Arama

MSN açıkken başka bir işlem yaptığımda çevrimdışı oluyorum, nedeni nedir?

Güncelleme: 24 Aralık 2010 Gösterim: 2.262 Cevap: 1
onursal067 - avatarı
onursal067
Ziyaretçi
16 Aralık 2010       Mesaj #1
onursal067 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar
Yaklaşık 2 haftadır bu sorunla uraşmaktayım. Normalde msnim online yada meşgul konumunda iken
herhangi bir sayfaya tıkladığımda yada mailbox ımı açmaya çalıştığımda yada durup dururken birden oflline oluyorum karşı tarafın yazıları normal siyaha dönüşüyor, fakat ben kendimi onlie görmeye devam ediyorum, eğer yazmaya devam edersem karşı taraf yazılarımı kalın ve renkli olarak görmeye devam ediyor, fakat beni sayfasında offline görüyor. Ve eğer kameram açıksa görüşme kesiliyor ve donuyor.

Aynı sorunu denediğim 3 farklı bilgisayarda da yaşadım, ve üçünde bazen hiçbirşey yapmadığım halde msnim offlie konuma düşüyor. Fakat işin ilginci offlie olduğumda ben yazana kadar karşı tarafın yazdıkları siyah normal yazı fontunda ben yazdıktan sonra ise kişinin kendi fontuna dönüşüyor ve beni oflline görmeye devam ederken yazı fontumu normal görüyor. Bazen msni yeniden acıp kapadığımda onlie gözükürken, bazen hiçbirşey değişmiyor ve tek yapabildiğim msni tekrar tekrar acıp kapamak?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
onursal067 - avatarı
onursal067
Ziyaretçi
24 Aralık 2010       Mesaj #2
onursal067 - avatarı
Ziyaretçi
Sanırım konu ile ilgili bir öneri yok bugün dikkatimi çekti msnden mailime tıklarsam diğerleri beni drieek ç dışı görüyor, ben ise onlie görmeye devam ediyorum... Lütfen yardım...
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

31 Ağustos 2012 / Misafir Soru-Cevap
7 Ekim 2009 / tedua Soru-Cevap
3 Ocak 2011 / Ziyaretçi Soru-Cevap