Ziyaretçi
Arkadaşlar yarım saat öncesinde bilgisayarı açtığımda Ad-Aware "Sisteminize yetkisiz biri girmeye çalışıyor"dedi dolayısıyla ben de 'Engelle' yi tıkladım.Bir kaç tane bu engelle penceresinden çıktı ve hepsine 'Engelle' dedim.Daha sonra Mozillayı,Internet Exploreri veya diğer programları açmaya çalışırken şu hatayı aldım:
Bu Dosya, eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir konuma sahip değil.İlişkilendirmeleri Ayarla denetim masasında bir ilişki oluşturun.
Bunu yazmaktansa ScreenShoot almak isterdim fakat paint'de açılmıyor.Eğer öğrenmeniz işinize yarayacaksa işletim sistemim Vista ve antivirüs olarak avast kullanıyorum.Daha doğrusu kullanıyor'dum'.Çünkü o da şu an kapalı durumda ve açamıyorum.
Elinizi çabuk tutarsanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...
Bu Dosya, eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir konuma sahip değil.İlişkilendirmeleri Ayarla denetim masasında bir ilişki oluşturun.
Sponsorlu Bağlantılar
Bunu yazmaktansa ScreenShoot almak isterdim fakat paint'de açılmıyor.Eğer öğrenmeniz işinize yarayacaksa işletim sistemim Vista ve antivirüs olarak avast kullanıyorum.Daha doğrusu kullanıyor'dum'.Çünkü o da şu an kapalı durumda ve açamıyorum.
Elinizi çabuk tutarsanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...