Arama

Cheat engine ile Facebook'taki pet society oyununa nasıl para hilesi yapılır? - Sayfa 17

En İyi Cevap Var Güncelleme: 30 Temmuz 2012 Gösterim: 108.490 Cevap: 195
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2011       Mesaj #161
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yhaws bu para hilesine gerek yok facebooktan arkideş ekle (ama çok olsun ) ben ekledim 540 tane arkideş var bende hepsine giriom 80 milyarım oluor hepsi o kadar kirliki 30 milyar kazanıyom top falan oyna yarışlsrs katıl uğraşma onun adı cheat engine eder beni zengin istemem babacım istemem
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2011       Mesaj #162
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben daha kolay bi yol buldum hahahaha inananmayacaksınız ama videoda harfi harfine yapmış bende videoyu durdurup durdurup aynısı yaptım bi elma satıyon ohhhhhhhhh milyonlarca levil atlıyon hayvanını bi okşuyon milyonlarca para alabiliyrsun
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2011       Mesaj #163
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben biliom hileyi pet alma hilesi ilk cheat engine yi ayarlayıp sherwood dungeon mmorpg ye ayarlayın ve tüm insan ve petler size gelio ve de hacklı olup uçabilirsiniz ama cheat engine 6.5.4 indirin ilk olarak hh bide bunu başka oyunlardada kullana bilirsiniz bu hileyi teşekkür ederim herşey için... görüşmek dileyiğleee.....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2011       Mesaj #164
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mcyars dan 500 lük kutu al soru işaretine tıkla (açtıktan sonra) sat 999 para geliyo Msn Grin Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #165
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben denedim olmuo benim lvl düstü 1 e ama artık yapmıom bu yüzden günde 10 lvl atlıom
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #166
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar,
Böyle para hilesi yaparak paramız artsın diye uğraşıyoruz ama,belki bağzı arkadaşlarımızın şans yüzüne gülmüş olabilir!!!!!
Yani o arkadaşlar,tamam denemişler yapmışlar ve olumlu bir sonuç almışlar ama bu onlar da olmuşsa bizde de olucak diye bir kayıt yok her şeye böyle atlamayın!!!
Bu hileyi yapmaya çalışırken aklınıza hiç kötü birşey olabilir, diye bir düşünce gelmedimi?!Bakın arkadaşlar ben bu hileyi yapıyım derken bütün servetimi kaybettim, ama bu benim beceriksizliğimden değil hileden oldu...
Bu hileyi yüklerken de bilgisayarıma virüs geldi ama ben o gün bir yakınımız sayesinde Bu hileyi yaptım ama çok geçti :'(Şimdi yeniden servetimi geri kazanmaya uğraşsam bile o kadar parayı geri getirememmm... DİKKAT EDİN!!! {BAŞKALARINA İNANMAYIN DEDİKLERİME YENİDEN GÖZ ETIN}

*(bu dediklerim bnm beceriksizliğimden,bilgisayarımın sorunlarından ve oyun oynamayı bilmediğimden OLMADI)*
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Şubat 2011       Mesaj #167
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar pet society paralı mı ltfnn cevaplaınn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2011       Mesaj #168
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ark.lar lütfen sapan saçma şeyler söylemein.Bu hile bana da lazım.Bulan yazsın bulmayan Lütfen yazın vb şeyler yazmasın lütfen!!! ha biri ole bişe yazarsa da uyarın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2011       Mesaj #169
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar lutfen yalan soyllemiyelim bakin bn hile gibi biaey biliom cok arki ekleyin sonrada herkesii ziyaret edin alin size hile iyi gunler Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mart 2011       Mesaj #170
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha en iisi pet societyde iki hile var 1.si kendine yeni bi hesap açıosn sonra gerçek hesabınla ark. oluosn sonrada hediyeleri göndeeriosn (kendi hesabına)
2.si de pette çok zengin olan birisiyle ark. oluosn sonrada onun facesinin şifresini değiştiriosn ama patlatmıosn onun petine girip eşyaları kendine gönderiosn bn bunların ikisini de yaptım bir süreü eşyam oldu evime sığmıo....Msn Grin