Arama

Vakumlanarak saklanan yiyeceklerde neden küf oluşmaz?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Mart 2011 Gösterim: 5.769 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Şubat 2010       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
vakumlama yapılarak saklanan yiyeceklerde neden küf olumaz?
EN İYİ CEVABI Misafir verdi
nem olmadığı için . yani oksijenle teması olmadığı için .
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mart 2010       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
nem olmadığı için . yani oksijenle teması olmadığı için .
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mayıs 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bunu biliyoruz ama konunun uzun açıklaması gerekiyo dosya ödewi olduğu için
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mart 2011       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Konu Hakkında açıklamalı bilgisi olan yokmu Msn Confused ?

Benzer Konular

8 Mart 2013 / Misafir Soru-Cevap
30 Mart 2013 / bloodbower Bilgisayar
23 Eylül 2013 / Misafir Cevaplanmış