Arama

Rahatsızlığım ne olabilir?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 28 Haziran 2014 Gösterim: 2.102 Cevap: 4
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Kasım 2009       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm benim karnımdakalbimin altında sanki top gibi b bir şey çok rahatsızlanıyorum
bunun için sigarayı bile bıraktım
bayrandan sonra doktorada gidecem bi tehlikesi varmı diye sizi rahatsız ettim kusura bakmayın
nolur bi cevap verin
EN İYİ CEVABI _KleopatrA_ verdi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm benim karnımdakalbimin altında sanki top gibi b bir şey çok rahatsızlanıyorum

Sponsorlu Baglantilar
bayrandan sonra doktorada gidecem bi tehlikesi varmı diye sizi rahatsız ettim kusura bakmayın
nolur bi cevap verin

Doktora gittiğinizde bunun nedenini daha iyi öğreneceksiniz ve buna göre hareket edip tedbir alacaksınız.Biz buradan anlattığınız bilgilerle bir kanıya varamayız zaten varmak için sahip olunan doktor statüsünde değiliz ancak size hastalığınız konusunda bilgi içerikli bir metin verebiliriz.Bu nedenle doktora gidip kendinizdeki bu durumun bir hastalık mı vs olduğunu anlamanız gerekmektedir.
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
29 Kasım 2009       Mesaj #2
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Sponsorlu Bağlantılar
nolur bi cevap verin

Doktora gittiğinizde bunun nedenini daha iyi öğreneceksiniz ve buna göre hareket edip tedbir alacaksınız.Biz buradan anlattığınız bilgilerle bir kanıya varamayız zaten varmak için sahip olunan doktor statüsünde değiliz ancak size hastalığınız konusunda bilgi içerikli bir metin verebiliriz.Bu nedenle doktora gidip kendinizdeki bu durumun bir hastalık mı vs olduğunu anlamanız gerekmektedir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Eylül 2012       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Klozete oturunca popom terliyor? Yardım edin doktora görünmelimiyim nedenleri ne olabilir?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Kasım 2012       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim rahatsızlığım şu;ilişkiden yani orgazm olduktan sonra hemen bayılıyorum (kasılma şeklinde) nöroloji ye gittim kafamda bir sorun yok dediler. acaba nedeni vitaminsizlik olablir mi? Şimdiden teşekkürler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2014       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,kızımm geçenlerde büyük tuvaletini yaparrken poposundan çok afedersiniz beyaz sümüksü bir sıvı geldi noulduğunu anlayamadım bir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler....