Arama

Kan değerlerim yüksek çıkıyor, ne yapmalıyım?

Güncelleme: 13 Mart 2013 Gösterim: 6.003 Cevap: 4
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle merhaba. uzatmadan konuya gireceğim. uzun zamandır tekrarlanan kan teslerimde değerler her zaman yüksek çıkıyor. bu değerleri düşürmek için sürekli antibiyotik tedavisi uygulanıyor. farklı etkin maddeli bir kaç antibiyotik te denendi ancak değerlerimde çok küçük değişmeler var ve normal sınırların üzerinde. kullandığım ilaçlardan sonra bile bunların düşmemesinin sebebi ne olabilir öğrenebilirmiyim.( crp değeride yükseliyor) bu arada kadın hastalıkları,iç hastalıkları, göğüs hastalıkları dallarıda gördü batın filmlerinde herhangi birşey çıkmıyor ,ancak kesin bir değerlendirme alamadım ve herzaman antibiyotik tedavisine başvuruldu. oysa şuan ben kendimi daha halsiz hissediyorum. bünyem zayıfladı, hemen soğuk algınlığı grip gibi hastalıklara yakalanıyorum. veya her zaman idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. temizliğime ve tekniğine de dikkat eden biriyim ancak. ilaç kullanmama rağmen ben kendimi iyi hissetmiyorum . ne yapmalıyım.
şimdiden teşekkür ederim.
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

öncelikle merhaba. uzatmadan konuya gireceğim. uzun zamandır tekrarlanan kan teslerimde değerler her zaman yüksek çıkıyor. bu değerleri düşürmek için sürekli antibiyotik tedavisi uygulanıyor. farklı etkin maddeli bir kaç antibiyotik te denendi ancak değerlerimde çok küçük değişmeler var ve normal sınırların üzerinde. kullandığım ilaçlardan sonra bile bunların düşmemesinin sebebi ne olabilir öğrenebilirmiyim.( crp değeride yükseliyor) bu arada kadın hastalıkları,iç hastalıkları, göğüs hastalıkları dallarıda gördü batın filmlerinde herhangi birşey çıkmıyor ,ancak kesin bir değerlendirme alamadım ve herzaman antibiyotik tedavisine başvuruldu. oysa şuan ben kendimi daha halsiz hissediyorum. bünyem zayıfladı, hemen soğuk algınlığı grip gibi hastalıklara yakalanıyorum. veya her zaman idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. temizliğime ve tekniğine de dikkat eden biriyim ancak. ilaç kullanmama rağmen ben kendimi iyi hissetmiyorum . ne yapmalıyım.
şimdiden teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun ancak sağlıkla ilgili konularda doktora başvurmanızı önermekten başka bir çözüm getiremiyoruz.Acil şifalar dilerim.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
UIBC ve Total demir bağlama kapasitesi ve RDW ve LYM% kan değerlerim ytüksek çıktı. ne yapmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2011       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kan şekeri ise,kendine arpayı kıs. öteki türlü de kırmızı eti azalt
ilteris - avatarı
ilteris
Ziyaretçi
13 Mart 2013       Mesaj #5
ilteris - avatarı
Ziyaretçi
Bugün kan tathlil yaptırdım AST değerim 207(normal değer 0-34) ve ALT değerim 68 çıktı(normal değer 0-55). Beni kaygılandıran AST değeri düşürmek için ne yapmalıyım? Değerin çok yüksek olması ne anlama gelir? Zoretanin günde 30mg akne ilacı kullanıyorum.

Benzer Konular

15 Aralık 2009 / GusinapsE Tıp Bilimleri
11 Kasım 2016 / DURU Cevaplanmış