Arama

Vücut ağrılarının sebebi mevsimsel alerji olabilir mi?

Güncelleme: 28 Mayıs 2009 Gösterim: 4.822 Cevap: 1
ŞAHİN_06 - avatarı
ŞAHİN_06
Ziyaretçi
28 Mayıs 2009       Mesaj #1
ŞAHİN_06 - avatarı
Ziyaretçi
BENİM MEVSİMSEL KRONİK POLEN ALERJİM VAR ONUN İÇİN İLAÇ ALMAKTAYIM(CENTRİNE) BU ALERJİMİ Bİ NEBZEDE OLSA RAHATLATMAKTA AMA İKİ GÜNDÜR TÜM VÜCUDUMUN EKLEM VE KASLARI AĞRMAKTA ACABA ALERJİ KAYNAKLI BİŞEYMİ YOKSA BAŞKA BİŞEYMİ?
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
28 Mayıs 2009       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Bir doktora başvurmalısınız.Üşütmeden ya da daha farklı bir durumdan kaynaklananağrı olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
Sadece bilgilendirme amaçlı,
Eklem Ağrıları Hakkında

Eklem ağrılarının bazen hayatı zorlaştırabileceğini biliyoruz. Umarız aşağıdaki bilgiler, doktorunuzun önerilerini anlamanız için tedavi hakkında sahip olabileceğiniz sorularınızın bazılarını cevaplar. Bu bilgiler sizin ortopedi cerrahınızın tecrübe ve nasihatlarını değiştirmeyi amaçlamaz. Eğer daha fazla sorunuz varsa, lütfen doktorunuz veya ortopedik cerrahınızla konuşun.

Erken safhalarında, eklem ağrısını yok saymak insanlar için yaygındır. Eklem ağrısı ilerledikçe, yürümek, araç kullanmak ve ayakta durmak gibi faaliyetler zorlayıcı ve acı verici olabilir. Eklem ağrısından etkilenen en yaygın eklemler dizler, kalça eklemleri, parmaklar ve omuzlardır. Eklem ağrısı şikâyetiniz varsa, ayakta dururken veya hareket ederken faaliyetlerinizi kısıtlayan bir acı hissedebilirsiniz.


00 healthy knee 02 knee bad
A Healthy Knee An Arthritic Knee


Çoğu kez eklem ağrısının nedeni bilinmez, ancak aynı zamanda bir eklemin sakatlanması, aşırı vücut ağırlığı veya eklem kıkırdaklarındaki yılların verdiği aşınma ve yırtıklar sonucunda eklem ağrıları gelişebilir. Bilinen bir tedavisi yoktur. Doktorların hastalar için yapabildiği en iyi şey, hareket kabiliyetini eski haline getirmek ve acıyı azaltmaktır. Neyse ki, eklem protezlerinin bu amaçları başarmada genellikle etkili olduğu kanıtlanmıştır.

Eklem ağrısı veya kısıtlı hareket sorunu yaşarsanız, günlük hayattaki işlerinize geri dönmenize yardımcı olmak için doktorunuzla birlikte eklem ağrısı tedavi seçeneklerimizi araştırmanızı tavsiye ederiz

Benzer Konular

6 Nisan 2015 / Ziyaretçi Soru-Cevap
12 Ocak 2017 / volture Tıp Bilimleri
5 Aralık 2012 / Misafir Soru-Cevap
5 Nisan 2012 / Misafir Soru-Cevap
13 Ağustos 2010 / Misafir Taslak Konular