrenmek istiyorum ben kimliğimi kaybettim ve benim kimliğimle Türkiye de bazı devlet KURUMLARI dolandırılmış dolandıran kişinin ben olmadığımı kanıtladım ama buna rağmen bana 146 yıl hapis cezası verildi ve yargıtay cezanın onanmasını istiyor ben nasıl Türkiye den kaçabilirim Fransa'ya Bana yardımcı olursanız sevinirim allah rızaiçin ben Antalya da Oturuyorum ve telefon numaram 0536 369 36 93 /0242 326 96 69 sizlerden cevap bekliyorum lütfen yardım edin FARUK DURMUŞ BEN
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Nisan 2014       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadasim ilk hangi ulkeye giri$ yaptiysan! hele hele polis seni macaristanda yakalayip parmak izini aldiysa baska bir ulkede iltica hakkin yok! yakalanirsan sinir disi edilirsin!tabi eyer o parmak izin alindigi ulkede iltica ettiysen!!! eyer etmediysen isterse yuz ulke parmak izini alsin yuz ulkeye kacak gir!! eyer iltica etmediysen daha bakiresin demektri! istedigin yerde iltica edebilirsin Msn Wink basarilar!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2015       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben sengel vizesiyle yani fransanin vizesiyle buradayim fransadayim ben 14 aydan beri buradayim asker kacagim fransada oturumunu almak icin ne yapmam gerekir lutfen yardim edin bana?
murat28 - avatarı
murat28
Ziyaretçi
28 Eylül 2015       Mesaj #18
murat28 - avatarı
Ziyaretçi
selamin aleykum ben su an fransadayim hic bir belgem yok turkiyede islemedigim bir suc yuzunden ceza aldim cete suclamasi ile iltica basvurusunda bulunmak istiyorum dururum ne olur bilgilendirirseniz memnun olurum.