Arama

Runtime Error! Program: c:/prog... r6002 hatası nedir, nasıl çözümlenir? - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 25 Nisan 2015 Gösterim: 62.597 Cevap: 33
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2011       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya aynene bu hatanın çözümü nasıl olacak bnde knight online rakion wolftime pvp oynarken alıyorum şimdide açmıyor pc ye ne yüklersem bu hatayla karşılaşıyorum Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2011       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beyler geçmiş olsun parite-b virüsünüz hayırlı olsun bu virüs .exe uzantılı dosyalrı yer bitirir virüs programı yükletmez hatta virüs programı sayfasının acılısında bile problem yapar bunun yolu parite-b virüsü için özel üretilmiş virüs programları kullanmak google yardımcı olur bu konuda iyi günler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Aralık 2011       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu sorun yuzunden kafayı yedım kendı çabalarımla başardım en sonunda artık hata felan almıyorum ve kafam cok rahat. Şuanda durumu açıklayacak kadar müsait değilim en kısa zamanda paylaşıcam sizlerle bu hatanın çözümünü..
Önemli Misafir - avatarı
Önemli Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2012       Mesaj #24
Önemli Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BeyLer Bende Aynı Hatayı Almıstım Ancak Sizin Ekran Kartınız ATI İse Bu Hatayı Veriyor Aynı CodesT die bir arkadısımzdada bole hata wardı

Nvidia Ekran Sürücüsünü ( Kartını ) Kullandı Sorun Ortadan Kalktı Bilgisayarınızdaki Ekran Kartını Ögrenmek İçin

SAG TIK / ÖZELLİKLER / AYARLAR /GELİŞMİŞ BAĞDAŞTIRICI / Ordan Hem Öğrenebilir Hemde Güncelleyebilirsiniz.

Size Tavsiyem Nvidia Ekran Kartını Kurup Microsoft Visual C+++ Bileşenlerini Ve NET FRAMEWORK 2.0 İndirip Bilgisayarınızı Kapatıp

Oyuna Girmeniz Gerekir Anlattıgım Sey Sadece Silkroad Oyununda Geçerlidir Dier Oyunlarda Çözülmemiştir

Nvidia Kartını Yükledikten Sonra Nvidia Kartını GünceLLeyiniz . ALINTI DEĞİLDİR ARK. DENEDİK OLDU !!!!!!!!

Sizden İstediklerimiz;

1. ATI Ekran Kartınızı Silip ( Kaldırın ) NVİDİA Ekran Kartını (Sürücüsünü ) İNDİRİN !!!!

2.Microsoft Visual C+++ Bileşenlerini İndir (2005 2011e Kadar Olanını İndirin ) !!!!

3.NET FRAMEWORK 2.0 İndirin

4.Nvidia Ekran Kartını Yükledikten Sonra Güncelleyın Nvidia yı

5. Bilgisayarınızı Kapatıp Tekrar Açın Ve Sronun Tadını Çıkarın ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2012       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşa katılıyorum.Bende Mount And Blade oynarken bu hatayı alıyorum.Virüs programını sildim.Yeniden yüklemeye Çalışırken oyunda verdiği hatanın aynısını verdi. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun .Şimdiden hepinize teşekkürler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Şubat 2012       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bunun tek cözümü orjinal cd ile pc formatlayın bu hata sadece korsan windows ile oluyor format sırasında bazı dosyaları kopyalamıyor direk geciyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Mart 2012       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu sorunu gidermek için, aşağıdaki yöntemleri, gereken şekilde, verildikleri sırayla uygulayın.

Yöntem 1: Yalnızca MoSearch ile Temiz Önyükleme

Mosearch.exe (Microsoft Office Arama Hizmeti) ve Mosdmn.exe (Microsoft Office 10 Arama Filtresi Aracı) Başlangıç öğeleri arka planda çalışan başka bir programla (veya programlarla) çakışıyor olabilir. Bu nedenle, Başlangıç menüsünde yalnızca MoSearch seçiliyken, çakışmanın kaynağının bu program olup olmadığını belirlemek için bilgisayarınızda temiz önyükleme gerçekleştirin. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
Aç kutusuna, msconfig.exe yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
Genel sekmesinde Seçmeli başlangıç'ı tıklatın.
Başlangıç sekmesinde, MoSearch dışındaki tüm onay kutularını tıklatıp temizleyin.

