Arama

İnternetten yapılan green kart başvurularında ücret ödenmezse icraya gidilir mi? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Haziran 2012 Gösterim: 12.696 Cevap: 22
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2011       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende bundan 2 sene önce başvuru yapmıştım sonra bi zarf geldi 30 tl gibi ücret istendi ben kabul etmiyerek teslim almadım biraz zaman sonra ihbarname geldi dikkate almadım uzun zaman sonra tekrar ihbarname geldi onuda dikkate almadım çünkü gelen ihbarnameler bana inandırıcı gelmiyodu uzun zaman sonra 3 gün önce icra müdürlüğünden bu konu yüzünden kağıt geliyor 145 tl isteniyor icra müdürlüğüne verilmiş hakkıma dava açmışlar bu nasıl saçma iş bilmiyorum ama yakında icra müd. gidip bilgi alıcam mecburen ödicem bunu ama benim kimlik bilgilerim hala onlarda şimdi ben bu bilgileri silip silmediklerini yarın yine dava açıcaklarını nasıl bilicem nebiçim bi iş anlamadım....
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ocak 2012       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba millet ,
sizinki yine neyse , benimki daha komik . 2004 ortası ilk defa biraz kurcaladım bu green card sayfasını formu doldurmayı bitirmeden yarıda kestim çıktım sayfadan sonra 2011 e kadar sürekli "yesil kart formunuzun doldurulması eksik kaldı , lütfen tamamlayınız " gibi bir mail geldi ve sürekli sildim . nedense yıllarca gelmeye devam etti , zaten önüne gelen bu kartın reklamını yapıyor diye spam diye sildim ciddiye almadım .
Sponsorlu Bağlantılar
derken bu hafta yani 7-8 sene sonra evime posta ile ihtarname geldi yesil-kart.com - Green Card Başvuru Merkezi - Amerika Yeşil Kart Piyangosu dan hemde . mail ve sms ile sürekli uyarıyorlarmış , bana evime evraklar yollamışlarmış fakat teslim edememişlermiş falan ..........39 tl yi ödemezsem haciz falan gelirmiş bilmem ne ?
ulan kendileri diyorlar müracaat formunu yarım bırakmışım , yarım kalan bişey için bana evrak niye gönderiyorsunuz ?????
ayrıca zaten evrakları teslim edememişler diyorlar , teslim etmedikleri bişey için nasıl utanmadan para isteyip birde ihtar çekiyorlar ????
hem 7-8 sene olmuş ki en aptal insan bile bunca sene mail atmaz , müracaattan vaz geçtiğimi anlar ve sonra da bu terbiyesizlikte bulunmaz .......

BUNLAR CİDDİ FİRMALAR OLSALAR EĞER , FORMU DOLDURMUŞ KİŞİYE ANCAK ÜCRETİ BANKA HESABINA YATIRDIKTAN SONRA BELGELERİ TESLİM EDERLER , HEMDE İMZA KARŞILIĞINDA TESLİM ETMELERİ GEREKİR ÇÜNKÜ MCDONALDS TAN HAMBURGER ALMIYORSUNUZ , ÖNEMLİ BELGELER ALIYORSUNUZ !!!!!!!!!!!

BUNLARIN HEPSİ YALANCI DOLANDIRICI , yesil-kart.com - Green Card Başvuru Merkezi - Amerika Yeşil Kart Piyangosu VE DİĞERLERİ DE ÖYLE SANIRIM
bir avukata gitmeye bile gerek yok bence cünkü TESLİM EDİLEN BİŞEY YOK !!!!!!!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Haziran 2012       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bir hukuk bürosunda calışıyorum ve bu işlere hakimim.hiç birsey olmaz merak etme onlar anslarını deneyip takip acsalar bile 7 gün içerisinde icra dairesine gidip takibi durdurabilirsin.ortada imzalanmış çek senet v.b bir evrak olmadıgından hiçbir sonuz alamazlar