Arama

Facebook sayfasının açılmamasının nedeni nedir? - Sayfa 3

Güncelleme: 12 Temmuz 2014 Gösterim: 24.561 Cevap: 60
gonca doğançay - avatarı
gonca doğançay
Ziyaretçi
16 Mart 2011       Mesaj #21
gonca doğançay - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bana bir arkadaşım face açmıştı ama msnsiz daha sonra ben bu faceme giremedim e posta adresimi ve şifremi net hatırlayamıyorum ama arkadaşımın dediği gibi girmeye çalışıyorum yine olmuyor acaba msnsiz açıldığından mı böyle oluyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mart 2011       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
onun cevabı senin bilgisayara format attır attırdıktan sonraaç açılır bende de oldu bende öle yaptım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2011       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
faceye giremiyorum giriş yap diyor bazı ayarlarla oynadm ama şimdi htrlamıyorum yardım edermisiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mayıs 2011       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
facem açılmıo tüm herşeyi denedim ama olmuo çerezleride sildim geçmişide aklınıza ne geliosa yaptım google chrome danda girsem bağlantı sıfırlandı dio firefoxtanda girsem sıfırllandı dio nasıl açabilirim facemi bi yardım edebilirmisiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2011       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben faceye girmek istiyorum bu gün akşam oldu bu olay şifremde doğru şifremi giriyorum fakt üzügünüz eski şifre diğiyor birisi değiştirmiş galiba şifremi ve ben kendim yeni şifre alcam alamıyorumda msnmde açılmıyor bunun nedeni nedir
DarKSpirit - avatarı
DarKSpirit
Ziyaretçi
23 Ağustos 2011       Mesaj #26
DarKSpirit - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarınıza Spware bulasmıs olabilir . BU PROGRAM'la temizleyebilirsiniz Nadir olsada bilgisayarın tarihinin yanlıs olmasından dolayıda girmiyor olabilir . Farklı bi tarayıcı ile giriş yapmayı deneyin . Chrome'u önerebilirim .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2011       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
facebook a giriyorum benim satfalarım geliyor facebookum gelmiyor bilen varsa söylesin
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
28 Ağustos 2011       Mesaj #28
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

facebook a giriyorum benim satfalarım geliyor facebookum gelmiyor bilen varsa söylesin

İnceleyiniz;
Alıntı
DarKSpirit adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarınıza Spware bulasmıs olabilir . BU PROGRAM'la temizleyebilirsiniz Nadir olsada bilgisayarın tarihinin yanlıs olmasından dolayıda girmiyor olabilir . Farklı bi tarayıcı ile giriş yapmayı deneyin . Chrome'u önerebilirim .

Sen sadece aynasin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2011       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
K TUNNEL YADA V TUNNEL DEN FACEBOOK GİRİLİYOR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2011       Mesaj #30
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Maalesef bende giremiyorum sayfa görüntülenmiyor yazıyor Facebook'da başka bilgisayardan giriyorum açılıyor Ip adresimi mi aldılar acaba ?