Arama

Telefonumdaki bazı dosyaları açtığımda dosya biçimi desteklenmiyor diyor, bu nedir? - Sayfa 4

Güncelleme: 1 Mart 2015 Gösterim: 102.253 Cevap: 44
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Nisan 2012       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Beyler telefonum nokia x3-02 Ama video indirdim telefona attım desteklenmıyor sorununu bendede verdı.Videoları 3gp ye çevirince Sorun ortadan kalkıyor çok güzel türkçe kullanımlı bır program var bu programdan Çevirebilirsiniz Link:Format Factory ndir - Download > Gezginler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Nisan 2012       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bilgisayardan telefonuma dosyaları kopyalıyorum bilgisayardan girince açıyor ama telefonumdan giremiyorum dosya biçimi desteklenmiyor diyor ne yapmalıym????? yardımcı olrsanız sevinirimm!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Ceyhun6161 - avatarı
Ceyhun6161
Ziyaretçi
1 Haziran 2012       Mesaj #33
Ceyhun6161 - avatarı
Ziyaretçi
Selam Arkadaşlar Ben Telefonuma Şarkı attığım zaman desteklenmeyen dosya diyor ve şarkıyı açmıyor . Ama başka telefondan şarkı alıyorum onu açıyor . bu bilgisyardanmı kaynaklanıyor kaynaklanıyorsa nasıl yapıp atmam lazım bilgisayardan telefona ?

Şimdiden Teşekkür Ederim ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2012       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Format Faktory diye bir program var oradan müzik resim video ses gibi şeylerin uzantısını değistirebilirsiniz. Format Faktory'i ise Format Factory ndir - Download > Gezginler adresinden indirip kurabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ağustos 2012       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
of nya bndede aynı sorun oldu hem bnmkinde hm anneminkinde nasıl çözülcek bu sorun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2012       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar mp5e oyun atıom actıgımda dosya turu desteklenmıyor dıyo ne yapmalıyımm yardımmmmMsn Bat
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ocak 2013       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
onun türü '3gp' olacaktır
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mart 2013       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

desteklenmeyen biçim için:benim de samsung star.mp4 ün de türleri war.bazılarını desteklemiyor.bunun için internetten any video converter ı indirin.hem you tube den video da indirebilirsiniz

ben youtubeden indirdim ama yinede açılmıyor ne yapmam gerek? Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Aralık 2013       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
malesef benim de neyapmaak gerekir???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2014       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
telefonum samsung Gt5233 star. Bilgisayardan attıgım ya da telefonun internetinden girip indirdiğim çoğu resimleri açmıyor. ne yapmak lazm bilen varsa yardımcı olsun sevinirim. bu arada alacağınız en son telefon gt5233 olsun. telefonsuz kalmak daha iyi....