Arama

Sünger Bob çizgi karakteri hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 20 Kasım 2013 Gösterim: 30.136 Cevap: 26
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ekim 2012       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevdikleri;

Sponsorlu Bağlantılar
Yengeç Burger

Baloncuklar

Arkadaşları

Aşçılık

Denizanası Jölesi

Ananas Evi

Denizkızıadam ve Midyeoğlan

Eğlenceli şeyler

Sevmedikleri;

Eğlenceli olmayan her şey

Kötü davranışlar

Robotlar

Korkunç Filmler

kısacası Korku


Msn Happy teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2012       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben türkçe ödevi olarak kompazisyon yazcam ama ne yazabilirim ne yazıcam hiçbirşey bilmiyorom yardım edin bana nasıl pyapılır
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Efulim; 10 Ekim 2012 15:19 Sebep: msj içeriği.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2012       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE]sunger bob neyi sevmez ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum mesela neleri sever mesela neleri sevmez ama en iyisi neleri sevmez
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Kasım 2012       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevdikleri;

Yengeç Burger

Baloncuklar

Arkadaşları

Aşçılık

Denizanası Jölesi

Ananas Evi

Denizkızıadam ve Midyeoğlan

Eğlenceli şeyler

Sevmedikleri;

Eğlenceli olmayan her şey

Kötü davranışlar

Robotlar

Korkunç Filmler

kısacası Korku
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Kasım 2012       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SÜNGERBOB KORKU SEVMEZ KORKU FİLMİ SEVMEZ ROBOT SEVMEZ EĞLENCELİ OLMAYAN HİÇ BİŞEY SEVMEZ İNGİZİLİCE SÜNGERBOB DOESN'T LİKE FEAR,FEARFİLMS , ROBOTS NOT FUNNY EVERYTEİNK
sade - avatarı
sade
VIP hazan
30 Kasım 2012       Mesaj #26
sade - avatarı
VIP hazan
Sünger Bob çizgi film kahramanı

salyangoz saldirisi bay deniz tavugu sahte salyangoz
Sünger Bob (Kareşort), Nickelodeon kablolu TV şirketi için Stephen Hillenburg tarafından yaratılmış bir çizgi film dizisidir.

Sünger Bob, dizinin baş karakteridir. İyi kalplı ve çok şeker bir çocuktur. Çizgi dizisi ise komik olmakla birlikte şarkılar da söylenir. Sünger Bob'un soyadının Kareşort olmsının sebebi kare şort giymesinden gelir. Gömleği ve kıravatıyla dikkat çeker. Görenler ilk olarak sünger bob'u peynir sansalarda o bir deniz yaratığı olan süngerdir. Kendisi Bikini Kasabası'nın en gözde restoranında aşçıdır. Çok iyi yengeç burger yapar. Bikini Kasaba'sında herkes onu çok sever.

Sünger Bob'u Türkçe dilde Murat Prosçiler seslendirmektedir.

Sünger Bob Çizgi Filmi Yerleri;