NOT: Microsoft Windows Millennium Edition'da (Me), *StateMgr onay kutusunu da seçili bırakın.
Tamam'ı ve sonra bilgisayarı yeniden başlatmanız istendiğinde Evet'i tıklatın.
Hata iletisi yeniden oluşturulabiliyorsa, önceki adımları yineleyin. Adım 3'te, System.ini dosyası işletilsin ve Win.ini dosyası işletilsin onay kutularını da tıklatıp temizleyin.
Hata iletisi yeniden oluşturulamıyorsa, bu MoSearch'ün arka planda çalışan başka bir programla veya programlarla çakıştığını gösterir. Çakışan programı bulmak için şu adımları izleyin:
Başlangıç sekmesinde, onay kutularından birini tıklatıp seçin.
Yukarıdaki adımlar hata iletisini yeniden oluşturuyorsa, Başlangıç menüsüne eklenen en son öğe çakışmaya neden oluyor demektir. Hata iletisi yeniden oluşturulmazsa, Başlangıç menüsündeki tüm onay kutuları seçilene dek bu adımları yineleyin.
Tüm Başlangıç menüsü onay kutuları seçilir ve hata iletisi yine de yeniden oluşturulmazsa, yeniden Msconfig'i başlatın ve sonra System.ini dosyası işletilsin ve Win.ini dosyası işletilsin onay kutularını tıklatıp seçin.
Bu adımlar çakışmayı bulup ortadan kaldırmanıza yardımcı olmuyorsa, aşağıdaki yönteme geçin.

Yöntem 2: "Hızlı Arama Desteği" Özelliğini Kaldırma

"Hızlı arama desteği" özelliğini bilgisayarınıza yüklü tüm Office XP ürünlerinden kaldırmak için, aşağıdaki adımları izleyin.

Not Bu yalnızca Microsoft Windows 98 veya Microsoft Windows Millennium Edition çalıştıran bilgisayarlar için geçerlidir.
Tüm Office programlarından çıkın.
Başlat'ı tıklatın, Ayarlar'ın üzerine gidin ve Denetim Masası'nı tıklatın.
Program Ekle/Kaldır’ı çift tıklatın.NOT: Microsoft Windows'un pek çok sürümü olduğundan, aşağıdaki adımlar sizin bilgisayarınızda farklı olabilir. Böyle bir durumda, bu adımları tamamlamak için ürün belgelerinize bakın.
Yükle/Kaldır sekmesinde, Microsoft Office XP ürünü'nü tıklatın (buradaOffice XP ürünü, söz konusu Office ürününün adıdır). Office programlarından birinin tek başına çalışan bir sürümünü kullanıyorsanız, listeden uygun ürünü tıklatın.
Ekle/Kaldır'ı tıklatın.
Bakım Modu Seçenekleri iletişim kutusunda, Özellikleri Ekle veya Kaldır'ı tıklatın ve İleri'yi tıklatın.
Office Araçları'nın yanındaki artı işaretini (+) tıklatın, Hızlı arama desteği'nin yanındaki simgenin üzerine gidin ve ardından Kullanılamaz'ı tıklatın.
Güncelleştir'i tıklatın.
Bilgisayarınızda yüklü olan diğer tüm Office XP ürünleri için 2'den 8'e kadar olan adımları yineleyin.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
NOT: Bu adımları uyguladıktan sonra, Mosearch.exe ve Mosdmn.exe dosyalarını arayın. Onları bulmamanız gerekir. Bulursanız, bu iki dosyayı güvenle silebilirsiniz.
25 Mart 2012       Mesaj #28
cikoo - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Almış Oldugunuz bu hata Kısaca Çözümü Burdan Söliyeyim size . aynı hatayı bende alıyordum. yanlız bu adımları uyguladıkdan sonra sorunum ortadan kalkdı. tavsiye ederim Msn Happy

Kolay Gelsin .

Bu sorunu gidermek için, aşağıdaki yöntemleri, gereken şekilde, verildikleri sırayla uygulayın.

Yöntem 1: Yalnızca MoSearch ile Temiz Önyükleme

Mosearch.exe (Microsoft Office Arama Hizmeti) ve Mosdmn.exe (Microsoft Office 10 Arama Filtresi Aracı) Başlangıç öğeleri arka planda çalışan başka bir programla (veya programlarla) çakışıyor olabilir. Bu nedenle, Başlangıç menüsünde yalnızca MoSearch seçiliyken, çakışmanın kaynağının bu program olup olmadığını belirlemek için bilgisayarınızda temiz önyükleme gerçekleştirin. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
Genel sekmesinde Seçmeli başlangıç'ı tıklatın.
Başlangıç sekmesinde, MoSearch dışındaki tüm onay kutularını tıklatıp temizleyin.

