Arama

Runtime Error! Program: c:/prog... r6002 hatası nedir, nasıl çözümlenir? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 25 Nisan 2015 Gösterim: 62.471 Cevap: 33
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çok akıllısın Sen Yha Arkadaşlar yardım edin bu arada o linki açamıyoruz YA YARDIM EDİN FM11 OYNUYAMIYORUM DAHA YENİ FORMATLADIM PC Yİ
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar eğer oyunu yeniden kurduğunuzda size bir defalığına oyuna igrme hakkı tanıyor siz oyuna girmeden exe dosyasını rar dosyasına ekleyin yada eğer o hakkıda size tanımıyorsa bir arkadaşınızın evinden yada internet kafelerden alın kendi evinize getirin eğer o sorunla karşılaşırsanız buraya çıkar dediğinizde hemen oluyor bende de r6002 hatası veriyor yeni buldum bunu her zaman çalışıyor ama bende runtime hatasına çözüm arıyorum lütfen yardımcı olun
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha bu bendede var anlamadım yha of Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kesin Oluormu linkedeki ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Haziran 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çözümü yok mu bu meredin yaaa
DERUNİ - avatarı
DERUNİ
Ziyaretçi
23 Haziran 2011       Mesaj #16
DERUNİ - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarınızda böyle bir uyarı aldıysanız; bunun nedeni sisteminize yerleşen W32/Parite-B adında bir virüs. Virüs programınızı güncelleyip silmeye çalışarak bu sorundan kurtulabilirsiniz !...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bılgısayarınız ılk hatayı aldıgınız tarıhe gerı alıp msconfıg den guvenlık agını ıptal edın acılırken. microsoft
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Eylül 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
visul basic i güncelleyince oluyomu yoksa uğraştırmayın bidaha
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Eylül 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaw bende de dynedde ve ikv de olmuyor ama aslında oyunun ya da programın setupunu açıp setup yüklerken programı açarsanız çalışır (başlangıçta hata vermez) ikvyi böyle oynayabiliyorum ama dynedin setupu bende yok farklı şekilde nasıl yapılıyor e-mail yollarmısnz?
hamza1999_necip2000@hotmail.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aynı sorun bende de oldu. Dün bir tanıdığın telefonuna müzik atayım derken. Bilgisayar kendinden geçti ve kendi kendine kapanmaya başladı. Sonra format attım bu sefer de bu hatayı verdi. Yeniden antivürüs programını yükleyemiyorum. Birkaç yerde önerilen şeyleri yaptım. Ama olmuyor. Aynı zamanda d sürücüsü ayrı pencerede açılıyor. Bunun için de gerekli şeyi yaptım o zaman düzelmişti ama laptopu açıp kapatınca yine ayrı pencerede açılmaya başladı. Ne yapmalıyım?????