Arama

SDhp1018.dll hata kodu ve çözümü nedir?

Güncelleme: 1 Kasım 2010 Gösterim: 7.505 Cevap: 2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2010       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SDhp1018.dll hatası veriyor 1 dosya eksik oda bu ama bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz acil cvp bekliyorum lütfen kolay qelsin..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2010       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende aynı konudan muzdaribim bu sorun bu aralar sık sık karşıma cıkıyor. Ne zaman acil bir durumda yazıcı gerekse SDhp1018 Hatası karşıma çıkıyor yadımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden Allah razı olsun.
Sponsorlu Bağlantılar
HandSome - avatarı
HandSome
Ziyaretçi
1 Kasım 2010       Mesaj #3
HandSome - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

SDhp1018.dll hatası veriyor 1 dosya eksik oda bu ama bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz acil cvp bekliyorum lütfen kolay qelsin..

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Bende aynı konudan muzdaribim bu sorun bu aralar sık sık karşıma cıkıyor. Ne zaman acil bir durumda yazıcı gerekse SDhp1018 Hatası karşıma çıkıyor yadımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden Allah razı olsun.

DLL hatası işletim sistemimizden kaynaklanan bir hatadır, sistem 32 klasöründe eksik olan Dll dosyaları nedeniyle ortaya çıkar bu hata türüne DLL hatası denir. Bu hatanın görüldüğü bilgisayarlarda, oyun veya program, çalıştırıldığında sistem 32 klasörü içerisinde bulunan bir dll dosyasına başvurur onu bulamadığı için açılışı iptal edilir.

Sorunu düzeltmek için Fix Helpmate programı yardımcı olacaktır.İster satın alabilir İster 30 günlük trial versiyonunu deneyebilirsiniz.Scan tuşuna basıp DLL hatası dahil birçok hatayı repair tuşuyla düzeltebilirsiniz.(Tüm hataları düzeltmek için Register istemektedir.)Sadece DLL hatası için Scan bölümüne gelip Registry Fix bölümüne tıklayınız "Select All" da tik işaretini kaldırın ve sadece Shared DLLs Sections ı işaretleyip scan tuşuna basınız.İndirmek için
Tıklayınız.