merhaba millet ,
sizinki yine neyse , benimki daha komik . 2004 ortası ilk defa biraz kurcaladım bu green card sayfasını formu doldurmayı bitirmeden yarıda kestim çıktım sayfadan sonra 2011 e kadar sürekli "yesil kart formunuzun doldurulması eksik kaldı , lütfen tamamlayınız " gibi bir mail geldi ve sürekli sildim . nedense yıllarca gelmeye devam etti , zaten önüne gelen bu kartın reklamını yapıyor diye spam diye sildim ciddiye almadım .
derken bu hafta yani 7-8 sene sonra evime posta ile ihtarname geldi
yesil-kart.com - Green Card Başvuru Merkezi - Amerika Yeşil Kart Piyangosu dan hemde . mail ve sms ile sürekli uyarıyorlarmış , bana evime evraklar yollamışlarmış fakat teslim edememişlermiş falan ..........39 tl yi ödemezsem haciz falan gelirmiş bilmem ne ?
ulan kendileri diyorlar müracaat formunu yarım bırakmışım , yarım kalan bişey için bana evrak niye gönderiyorsunuz ?????
ayrıca zaten evrakları teslim edememişler diyorlar , teslim etmedikleri bişey için nasıl utanmadan para isteyip birde ihtar çekiyorlar ????
hem 7-8 sene olmuş ki en aptal insan bile bunca sene mail atmaz , müracaattan vaz geçtiğimi anlar ve sonra da bu terbiyesizlikte bulunmaz .......
BUNLAR CİDDİ FİRMALAR OLSALAR EĞER , FORMU DOLDURMUŞ KİŞİYE ANCAK ÜCRETİ BANKA HESABINA YATIRDIKTAN SONRA BELGELERİ TESLİM EDERLER , HEMDE İMZA KARŞILIĞINDA TESLİM ETMELERİ GEREKİR ÇÜNKÜ MCDONALDS TAN HAMBURGER ALMIYORSUNUZ , ÖNEMLİ BELGELER ALIYORSUNUZ !!!!!!!!!!!
BUNLARIN HEPSİ YALANCI DOLANDIRICI ,
yesil-kart.com - Green Card Başvuru Merkezi - Amerika Yeşil Kart Piyangosu VE DİĞERLERİ DE ÖYLE SANIRIM
bir avukata gitmeye bile gerek yok bence cünkü TESLİM EDİLEN BİŞEY YOK !!!!!!!!!!