Arama

Kızların ilgisi nasıl çekilir? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Kasım 2016 Gösterim: 40.954 Cevap: 35
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2014       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kızdan kıza değişir tabii ki. BÜTÜN kızların önemsediği TEK ŞEY ise, erkeğin karakteridir.
Bazı kızlar nazik, kibar, komik, romantik ve duyularına hitap eden; kendilerini mutlu eden erkeklerden hoşlanır. Bu tür kızlar genelde ilgiyi sevdikleri için ilgi ve sabır gösterirseniz zamanla size gelecektir zaten. Yanlış anlaşılmasın, erkekler ilgiyi karıştırıyor ve çok fazla kaçırıyorlar bazen. "Çok güzelsin, çok hoşsun, fiziğin çok süper." gibi şeyler kızlar tarafından genellikle hoş algılanmaz. Beklediğimiz ilgi bu değil. Beklediğimiz ilgi saçlarımızı kestirdiğimizde, parfüm değiştirdiğimizde ya da bunun gibi 'detay' şeylerin farkında olmanız. "Saçlarını mı kestirdin? Yakışmış." sözü "Saçlarını çok seviyorum sana çok tatlı duruyor." sözünden kat kat üstündür.
Sponsorlu Bağlantılar

Bazı kızlar tam aksine serseri, uçuk kaçık, kavgacı, ilgisiz tiplerden hoşlanır ama yanlış anlaşılmaması gereken bir diğer nokta erkeğin ilgisizliği diğerlerine karşı olmalıdır. Yani diğer kızlarla ilgilenmeyen, sadece hoşlandığı kızı sahiplenip kıskanan erkekler tip konusunda da azıcık yukarıdalarsa vazgeçilmez olurlar. Ayrıca bu kişiler giyim tarzına da bunu yansıttılarsa tamamdır.

Gelelim benim gibi kızlara. "Erkeksi" erkeklerden hoşlanan kız tipi ön plandaki tiplemelerden biridir.
Genelde dış görünüşten çok olgunluk ve kendi aramızda "erkeksilik" olarak tabir ettiğimiz özellikleri ararız. Nedir bu özellikler? Erkek sahiplenicidir. Kıskançtır. Sevgilisini üzmemelidir, düşüncelerine değer verip ilgilenmelidir ama gerektiği yerde otoritesini kurmayı bilecek kadar iradeli olmalıdır. Adamlık derecesi de yukarıdaysa, kızların dibine düşmüyorsa tamamdır. Bu erkeği bize verin.

Son olarak özgür tipler var ama bunlar daha çok basit kızlar ya da ciddi ilişki istemeyenlerimiz tarafından tercih edilir. Adı gibi özgür tiplerdir, fazla karışmazlar. Sadece insana sap kalmadığını hissettirir, yalandan da olsa azıcık ilgi gösterirler.

Fark ettiyseniz her tiplemede "ilgi" geçiyor. Eğer bir kız kör kütük aşık olacak kadar bozuk psikolojili ya da mazoşist değilse kendisini önemsemeyen bir erkekle asla devam etmez. Bunu kesinlikle benimsemelisiniz.

İlginiz dozunda ve kişiliğiniz oturmuşsa aranılan bir erkeksinizdir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2014       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Canon bak ben sana ne diyim kızın ilgisini cekmek ıstıyorsan ilk once onu tanımalısın arastırmalısın neler sevıyor ne sevmıyor sonra baktın kızla goz goze geldın hıc umursama baska yere bak kızlar daha cok baglı kalırlar sana sevglınmı var sert olucaksın ne romantık ne centılmek sert olkı cıddı bı ılıskı oldugunu anlasın
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2014       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İlk önce maddi tavırlarınıza dikkat edin.Sevdiğiniz kızın sizin ne kadar temiz olduğunuzu görsün.Sonra kızı her gördüğünüzde onun göz bebeğine gülerek veya sanki seni seviyorum dermiş gibi bakın.O sizi hemen anlar.Ama bunu belli etmez.Çünkü sizin onu sevdiğinize inanması lazım.Onun sizi sevdiğini anlamasını sağlamak için okulda veya vb. yerlerde duvara SEVİYORUM yazın.O hemenn merak etcek ve sorcak .Kimi seviyorsun?. dicek ve sizde onun yani kızın baş harfini söyleyin o sevdiğiniz kıza söylediyseniz kız havalara uçar.Ama başka bir kıza söylediyseniz de yine o kız sevdiğiniz kıza bunu iletir ve o yinehavalara uçar

BENDEN BU KADAR BEYLER!

KIZLARI TAVLAMADA İYİ ŞANSLAR Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2016       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Geçenlerde sevdiğim kıza bi arkadas araciligiyla cikma teklifi ettim o da dusunmuyorum demis sizce ne demek istemis gercekten dusunmuyor olabilirmi ?
BirArkadaşın - avatarı
BirArkadaşın
Onaysız
2 Kasım 2016       Mesaj #35
BirArkadaşın - avatarı
Onaysız
Ona yakın davran yavaş olsa bile ara sıra takılmak için vur ve gerektiğinde onu koru şu sözler onu çok etkiler
"Ben sana güveniyorum sen öyle şey yapmazsın."
"Bu sınftaki en iyi kız sensin gibi."
bu şekilde alttan alttan iltifatlar söyle. Msn Cool
zalım - avatarı
zalım
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016       Mesaj #36
zalım - avatarı
Kayıtlı Üye
Karizma,para ve şöhret çekiyor bana kalırsa

Benzer Konular

12 Kasım 2008 / Ziyaretçi Cevaplanmış
23 Nisan 2011 / Misafir Soru-Cevap
14 Haziran 2012 / koba Soru-Cevap
4 Temmuz 2013 / Misafir Taslak Konular