Yengeç Restaurant; Bikini Bottom kasabasındaki bir fast food restoranıdır. Sahibi Bay Yengeç'tir.
Sünger Bob KareŞort'un evi bir ananastır. Sünger Bob KareŞort ve Salyangoz Gary orada yaşar. Ev tohumdan oluşmuştur.
Deniz Yıldızı Patrick'in evi Büyük bir kaya parçasıdır. Kumdan odalar vardır. Ayrıca tv hariç bütün eşyalar kumdandır. Bu evi Patrick kendisi yapmıştır.
Squidward Dokunaç Sünger Bob'u hiç sevmez ve kayadan yapılmış ahtapota benzeyen bir evi vardır. Squidward evinde genelde klarnet çalar.Dizide bütün ahtapotların evleri aynı görünümdedir.
Chum Bucket Restorantı Sheldon Plankton'unun restorantıdır. Kimse orada yemek yemez.
Bayan Puff Sürücü Okulu Sünger Bob KareŞort'un ehliyet almaya çalıştığı fakat sürekli feci kazalar yapıp başaramadığı ve Bayan Puff'ın bu durumdan bıktığı ve açtığına pişman olduğu sürücü okulu. Sünger Bob burada ehliyet sınavlarının 750 ye yakınında başarısız olmuştur.
Bay Krabs'ın Evi Bay Krabs'ın evi çapaya benzer. Kızı Pearl ile kalır.
Bay Krabs'ın Annesinin Evi de Bay Krabs'ın gibi bir çapadır.
Bikini Plajı Kasabanın plajı; plajın cankurtaranı Bikini Kasabası'nın vücut geliştiricisi olan Istakoz Larry'dir.
İndirim marketi Kasabanın marketidir. Ucuza ürünler satar. Ayrıca Sünger Bob ile oranın kasiyeri arkadaştır. Ama kasiyer sonra onu görmeye tahamul edemez olmuştur.
Uçan Hollandalı'nın Gemisi; kasabada hayalet Uçan Hollandalı'nın kaldığı gemidir. Yeşilimsi bir renkte olup, o gemiye ayak basan kişiler o gemide ebediyen çalışmak zorunda kalırlar.
Kasabanın Hapishanesi; kasabada suçluların kaldığı genelde suçlulara taş kırma ve yemek yapma cezası verilen hapishanedir.
Squidward ın Annesinin Evi; tek bölümde çıkmıştır. Squidward'ın annesi ise 2 – 3 bölümde çıkmıştır.
Sandy nin evi; sandy nin evi bir akvaryuma benzer ve içi hava doludur. Sandy oradaki bir ağacın içinde yaşar. Sünger Bob ve Patrick oraya girerken su dolu bir başlıkla girer. Sandy i rahatsız ettiklerinde Sandy onlara kızar.
Kabuk Şehir Sünger Bob Ve Patrickin Kralın tacını almak için gittikleri yer ve tekgözün koruduğu yer.
Sünger Bob 'un amcasının evi Sünger Bob'un amcasının evidir. Tek bir bölüm oraya gitmiştir.
Sünger Bob'un annesi ve babasının evi Sünger Bob'un annesi ve babasının evidir. 5 – 6 Bölümde çıkmıştır.
Yengeç Restoran; sünger Bob'un çalıştığı restoran. Yengeç Burger'iyle ünlüdür. Sünger Bob restoranda baş aşçıdır ve Yengeç Burger'i çok nefis yapar.
Denizanası Sahaları; bikini Bottom'ın yakınındaki yeşil alan. Bu sahada denizanaları bulunur. Sünger Bob ve Patrick sık sık oraya denizanası avlamaya giderler.
İhtiyar Jimkins in Evi; ihtiyar Jimkins in tahtadan yapılmış evi. 3 bölümde çıkmıştır. Ayrıca yayınlanmaya 2007 yılında başlayan yeni bölümlerde de çıkmıştır.
Sandy nin Roketi; Sandy nin bir bölümde Aya gitmek için kullandığı roket.
İhtiyar Jimkins in Tarlası; İhtiyar Jimkins in tarlasıdır. Tek bir bölümde çıkmıştır. Sünger Bob ve Patrick, uçaklarını denemek için oraya gitmişlerdir.
Yengeç Kulesi; Bay Yengeç in yaptırdığı oteldir. Tek bölümde çıkmıştır.
Bikini Bottom; Sünger Bob'un yaşadığı kasabadır. Çizgi film burada geçer. Bikini Bottom, Büyük Okyanus içindedir. Şehirde birçok yer vardır.
Kaya Kasabası; Sünger Bob ve Patrick'in bir bölümde yanlış otobüse binip gittiği kasabadır. Bu kasabadaki yaratıklar her kelimenin sonunda dillerini çıkartıp pppppppp diye ses yaparak anlaşırlar.

Sünger bob çizgi film karakterleri;

Sünger Bob Kareşort: Filmin baş karakteridir.

