Arama

Sakalımın çıkması için ne yapabilirim? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 8 Ağustos 2014 Gösterim: 68.274 Cevap: 59
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Aralık 2010       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sarımsak Sür Sarımsak Cilt Gözeneklerini Açtığı için Haliyle Ciltteki Sakal Delikleri Açılıyor Ve Usturayı Tüy olmayan Yere Vurma Mümkünse Haftada 1 Jilet Vur Benim Önerim Dediğimi Yaparsan Olur Ha Buğazınada İyi bak Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
26 Aralık 2010       Mesaj #22
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Sarımsak sakalı sıklaştırır mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ocak 2011       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ağa ben 14 yaşındayım çıkmıyodu 1 kaç kez jiletledim çıktı Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2011       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim vücudum orman gibi kıl dolu 20 yaşındayım yüzüm bebek gibi yakışıklıyımda kimse yaşıma inanmıyor sakala göre yaş biçiyorlar baktım yaşıma hürmet yok bende kas yaptım gücüme hürmet ediyorlar dayak atınca 20 yşaındaıym diyorum dayak yiyince 12 Msn Happy))))))))))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mart 2011       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
*** bende 1.90 boy var sakalda az var haftada 1 makinele ile alıom saçlarda zaten 2 numara zamanını bekle çıkıo ben daha 1 kere jilet vurdum tam istediğin gibi birader kızlarda hayran ***..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2011       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar yaa bendede sakal cıkmıyor keske cıksada tıraş olsam 12 yasındaki cocukta at gibi sakal var bende yok yaaa :q:q
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ekim 2011       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beyler azcık bi bıyık var oda siyah tüy gibi bişey belli bile olmuyor uzaktan.. sakallarımsa hiç tüy yok.. sakal bıyığın bu halinden ne kadar sonra hafiften çıkmaya başlar? şimdiden tşk.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ekim 2011       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaşım 18 oldu ama ne faulum var nede yanaklarda sakalım var bunları çıkartmak için ne yapabilirim
SaKLI - avatarı
SaKLI
VIP VIP Üye
23 Ekim 2011       Mesaj #29
SaKLI - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Sakal erkeklerin 16 yaşından itibaren yüzlerinde kılların çıkması ile başlar buna sebep olan hormon kanda ki testesteron hormonudur Bu hormon düzeyi yaşınız ergenliğe ulaştığı ana kadar yükselir ve sabitlenir
Sakal çıkmıyor ise öncelike bu hormonun değerine bakmamız gerekiyor Bir endokrinoloji uzmanına o yoksa bir dahiliye uzmanına başvurmanız ve hormon testlerinize baktırmanız gerekiyor Eğer bu testler düşük çıkarsa bunun sebebini bulup tedaviye başlamak gerekiyor

Diğer bir ihtimal cilt proplemidir. Testesteron hormonu normal çıkarsa bir cilt uzmanına gidip muayene olmalısınız Bazen cildinizde olan proplemler sakalın çıkmasını engellemektedir bu proplemleri bulup ortadan kaldırılması gerekir

Aile hekiminize başvurarak sizi konu ile ilgili bir uzmana yönlendirmesini isteyiniz
..
okan252525 - avatarı
okan252525
Ziyaretçi
10 Kasım 2011       Mesaj #30
okan252525 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben 16 yaşındayım favorilerim kulak memesinin altına kadar çıkmaya başladı . Normalmi ilerde çıkarma sakalım diger yerlerdede sizce sakalı olanlar bilgilendirebilir mi sizde nasıl çıkmaya başladı ?