Arama

Telekinezi gerçekten var mı bilimsel kanıtları bulunuyor mu?

Güncelleme: 11 Ağustos 2014 Gösterim: 15.676 Cevap: 8
KaRma - avatarı
KaRma
Ziyaretçi
9 Kasım 2009       Mesaj #1
KaRma - avatarı
Ziyaretçi
tarih boyunca telekinezi alanında tanınmış ünlü kişiler kimlerdir yaptıkları deneyler nelerdir
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
9 Kasım 2009       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KaRma adlı kullanıcıdan alıntı

tarih boyunca telekinezi alanında tanınmış ünlü kişiler kimlerdir yaptıkları deneyler nelerdir

Bu bölümde KAĞIT-İĞNE ve KAŞIK BÜKME yöntemlerini, telekinezinin olası ya da bilinen zararlarını öğrenceceksiniz. Başarılar.

Sponsorlu Bağlantılar

1. Vakit seçimi
Telekineziye amatör olarak başlarken konsantrasyon önemlidir. Bu yüzden vakit seçimi uygun olsa daha iyi olur. Telekinezi için sabah vakti uygun olabilir. Beyne henüz konsantrasyonunuzu dağıtacak bilgiler yüklenmemiştir. Uykulu iseniz konsantrasyonunuz uykuya kayacaktır. Bu yüzden kalktıktan ortalama bir saat sonrası daha uygundur.

* KAĞIT-İĞNE YÖNTEMİ
2. Malzemeleri hazırlayın.
Telekineziye yeni başlayan biri kendisine daha kolay nesneler seçmelidir. İğne ,kağıt ve iğneyi sabitleyecek bir cisim bunun için gayet uygundur. 5x5 boylarında küçük bir ince yapılı parşömen kağıdı kesin. Bu kağıdı aşağıda gördüğünüz tüm katlama çizgilerine göre katlayıp açın. Açarken kağıdı tam düzeltmeyin. Çalışmamız bir şemsiyeye benzemeli.

Not: Kağıdı dikdörtgen kesmeniz fiziki döndürücü kuvvetin gereksinimini azaltır. Ve şekilde gördüğünüz X biçimindeki katlama işini yapmayın sadece + biçiminde kenar orta noktalardan katlayın. Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır. Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.

Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır.

Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.


3. Konsantrasyon
Eğer konsantrasyonunuz tam olsun istiyorsanız düşüncelerinize mani olacak herşeyi aklınızdan çıkartın. Gözünüzü kapatıp bir süre bekleyin. Aklınıza her ne gelirse gelsin onu atmadan gözünüzü açmayın. Konsantrasyonunuz sadece aklınızın düşüncelerden arındığı yönünde olsun.

4. Artık başlayalım.
Bu gün telekineziye başladığınız ilk gün. Sonuç almak için elinizden geleni yapın.Fakat sakin ve sabırlı olun. Sonuç alamazsanız üzülmeyin. Zaten ilk sefer için sonuç almanız zor olacaktı. Şimdi kağıda 30 derecelik açıyla yukarıdan bakın. Kağıda konsantrasyonunuzu etkilemeyecek kadar yaklaşın. Kağıda uzaklığınız yaklaşık birbuçuk karış olsun. Kağıda odaklanın. Onu sizin bir organınız gibi hareket ettireceğinizi düşünmeniz yarar sağlayacaktır. Gelelim işin en heyecanlı kısmına. Şimdi kağıdı sadece bakarak döndürdüğünüzü düşünün. İster sol için komut verin ister sağ. Önemli olan sizin kağıdın döneceğini düşünmenizdir. Sadece hayal etmeyin. Çünkü hayal etmekten öte kağıdı siz döndüreceksiniz. Kağıda bir süre böyle bakın. Unutmayın! Sakin olmalısınız. Bu gün dönmezse yarın dönecek demelisiniz. Bu biçimde günde 10 dakika uğraşabilirsiniz. 5 dakikada bir teneffüs yapın. Hatta bu teneffüsler bir kaç saat sürebilir.

5. Şu psikolojik hali edinin
(Bu maddeki bilgiler size moral vermek için değil gerçekler nazara alınarak yazılmıştır)
Başarmanız için kimse sizi zorlamıyor. Siz başaramamaktan korkmuyorsunuz. Telekinezi zaten basittir. Bir kaç gün içinde nasılsa başaracaksınız. Sonuç alma süreniz çok büyük ihtimalle bir haftayı geçmeyecektir.

İşte hepsi bu kadar. Her kimseniz enaniyetten uzak durun. Çünkü enaniyet kalp sağlamlığı dinlemez. telekinezi.com başarılar diler. Kaynak:
www.beyingucu.net

Kaynak gösterilmeden yaynlanması yasaktır.
mesajın devamı için
Telekinezi ve Telekinezi Yöntemleri


KaRma - avatarı
KaRma
Ziyaretçi
9 Kasım 2009       Mesaj #3
KaRma - avatarı
Ziyaretçi
tarihde telekinezi ile ağır büyük cisimleri hareket ettiren kişiler varmı araba insan gibi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2011       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
telekinezinin gerçek olduğunun somut bir ispatını söyleyin bende çok yapmak istiyorum ama bir türlü tam inanamıyorum inanmak için ne yapam????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Mıknatısın etkisi gibi birşeydir. Bilimsel kabul edilmiyor ama zorda olsa gerçekliğine tanık oldum. Beynin yaydığı dalgaları araştırın. İşte o dalgaları zihinle kontrol ederek maddeye etki edebiliyorsunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2012       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben şu anda yapıyorum elimdeki kağıtla ama anlam veremiyorum hala gerçek mi değil mi onu çözmeye çalışıyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2013       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben şu anda yapıyorum elimdeki kağıtla ama anlam veremiyorum hala gerçek mi değil mi onu çözmeye çalışıyorum.

Üstünü genişçe bir kapla kapatın ve hiçbir yerden en ufak bir esinti olmadığından emin olun...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2014       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben deeım kaç gun ugraştım en sonuda kagıddı odaklanarak 3 saat hıc durmadan cevırdım sımdı amacım onu ucurmak sonra cısımlerı bukmek
sakaT - avatarı
sakaT
Ziyaretçi
11 Ağustos 2014       Mesaj #9
sakaT - avatarı
Ziyaretçi
bunu bi yaş dönemimde epeyce denedim kağıt çevirdim yakında olduğu için bunun nefesimden dönmüş olma olasılığına karşın nefesimden uzaklaştırdım herkezin denediği gibi ellerim yakın durduğu için sıcak soğuk akışı yüzünden olmuş olabileceğini bile düşünüp dahada uzaklaştırdım 2 m kadar ve yine çevirmeyi başardım hemde tek yöne deyil istediğim yöne ama daha ileriye gidemedim günler haftalar aylar hatta yıllarda diye bilirim aralıklarla ama ilerleme kaydedemedim ve uğraşmaktan sıkıldım daha önce telekinezi deneyleri yapan bilim adamlarının videosunu izlemiştim kız masa üzerindeki cam bardakları oynatıyodu bu video gerçekmi sahtemi bilmiyorum ama daha sonralarda tekrar bulamadım o videoyu ve herkezin bildiği gibi pipeet kağıt ve bir iki çatal çevirmeden daha ilerisini göremedim. oyüzden pek önemsemiyorum artık

Benzer Konular

27 Mayıs 2015 / Ziyaretçi Cevaplanmış
9 Haziran 2013 / Ready Parapsikoloji
18 Haziran 2013 / tamtur Soru-Cevap
21 Aralık 2013 / Misafir Soru-Cevap