Ziyaretçi
Şimdi bnm bi bahçeden arkadaşlarım var.iki tanesi beni dışlamaya çalışıyor.onlarla 3ümüz bugün voleybol oynadık.aramızda geçen diyalog aynı şöyle:
o : niye topa öyle bakıyosun üzerine atla bişeyler yap
ben: yapıyorum ztn
o: hyr sadece topa bakıyon kötü şekilde atıyosun
ben: siz yamuk atmasanız bnde atmam
hep beni dışlıyo benim onurumu kırıcı şeylerde diyo bnde birşey diyemiyorum hep sessiz kalıyorum bu durumda ne demeliyim o ikisine
Sponsorlu Bağlantılar
o : niye topa öyle bakıyosun üzerine atla bişeyler yap
ben: yapıyorum ztn
o: hyr sadece topa bakıyon kötü şekilde atıyosun
ben: siz yamuk atmasanız bnde atmam
hep beni dışlıyo benim onurumu kırıcı şeylerde diyo bnde birşey diyemiyorum hep sessiz kalıyorum bu durumda ne demeliyim o ikisine
Son düzenleyen Blue Blood; 27 Haziran 2009 00:24

Bana arkadaşlarımın davranışları konusunda yardım edebilir misiniz?
Siz bence dışlandığınızı düşünmekte haksız olabilirsiniz.Çünkü sonuçta bir oyun böyle düşünmemenizi morelinizi yüksek tutup bu konuda rahatsız olduğunuzu arkadaşlarınıza belirtebilirsiniz
Bkz. metin2. 40 lvl olana kadar milletin loncasında takıldım arada olan haksızlıklara cevap bende kendi loncamı kurdum beni loncadan atanlar benide loncana al die yalvarıyordu. Knightta clan kurduğum gibi sağlam bi iki arkadaşı aldım ve hoop beni takmayanlar bile yalakam oldu. Etrafımda beni anlayan 2 tane kan kardeşim vardı. Biz onlarla tek tabanca dolaştık şimdi tüm mahalleğ.Rapte beni profesyonel studiolarına çağırıyolar bense 3-5 kendi studiomu kurmaya çalışıyorum.. Neden bunları yapıyorum çünkü başkasının ordamında ezilirm amakendi ortamımda her zaman xen üst olurum. Sende benim gibi yap