Arama

Ad-Aware uyarısına göre Engelle seçenekleri sonrası aldığım hatanın çözümü nedir?

Güncelleme: 14 Şubat 2010 Gösterim: 2.222 Cevap: 3
beekoo - avatarı
beekoo
Ziyaretçi
12 Haziran 2009       Mesaj #1
beekoo - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar yarım saat öncesinde bilgisayarı açtığımda Ad-Aware "Sisteminize yetkisiz biri girmeye çalışıyor"dedi dolayısıyla ben de 'Engelle' yi tıkladım.Bir kaç tane bu engelle penceresinden çıktı ve hepsine 'Engelle' dedim.Daha sonra Mozillayı,Internet Exploreri veya diğer programları açmaya çalışırken şu hatayı aldım:
Bu Dosya, eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir konuma sahip değil.İlişkilendirmeleri Ayarla denetim masasında bir ilişki oluşturun.
Sponsorlu Bağlantılar

Bunu yazmaktansa ScreenShoot almak isterdim fakat paint'de açılmıyor.Eğer öğrenmeniz işinize yarayacaksa işletim sistemim Vista ve antivirüs olarak avast kullanıyorum.Daha doğrusu kullanıyor'dum'.Çünkü o da şu an kapalı durumda ve açamıyorum.

Elinizi çabuk tutarsanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...Msn Happy

beekoo - avatarı
beekoo
Ziyaretçi
13 Haziran 2009       Mesaj #2
beekoo - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar dün geceden beri bekleyip duruyorum 1 tane bile cevap gelmedi.Hiç mi çözümü yok bunun?
Sponsorlu Bağlantılar
beekoo - avatarı
beekoo
Ziyaretçi
13 Haziran 2009       Mesaj #3
beekoo - avatarı
Ziyaretçi
Çözümü kendi başıma buldum.İnternetten araştırdım ama hiçbiri işe yaramadı.Eğer başkalarının başına da gelmişse bu konudan bulabilsinler diye çözümü vereyim.

2 adet program yüklemeniz yeterli olacaktır.
Ad-Aware SE
avast Home Edition
Evet yanlış duymadınız.Kaspersky'ın bulamadığını avast buldu.

Öncelikle bilgisayarı Güvenli Modda açın.Güvenli modda açmak için bilgisayar açılış ekranındayken F8'e basın.Daha sonra Ad-Aware'yi çalıştırın.(Vista kullananlar yönetici olarak çalıştırmalı)Taratın.Bulunanları silin.Daha sonra bilgisayarınızı normal olarak başlatın ve avast ile taratın.Vistada yine yönetici olarak çalıştırı seçmeniz gerekiyor.

Benim bilgisayarda bunları yaptığımda düzeldi, umarım sizinki de düzelir.

Bu arada virüs bilgisayardayken Mozilla veya Internet Explorer dahil hiçbir programa giremediğinizden internete girmekte zorluk yaşayabilirsiniz.Bunun çözümü ise Bilgisayarım,Belgelerim vs.. gibi bir konuma girip,

yenibitelemresmiy
bölümüne https://www.msxlabs.org/ girmek istediğiniz sitenin adresini girip enter tuşuna basmak olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeş ben de avast internet security ve ad-avare kullanıyodum. laptopu kastı diye kaldırıp sadece nod32 yükledim şimdi tam senin dediğin hatayı veriyo. bir çok yerde aradım; biri birşey uydyrmuş , diğer (benim gibi teknoloji cahilleri de) aynı şeyi kopyalayıp- yapıştırıp doldurmuşlar forumları. neyse şimdi ben nod 32 ve ad-avare kullansam da olur mu? bu sorun çözülürmü? çünkü ne klasör ilişkilendirmeyi biliyorum ne de bulabiliyorum. microsoft'un sitesinde de saçma sapan renk düzenle falan çıkıyo. ne alaka. yardım edersen sevinirim

Benzer Konular

17 Ağustos 2014 / krth Soru-Cevap
24 Ocak 2009 / By_Tet Soru-Cevap
5 Haziran 2010 / Misafir Soru-Cevap
23 Mart 2009 / pelin_gulay Soru-Cevap
1 Haziran 2011 / Misafir Soru-Cevap