Arama

Telefon insanların hayatını nasıl etkilemiştir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Mart 2014 Gösterim: 19.387 Cevap: 12
ROSE - avatarı
ROSE
Ziyaretçi
13 Mart 2013       Mesaj #11
ROSE - avatarı
Ziyaretçi
telefon ınsan hayatı ıcın cok kolay bır hale gelmısdır bır dusunsanıza 1980 lerde asıyosunuz telefonda dıye bısey yok neakadar zor olurdu kımseyle haberlesemıyosuznuz ısımız cok zor olurdu yanı
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mart 2013       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
telefon acil durumlarda kullanılır..........................
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2014       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Artık günümüzde televizyon insanların çok yakın bir arkadaşı olmuştur. Günün her saatinde ve her yaştan/düşünceden bireye hitap eden kanallar ve programlar bulunmaktadır. Bireyleri evlerine hapsetmesi ve diğerleriyle hem iletişim hem de etkileşim kopukluğuna sebep olması yönüyle düşünüldüğünde televizyon ciddi bir sorun hale gelmiştir. Ancak aynı zamanda birçok yararlı programın da yapıldığı televizyon kanalları bulunmaktadır. Bunun yanında bireylerin toplumundan ve gündeminden haberi olmasını sağlayan haber saatleri de yapılmaktadır. Hem olumlu hem de olumsuz yönleri bulunan televizyon, kullanılma şekline özen gösterilmesi gereken bir araçtır.

İnternet, insanoğlunun en önemli teknolojik buluşları arasında yer almaktadır. Hem bilgiyi hem de iletişimi anlık zaman birimlerine düşürebilen bu araç aynı zamanda çok ciddi bir tehdit de olabilir. İnternet, televizyon gibi tek taraflı yayın organı değildir. Toplum içersinden herhangi bir birey, kendi istediği görünüme, düşünceye ve inanca sahip bir web sitesi kurabilmektedir. Aynı şekilde çocukların gelişimlerini etkileyen birçok web sayfası da internetin içersinde bulunmaktadır. Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da buradadır. İnternetten çevrimiçi oynanabilen ya da CD/DVD’lerden yüklenebilen birçok oyun, çocukların ilgisini çekmekte ve onları da yetişkinleri gibi bilgisayar başına hapsetmektedir. Ayrıca oyun içerikleri de çocukları olumsuz yönde etkileyebilmektedir.

Benzer Konular

19 Aralık 2019 / Ziyaretçi Cevaplanmış
24 Ekim 2013 / moonfire Soru-Cevap
22 Nisan 2013 / ultra aslan Soru-Cevap