Çok şeker ve iyi kalplidir. Dizisi ise komik olmakla birlikte şarkılar da söylenir.Sünger Bob'un soyadının Kareşort olmsının sebebi kare şort giymesidir.Gömleği ve kıravatıyla dikkat çeker.Görenler ilk peynir sansalarda o bir deniz yaratığı olan süngerdir.Kendisi Bikini Kasabası'nın en gözde restoranında aşçıdır.Çok iyi burger yapar.Bikini Kasaba'sında herkes onu sever.Yengeç Restorant'ta Başaşçı'dır.Deniz Anası avlamaktan ve işte çalışmaktan hoşlanır.

Patrick Yıldız: Her zaman uyuşuk, aptal, unutkan ve kendini bir numara sanan bir deniz yıldızıdır.

Bir kayanın altında yaşar ve oradaki eşyaları televizyon dışındakiler kumdandır. Evini kendi yapmıştır.Patrick o kadar uyuşukturki hiçbir şey yapmama konusunda rekor kırmış ve kupa almıştır.

Squidward Dokunaç: Sıkıcı,sessiz,uyumlu,sanatkar,müzisyen,mimari ve servet için yaşayan biridir.Her zaman Sünger Bob ve Patrick'ten uzak kalır ve nefret eder. Yengeç Restorant'ta kasiyer olarak çalışır. Klarnet çalmaktan,resim yapmaktan ve güneşlenmekten hoşlanır.

Yuiçin Krabs (Bay Yengeç)Msn Tonguearadan başka şey düşünmeyen biridir. Her zaman para ile yaşar. Yengeç Restorant'ta patrondur. Her zaman Sünger Bob'u en iyi eleman seçmiştir (29 kez). Bir çapada yaşar. Çöplükte doğmuş ve yaşamış Yengeç Restorant için ölebilecek biridir. Baş tutkusu para ve ardından gizli formulünü gizli kalmasını sağlamaktır.

Sandy Cheeks: Karadan gelip maymunların ev sahibi olduğu bir kürede yaşar. Başlığı olmadan suda nefes alamaz. İçeri sadece başında su dolu küre olan deniz canlıları girebilir. Birçok hayvanı vardır. Baş tutkusu bilim ve karetedir. Teksasdan geliştir ve işi maymunlara araç yapmaktır.

Salyangoz Gary: Sünger Bob'un evcil salyangozudur. Sünger Bob onu çok sever. Arada bir tatsızlık olur ama yine de hemen barışırlar. Kabuğu kırıldığında hemen yenisi çıkar.

Bayan Puff: Sündger bob'un sürücü kursu öğretmenidir. Onunla başı derttedir. Hep kaza yapar, Bayan Puff'ı kızdırır ve şişirir. Genelde Sünger Bob başarılı ama heyecan yüzüden hatalar yapıp ehliyetini alamıyor.

Bay Puff: Bayan Puff'ın kocasıdır ama o yakalanıp süs lambası yapılmıştır.

Shaldon Plankton: Minicik mikroskopik boyutta bir böcektir. Tek gözlüdür dünyayı ele geçirmek ister. Krabs'ın formulune çalmakla hep uraşır. Krabs'ın en iyi arkadaşıyken en kötü düşmanı olmuştur.

Keril Plankton: Bir bigisayardır. Shaldon'un Karısıdır. Hep bilge başarılı ve iyi tahmin yapan biridir.

Pearl Krabs: Her zaman beni utandırıyorsun deyip yeni moda konuşur, giyinir ve davranır. Sünger Bobla çıkmış, iş çevirmiş ve arkadaş olmuşlardır.

Cankurtaran Lary: Hep kas geliştirir. Güçlüdür ve akıllıdır. Oldukça yeteneklidir.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2013       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

sünger bob sünger deil hamburger yer .bu sefer benim bir sorum var sünger bob neleri sevmez lütfen soruma cevap verin arkadaşlar çok acill.

robotları sevmez

Benzer Konular

15 Nisan 2014 / suspect Soru-Cevap
23 Ocak 2012 / Misafirim_ben Cevaplanmış
29 Nisan 2014 / Misafir Cevaplanmış
6 Haziran 2010 / Misafir Soru-Cevap