Arama

Home Studio nasıl kurulur? - Sayfa 2

Güncelleme: 30 Ekim 2012 Gösterim: 23.566 Cevap: 30
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeş 300 tl ye mikrofon bile alamazsın ne styosu
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
misafir olarak yazan arkadas ne 300 lirasından bahsediosun 10 liraya ikinci eel muthıs bı mık aldım sn 50 cent in kindn alıcan heralde bılmeden konusmayalım
Sponsorlu Bağlantılar
Zekhen - avatarı
Zekhen
Ziyaretçi
19 Mart 2010       Mesaj #13
Zekhen - avatarı
Ziyaretçi
Selam Arkadaşlar.Ben Odama Home Studio Kurcam 650tl Bütcem Var.
Bana Lazım Olan Ekipmanları Sıfır Fiyatlarıyla Vede Modelleriyle Beraber Yazabilirmisiniz.
Vede İzmirde Yaşıyorum Bu Aletleri Nereden Temin Edebilirim Acaba?
Yardımcı Olursanız Cok Sevinirim..Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bildiginiz 10 Liralık mikrofon 5 liralık kulaklık ve cracklenmiş bir adobe audition ile çok güzel kayıtlar aldım. Tabii biraz daha mix bilgim felan olsa süper kayıtlar olur ama 15 lirayada bu kadar oluyoMsn Grin

Yardım isteyen arkadaşlar
Burax@sanalrap.net adresinden ulaşabilirler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mayıs 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu kadar bencil olma misafir Msn Happy ben 260 tl ye m audi 2496 ses kartı b1 pro mic 1 tane filtre bi mic ayaklıgı ve tüm sampleleri açık olan bi beatprogramı aldım Elden bulrsun 300 tlye kardeşim alırsında.. içini Ferah tut
HaNSeR - avatarı
HaNSeR
Ziyaretçi
16 Ocak 2011       Mesaj #16
HaNSeR - avatarı
Ziyaretçi
SELAM ARKADAŞLAR BEN HANSER HaNSeR-Yeni Trackler Yapım Aşamasında Myspace Müzik Profili den ulaşabilirsiniz.GEÇEN GÜN DANDİK Bİ CAROL MİC ALDIM.ALDIĞIMDA FARK ETMEMİŞTİM MİCROFONUN ÜSTÜNDE CL YAZIOMUŞ.SONRADAN ANLADIM Kİ SADECE SOL KULAKTAN SES ALIYO.SAĞ KULAKTAN SESİ ALMIYO.VE GERİ İADE ETMEYE GİTTİĞİMDE ADAMA ANLATTIM BÖYLE BÖYLE.BANA ŞÖYLE DEDİ.SEN İSTERSEN 150 TL LİK MİKROFON AL BUNLAR MANUEL MİC. OLDUKLARI İÇİN L DEN SES VERİRLER DEDİ.1. SORUM ŞU CL BİR MİKROFONU LR DEN SES VERMESİ İÇİN NE YAPABİLİRM?VE POP FİLTER KAYITLARDA ÇOK ÖNEMLİ Mİ ONUN YERİNE MİKROFON SÜNGERİ KULLANSAM OLUR MU?
2. SORUM. BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ:
Derecelendirme:5,1
İşlemci:IntelMsn Rainbow CORE(TM) Quad CPU Q8200 @2.33GHz 2.34 GHz
Ram:4.00 GB
Sistem Türü:32 bit işletim sistemi.
ŞİMDİ BEN BU ÖZELLİKTEKİ PC YE.BEHRİNGER ULTRAVOICE XM8500 DİNAMİK VOKAL MİKROFONU.50-60 LİRALIK BİR SES KARTI ALSAM.MİX İŞLERİNDEN ANLIYORUM.NASIL BİR KAYIT ALIRIM.SES KALİTESİ NASIL OLUR.VE KULAKLIK KAYITLARDA NE GİBİ Bİ ÖNEME SAHİP.
3. SORUM :
DİNAMİK MİKROFONLARIN BİLGİSARA VERDİKLERİ SESLERİN DB Sİ DÜŞÜK ZOR DUYULUYO.SESİ YÜKSELTMEK İÇİN MİXER Mİ ALMAK ZORUNDAYIM YOKSA BİLGİSAYARDAN SESİ ARTIRABİLECEĞİM BİR YER VAR MI?
myspace adresimde A4 TECH WABCAM MİKROFONUYLA BİLGİSAYARIMIN ALDIĞI KAYDI DİNLEYİN Bİ. SONRA CEVAPLAYIN LÜTFEN. ÇOK ÖNEMLİ BUNLAR.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Usb ses kartı lazım. Ps2 takaslı üstünede 20 - 30 tl verebilirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
iskeltan adlı kullanıcıdan alıntı

my sassy girl çok teşekkürler.. Senin paylaştığın forumlarda zaten mevcut . Bunları biliyorum. Benim asıl ihtiyacım olan bunları nereden temin edebileğim. İstanbulda oturuyorum ve 300 tL civarında bir miktarla "home studıo" yapmak istiyorum. Öyle afilli bişeye ihtiyacım yok.. Bi demo cıkarabilsem yeter.. Dediğim gibi ben İstanbul'da oturuyorum , İstanbul'da bu malzemeleri nereden temin edebilirim. .?

aynı fikir bendede var bende rap yapıyorum istersen gel beraber yazalım bnde evde kulaklık mono player bir pc Msn Grin birde mic. var bunları kullanarak 2 tane demo yaptım istanbulda oturuorum istersen beraber rap yapabiliriz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
usta ben herşyin 2.elini aldım gayet hesaplı oldu...
Boskoy - avatarı
Boskoy
Ziyaretçi
18 Şubat 2011       Mesaj #20
Boskoy - avatarı
Ziyaretçi
en az sana 1500 dolara patlar kardeşim