Ziyaretçi
Panik atak kalp krizine yol açar mı?
birden bire eşime gel girelim şuraya bana bişeyler oluyor diye telaşe ederek acilin dokdoruna nefes alamadığımı söyleyerek kalp filimimi çekmelerinin ardından birmüddet beklettmelerinin ardından eşimle gülerek o hastaneden çıktığımızı ve asıl gideceğimiz alışveriş yapacağımz yere gidemediğimizi hatırlıyorum
)) Sigara ciğerlerimin muksuk denilen yerlerinde bana nefes aldırmıyor ciğerlerim vucuduma beynime tam anlamıyla okjisen vermiyordu , burun deliklerim sigaranın katran ve pis dumanından devamlı tıkanıyor nefesi heryönden alamamanın işkencesini hergün hastalanarak yaşıyordum ....9 ay önce her paketin üstünde sigara acı çektirterek öldürür yazan ibaresi ile hayatımı zehir eden insanlık düşmanı hiçbir mantığı olmayan sigara denilen laneti bıraktım ....ve bahsettiğim yaşadığım o nefes alamama krizlerinde çokşükür kurtuldum nekadar zor olsada hayatımın kalitesini kazandım korkularım panik ataklarım yok ona verdiğim ayda 200 liraya yakın sokağa atacak param yok , engüzeli hemen hemen herhafta acil servisteki doktorun beni tanıyıp adam yerine koymayışlarının verdiği ezikliğim yok ...
))) Herkezi aklıbaşında olan düşünen insanların bu garip manasız illetten kurtulmasını temenni ediyorum . Herkeze Sevgi Tadında Dumansız Günler Diliyorum ..
| 11 Temmuz 2016 / GusinapsE Psikoloji ve Psikiyatri |
| 18 Kasım 2008 / Ziyaretçi Cevaplanmış |
| 18 Haziran 2016 / Misafir Cevaplanmış |
| 18 Nisan 2012 / fascinating_girl35 Taslak Konular |
| Kapat Saat: 19:45 Hoş Geldiniz Ziyaretçi