Arama

Neden Youtube'a video yükleyemiyorum? - Sayfa 2

Güncelleme: 20 Şubat 2013 Gösterim: 9.248 Cevap: 15
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Şubat 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba değerli mxlabs.org üyeleri ve yöneticileri başlıktada belirttiğim gibi youtube a giriyorum fakat video upload edemiyorum yardımcı olabilecek biri varmı aceba girdiğim program youtube jacker 5 onuda bu siteden indirdim zaten
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Şubat 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba değerli mxlabs.org üyeleri ve yöneticileri başlıktada belirttiğim gibi youtube a giriyorum fakat video upload edemiyorum yardımcı olabilecek biri varmı aceba girdiğim program youtube jacker 5 onuda bu siteden indirdim zaten

Aşağıdaki mesajları inceleyiniz

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
mertlincoln adlı kullanıcıdan alıntı

Youtube'un standartları vardır.Mesela videon 300 mb ise yüklenmez.Ama maximum kaç mb video alıyo bilmiyorum.

Alıntı
Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı

Youtube video uplaod etmek için öncelikle üye olmanız gerekiyor.

YouTube - Broadcast Yourself. bu bölümden üye olup giriş yapınız.

Ardından videonuzu upload (yüklemek) için tıklayınız:
http://www.youtube.com/my_videos_upload

Bilgisayarınızdan bir videoyu seçin ve gönderin.

byhayati - avatarı
byhayati
Ziyaretçi
10 Nisan 2011       Mesaj #13
byhayati - avatarı
Ziyaretçi
ya bana contect İD matches '' dedi yani ikinci videoyu yüklediğimde bunu verdi ilki sorunsuz calıştı bana mail atmıs
vay bilmem muyap ve ya emi tarafından lisanlı bişeymiş.. hass cektim ben kediim yaptım akrdeşim..şimdi ben bu videoyu nasıl yükleyecem yaw bilen var mı?? hersey tamam ama acamıyorum işte '' This video contains content from Muyap, The Orchard Music and EMI, one or more of whom have blocked it in your country on copyright grounds.^^ bunu diyor hıyar herfiler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Haziran 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nfs world videosu yüklemeye çalıştım diyoki:bu vidou yayınlıyamıyorum üzgünüm yzıyordu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2013       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mertlincoln adlı kullanıcıdan alıntı

Youtube'un standartları vardır.Mesela videon 300 mb ise yüklenmez.Ama maximum kaç mb video alıyo bilmiyorum.

Ben biliyorum.Videonun süresi 10 dk. yı aşmayacak şekilde ve 100 mb aşmayacak şekilde olmalı.
murat_1907 - avatarı
murat_1907
Ziyaretçi
20 Şubat 2013       Mesaj #16
murat_1907 - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE=KENCISii;1389474]
ben neden youtuba video yükliyemiyorum bazı videoları yükliyor ama bazılarında sorun çıkıyor neden

Çok basik ya cıkabaytı fazladır yada videoda sorun vardır bundan başka birşey olmaz...