Arama

Atlas Jet havayollarında hostes olarak çalışabilmenin koşulları nedir? - Sayfa 10

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Nisan 2015 Gösterim: 94.068 Cevap: 179
hostesss - avatarı
hostesss
Ziyaretçi
4 Mayıs 2010       Mesaj #91
hostesss - avatarı
Ziyaretçi
merhaba fadedliver,bende aranılan şartların hepsi mevcut fakat size üç sorum olacak;birincisi uluslararası NLP sertifikası almış olsam işe alınmamada bi nebze faydası olabilir mi?ikinci sorum dediğim gibi aranılan şartların hepsi var 3 tane yabancı dilim boy fizik yüz vs..fakat ben evli ve çocuklu bi bayanım o yüzden eşim iç hatlarda çalışırsam izin verebileceğini söylüyo,sadece iç hatlarda çalışma gibi bi imkanım var mı?üçüncü sorum iç hatlar ve dış hatlar maaşlarında çok fazla farklılıklar oluyo mu?çok sordum kusura bakmayın şimdiden çok teşekkürler....
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
4 Mayıs 2010       Mesaj #92
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hostesss adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba fadedliver,bende aranılan şartların hepsi mevcut fakat size üç sorum olacak;birincisi uluslararası NLP sertifikası almış olsam işe alınmamada bi nebze faydası olabilir mi?ikinci sorum dediğim gibi aranılan şartların hepsi var 3 tane yabancı dilim boy fizik yüz vs..fakat ben evli ve çocuklu bi bayanım o yüzden eşim iç hatlarda çalışırsam izin verebileceğini söylüyo,sadece iç hatlarda çalışma gibi bi imkanım var mı?üçüncü sorum iç hatlar ve dış hatlar maaşlarında çok fazla farklılıklar oluyo mu?çok sordum kusura bakmayın şimdiden çok teşekkürler....

İç ve dış diye maalesef bir ayrım yok.Maaşta elbetteki iç ve dış hat etkili oluyor.Yatılı uçuşlarda gecelik üzerinden hesaplanıp maaşa ekleniyor.Ve ciddi ölçüde dış hatlarda ücret artıyor.Havayolu şirketlerine göre de ücret değişir. freeshop, ikram, duty da ek alınıyor.Sertifikaya gelince de net bir bilgiye sahip değilim ama önemsendiğini de duymadımDon't KnowBunu araştırabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mayıs 2010       Mesaj #93
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, çok iyi derecede almanca ve iyi derecede inglizcem var, boyum 1,75 kilo 58, yurt dışında eğitim görmüş ve ordan mevzunum fakat burda diplomamın denkliği çıkarıldığında 11. sınıf lise okumuş sayılıyorum sorum acaba bunun başvurmamda bir engel olabileceği midir. Saygılarımla, iyi çalışmalar dileklerimle.
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
12 Mayıs 2010       Mesaj #94
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba, çok iyi derecede almanca ve iyi derecede inglizcem var, boyum 1,75 kilo 58, yurt dışında eğitim görmüş ve ordan mevzunum fakat burda diplomamın denkliği çıkarıldığında 11. sınıf lise okumuş sayılıyorum sorum acaba bunun başvurmamda bir engel olabileceği midir. Saygılarımla, iyi çalışmalar dileklerimle.

AtlasJet için kesin bir şey diyemem ancak THY'de şöyle bir başvuru şartı var :
  • En az lise veya dengi okul mezunu olmak. (Yurtdışında eğitim görmüş adaylar için denklik belgesi ibraz edilmesi zorunludur.)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2010       Mesaj #95
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben ingilizce öğretmeniyim. 26 yasındayım.ingilizce ve almanca bılıyorum boyum 1.65 kılom 60.. mülakat ıçin belirli gunler war mı? yoksa ihtiyac oldukcamı alınıyor? ne zaman basvuru yapmak gereklidir??
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
15 Mayıs 2010       Mesaj #96
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhaba ben ingilizce öğretmeniyim. 26 yasındayım.ingilizce ve almanca bılıyorum boyum 1.65 kılom 60.. mülakat ıçin belirli gunler war mı? yoksa ihtiyac oldukcamı alınıyor? ne zaman basvuru yapmak gereklidir??

Şirketler ihtiyacı olduğu zaman eleman alımı için başvuru açarlar.Sizde hangi şirketi istiyorsanız ona başvurunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mayıs 2010       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben hostes olmak istiyorum ama 18 yasindayim aranan ozelleikler bolumunde ise 80 ve 90 yillari arasi dogumlu olmak gerektigi soyleniyor benim hic sansim yokmu?
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
31 Mayıs 2010       Mesaj #98
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhaba ben hostes olmak istiyorum ama 18 yasindayim aranan ozelleikler bolumunde ise 80 ve 90 yillari arasi dogumlu olmak gerektigi soyleniyor benim hic sansim yokmu?

Bu yıl için yok. 20 yasını bekleyeceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2010       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sizce alımlarda en çok hangi şirket zorluyo veya en az yoran havayolu şirketi hangisi??
d.k.bulut - avatarı
d.k.bulut
Ziyaretçi
24 Haziran 2010       Mesaj #100
d.k.bulut - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ben didem daha önce turizm sektöründe çalışıyodum 24 yaşında 1.62 boyunda 50 kğ olan bir bayanım lise mezunuyum hostes olmak istiyorum ve nasıl olabilirim beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler