Arama

Bedava VPS server alımı nasıl olur?

Güncelleme: 23 Ekim 2013 Gösterim: 7.484 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2010       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
S.A
benim bir arkadasim trksoft firmasinda vps server yapti.bedava.o nasıl oluyor bana detayli nalatirmsinsz.bende yapcam.(BU ARADA KARNE İLE İLGİLİ SORUMU CEVAPLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ağustos 2011       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşım bir kere trksoft ücretli bir site bunu sana baştan söyleyeyim... Alırsan Virtual machines for development, testing, training, demos & SharePoint solutions | C veya www.cloudsigma.com'dan kısa süreliğine deneme amaçlı VPS hosting alabilirsin... Bu arada boşuna arama VPS hosting zor bulursun... Tabi zaman kaybetmek istiyorsan o sana kalmış birşey...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Aralık 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaaaa bn server kurucam bedava bi arkadaş kurdu ve bbna solemiyo lütfen bütün dosyaları var hamachili kurrdm ama cps kurmak istiorm TEVFİK GOKMEN (adamına göre adamım ) yan ad eklerseniz sevinirim
sitekurmak - avatarı
sitekurmak
Ziyaretçi
23 Ekim 2013       Mesaj #4
sitekurmak - avatarı
Ziyaretçi
Yıllardır bir web hosting sunucu çözümleri konusunda onlarca yerli ve yabancı kaynak araştırıp internet ziyaretçileri ile paylaşan biri olarak söylüyorum; VPS hosting sunucu hizmet paketi ücretsiz olarak veren bir hosting firmasını ne duydum nede gördüm.


Dünyanın En İyi Hosting Firmaları Listesi

Seo dostu Dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaları listesinde müşterilerine sundukları birbirinden dolu dolu plan paketlerdeki içerik zenginliği, kaliteli hizmet politikaları, sunuculardaki performans ve destek arasındaki denge değerlendirmeye alınmıştır. Ayrıca mümkün olan en uygun hosting paket fiyatları, %100 müşteri memnuniyeti ve para iade garanti güvencesi de dahil olmak üzere, sundukları seçkin plan ve paket içerikleri dikkate alınmıştır. KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfası.


Web hosting Nedir?

Web hosting nedir, web hosting ne demek? Web hosting barındırma hizmeti olmadan internet sitesi kurulur ve yayınlanabilir mi? Domain nedir, Domain site kurma ile ne ilgisi var? Öğren. KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Web Hosting Nedir" başlıklı sayfasında.

Benzer Konular

27 Temmuz 2015 / Misafir Soru-Cevap
29 Aralık 2010 / HandSome Bilgisayar
13 Mayıs 2012 / orki2000 Soru-Cevap
30 Haziran 2009 / smyy Soru-Cevap