Arama

İnternetten yapılan green kart başvurularında ücret ödenmezse icraya gidilir mi? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Haziran 2012 Gösterim: 12.706 Cevap: 22
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aarkadaslar herkesın basına gelmıs bu olay ama sonucu kımse yazmamıs cvp verırsenız sevınırım ıcraya fılan verdıler mı yoksa dupheduz dolandırıcılık mı bu
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu bağlantıda soruna cevap bulabilirsin

Sponsorlu Bağlantılar
Green Card İhtarnamesi Hakkında Önemli Bilgi - Green Card Başvuru Merkezi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar banada bugün geldi. Benden 39 tl temin etmemi istiyorlar aksi takdirde beni icralık olmakla tehdit ediyorlar. yesil-kart.com - Green Card Başvuru Merkezi - Amerika Yeşil Kart Piyangosu dan ne yapabilirm ne kadar gerçek ne kadar sahte bilmiyorum benim icra müdürü bir tanıdığım var yarın ona göstericicem bu durumu ama bunlar bence sahtekar dolandırıcı zaten dürüst bir sitede yayınlanmıs herkez görebilir Green Card İhtarnamesi Hakkında Önemli Bilgi - Green Card Başvuru Merkezi adresinden bu konuda merak ettignz tüm soruların cevaplarınızı alabilirsiniz .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mart 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar tamamen bir dolandırıcılık hikayesi yazmışlar herşey bundan ibaret sakın kanmayın ve talep edilen miktarları ödemeyin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
takip yazısı gelirse bir avukata danışın ve mutlaka 1-2 gün içinde itiraz edin
aynı zamanda dolandırıcılık davası açarsanız bu sahtekarlıktan vaz geçerler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Nisan 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben green card mağduruyum internet üzerinden başvuru yaptım ve herhalde başvurum kabul edildiki bana dosya gönderildi bende başvuru formunu almadım mail yoluyla mesaj gönderildi dikkate almadım ve 49 tl bir ücret istendi o ücreti yatırmadım geçenlerde de bir mail gelmiş ücreti yatırmazsanız dosyanız avukata verilecektir ne yapmam lazım bi fikir bi akıl verin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende internet yoluyla müracat ettim ama bana posta yoluyla gelen evrakları geri iade ettim. 27 aralık 2009 yaptığım müracattan sonra bu gün 02.06.2011 de yazı geliyor borçlusunuz diye. bu zamana kadar neden bilgi alamadım ve neden bugün bana gönderildi bu yazı. iptal etme durumu neden yokkk.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çekiliş yapılmıyor sadece para alınıyor parayı alan kişi vergi mükellefi bile değil ayrıca dolandırıcılık suçu işliyor telefon adres hiçbir bilgi yok telefon var açılmıyor bu kadar bilgi yeter sanırım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bugün bana kağıt gelmiş 39 tl ödemem için siz ödedinizmi ne yaptınız bu konuda geri dönüş yaparmısınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Kasım 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
http://www.greencardturkiye.com/ihtarname.php

Sayın Mağdurlar;
Sizler gibi bende İhtarname mağduruyum.GreenCardTurkiye ile yaptığım görüşmenin aynısını size aktarmak istiyorum.Size gelen ihtarname ile hi. bir zaman size bir dava açılamaz.Çunku size bir hizmet verilmemistir.Ellerinde,size verdiklerine dair hizmet makbuzu,fişi yoktur.Diyelim ki
internetten bir bilgisayar siparisi verdiniz ve posta geldiginde siz evde değilsiniz,o bilgisayar gonderilen sahısa geri döner ve gonderen şahıs size bilgisayrı almadıgınız icin size ihtarname gonderemez.O yuzden de sizden hic bir para talebi ve mahkeme kararı ile size dava açamazlar.Sadece 29-59 arası ücret kopararak kendilerini zengin etmek istiyor o firmalar.İsterseniz yukardaki linki tıklayarak butun hepsini anlasılır bir sekilde okuyabilirsiniz.