Arama

İnşaat teknikeri ayda ne kadar maaş alıyor? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Ağustos 2015 Gösterim: 86.324 Cevap: 62
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2012       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İNŞAAT TEKNİKERİ ARKADAŞLAR MAAŞ KONUSU SİZİN TECURÜPE VE ÇALIŞTIĞININ İŞLERE GÖRE ARTIŞ GÖSTERİR 1250 TL / 1450 TL MAAŞI İNŞAAT İŞÇİLERİ ALIYOR SORUMLUK YOK TABİKİ. YENİ BAŞLAYANLAR 5 YILA KADAR 1500 TL 1750 TL ALIRLAR AMA ÇALIŞTIĞINIZ İŞ YERİ BÜYÜKLÜĞÜ VE TECRÜBE ARTIKÇA 2200 TL / 2850 TL ARASI ALIRSINIZ BENDE TEKNİKERİM VE ARKADAŞLARIM ÇEVREMDEKİLER BU MAAŞ ARALIKLARINDA ALIYOR .
TABİ ŞEHİR VE İŞ TECRÜBENİZ ÖNEMLİ... DİKKAT EDİN BİR VASIFSIZ İŞÇİNİN NE ALIDIĞINA, SİZLER SORUMLULUK ALIYORSUNUZ.
Sponsorlu Bağlantılar
volkyyy - avatarı
volkyyy
Ziyaretçi
20 Nisan 2012       Mesaj #32
volkyyy - avatarı
Ziyaretçi
bende inşaat birinci sınıfı bitirdim düz lise çıkışla girdim okula staj yapacağım nasıl nerede yapmamı önerirsiniz ve kendimi nasıl geliştirebilirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2012       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben de İnşaat teknikeriyim yeni mezunum proje firmasında (Karayolları yol yapım) ilgili bir firmada işe başladım deneme süresindeyim 800 tl maaşla+ssk+yemek+yol işe başladım bi kaç ay sonra maaşı tekrardan konuşacağız. Yani çalışmam beğenilirse tam olarak işe alınacağım.Maaşımda biraz daha artacak. Aslına bakılırsa herkesin istediği (belki arayıp bulamayacağı bir ortamda) işe başladım. Bu iş bana ne kazandırır.Ben yol projesi çizmiyorum , muhtemelen de çizemeyeceğim.Mühendislerin altında paftalar üzerinde çalışmayapıyorum. Ben bu işlerde tecrübesi olan arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyorum benim bu işte devam etmem ileriye dönük bana ne kazandırır , bana bişey kazandırmayacaksa inşaatın mimari kısmına geçmek daha iyi mi olur. Bunu öğrenmek istiyorum.
Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Nisan 2012       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
3.500,00 tl maaş alıyorum ankara'da bahsettiğiniz maaşlara güvenlik görevlisi olurum bu devlet boşuna 2 yıl eğitim vermiyor size akıllı olun.
Son düzenleyen Mira; 29 Nisan 2012 13:29
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mayıs 2012       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
anormal bence arkadaşım hemen piyasa araştırmasına gir..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mayıs 2012       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnde iki yıllık okuyom abi ciddi o kadar maaş alan var mı yurtdışında cvb bekliom
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2012       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yurtdışındaki firmalarda calısmak için nasıl başvuru yapılıyor peki ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2012       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar inşaat teknikeriyim betonarme ve çelik konstrüksiyon yapılarda tecrübeliyim bana yurt dışında çalışmamda yardımcı olacak arkadaşlar arıyorumm firma başvuruları ile iş bulmak çok zorr
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2012       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ızmir 1500 alıyorum + sıgorta araba yemek dogalgaz işindeyım proje ciziyorum asagısınada calısmam
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ağustos 2012       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
inşaat teknikeri alamıyor çoğu mesleği bırakıyor asgeri ücretle 2.500 arası büyük şehirlerde bazı firmlarda fazla ya en iyisi olucaksınız yada hiç başlamıyacaksınız bu meslek kötüdür iyi yanını görmedim kullanılmaktan başka bir şey değil