NOT: Microsoft Windows Millennium Edition'da (Me), *StateMgr onay kutusunu da seçili bırakın.
Hata iletisi yeniden oluşturulabiliyorsa, önceki adımları yineleyin. Adım 3'te, System.ini dosyası işletilsin ve Win.ini dosyası işletilsin onay kutularını da tıklatıp temizleyin.
Hata iletisi yeniden oluşturulamıyorsa, bu MoSearch'ün arka planda çalışan başka bir programla veya programlarla çakıştığını gösterir. Çakışan programı bulmak için şu adımları izleyin:
Başlangıç sekmesinde, onay kutularından birini tıklatıp seçin.
Yukarıdaki adımlar hata iletisini yeniden oluşturuyorsa, Başlangıç menüsüne eklenen en son öğe çakışmaya neden oluyor demektir. Hata iletisi yeniden oluşturulmazsa, Başlangıç menüsündeki tüm onay kutuları seçilene dek bu adımları yineleyin.
Tüm Başlangıç menüsü onay kutuları seçilir ve hata iletisi yine de yeniden oluşturulmazsa, yeniden Msconfig'i başlatın ve sonra System.ini dosyası işletilsin ve Win.ini dosyası işletilsin onay kutularını tıklatıp seçin.
Bu adımlar çakışmayı bulup ortadan kaldırmanıza yardımcı olmuyorsa, aşağıdaki yönteme geçin.

Yöntem 2: "Hızlı Arama Desteği" Özelliğini Kaldırma

"Hızlı arama desteği" özelliğini bilgisayarınıza yüklü tüm Office XP ürünlerinden kaldırmak için, aşağıdaki adımları izleyin.

Not Bu yalnızca Microsoft Windows 98 veya Microsoft Windows Millennium Edition çalıştıran bilgisayarlar için geçerlidir.
Tüm Office programlarından çıkın.
Başlat'ı tıklatın, Ayarlar'ın üzerine gidin ve Denetim Masası'nı tıklatın.
Program Ekle/Kaldır’ı çift tıklatın.NOT: Microsoft Windows'un pek çok sürümü olduğundan, aşağıdaki adımlar sizin bilgisayarınızda farklı olabilir. Böyle bir durumda, bu adımları tamamlamak için ürün belgelerinize bakın.
Yükle/Kaldır sekmesinde, Microsoft Office XP ürünü'nü tıklatın (buradaOffice XP ürünü, söz konusu Office ürününün adıdır). Office programlarından birinin tek başına çalışan bir sürümünü kullanıyorsanız, listeden uygun ürünü tıklatın.
Ekle/Kaldır'ı tıklatın.
Bakım Modu Seçenekleri iletişim kutusunda, Özellikleri Ekle veya Kaldır'ı tıklatın ve İleri'yi tıklatın.
Office Araçları'nın yanındaki artı işaretini (+) tıklatın, Hızlı arama desteği'nin yanındaki simgenin üzerine gidin ve ardından Kullanılamaz'ı tıklatın.
Güncelleştir'i tıklatın.
Bilgisayarınızda yüklü olan diğer tüm Office XP ürünleri için 2'den 8'e kadar olan adımları yineleyin.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
NOT: Bu adımları uyguladıktan sonra, Mosearch.exe ve Mosdmn.exe dosyalarını arayın. Onları bulmamanız gerekir. Bulursanız, bu iki dosyayı güvenle silebilirsiniz.
11 Temmuz 2012       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben cafeciyim 1 haftadır bende de bu sorun vardı pc nize microsoft security kurun temizleyin oyunu birdaha kurun hallauyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Temmuz 2012       Mesaj #30
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Bende De Aynı Sorun Vardı World Of Tanks'ı Açınca Runtime Veriyodu.Smart Virus Remover Programı Var Onu Açınca Karşına 3 Seçenek Çıkıyor Orada Remove Virus From a Folder Diye Bi Seçenek Var Ona Tıklayın Ve Ordan Hangi Oyun Veya Hangi Program Arızalıysa Onun Yüklü Olduğu Klasörü Seçin Ve Tamam Diyin O Klasördeki Bütün Virusleri Siliyor Az Önce Denedim Ve Oldu