Arama

Wolfteam oyununda spesifikasyon hata çözümü nedir? - Sayfa 11

En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Ekim 2012 Gösterim: 32.556 Cevap: 128
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mayıs 2011       Mesaj #101
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya lütfen yardım edin beni bilgisayarımda xp ama olmuyor lütfen biririsi yardım etsinnnn
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2011       Mesaj #102
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlarr bendede diyor ama ne yaptm bilgisiyarınızı kapatıp açınn olmassa gidin belleğinizi yükseltin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2011       Mesaj #103
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar Arkadaslar Bildigimiz Gibi Bazı Arkadaslarımız BİLGİSAYARINIZIN SPESİFİKASYONLARI OYUNU DAHA İYİ OYNAYABİLMEK İÇİN DEĞİŞTİRİLE BİLİR OLMALIDIRDior Bunun İçin Wolfteam'ı İndirin Sonra Bilgisayarı Kapayıp 2DK BEKLEYİP Tekrar Acın Olmassa 1 2Kere Daha Deneyin Yine Olmassa Bilgisayarınızın Bellek Kartı Düşüktür....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2011       Mesaj #104
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bendede bilgisayarınızın spesifikasyonları oyunu daha iyi oynamak ıcın degıstırilebilir olamılıdır hatası veriyor oyuna gıremıyorum lutfen nasıl duzeltıcegımı soyleyın !
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mayıs 2011       Mesaj #105
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya beyler bende o hatayı yaşıyorum WOLFTEAM oynayamıyorum ama WOLFTEAM sitesinde yani birdiyer adı JOYGAME de indirirken WOLFTEAM için gerekenler yazıyor ben bilgisayarımın performansını karşılaştırdım herşeyi tutuyor sadece RW sürücüsü tutmuyor heralde RW sürücüsünden kaynaklanıyor en iyisi bilgisayarınızın kasası ile ekranını satın ve üstüne bir kaç TL ekleyip yeni PC alın ama sakın LEPT0P almayın 30 dakika felan oynayınca kaanıyor saygılarımla MSN: pisiqobad_19o3@hotmail.com msjlarınızı bekliyorum çözen varsa lütfen göndersin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mayıs 2011       Mesaj #106
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarım-Yerel Disk C-Windows-''T'' YE ABSIM TEMP DOSYASI WAR SİLİN OLUR...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2011       Mesaj #107
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sen cözümü anlatmıssın tamam güzel hos templer Silinebilir ancak bazı programlar kayıt bilgilerini ve kurulum bilgilerini buradan kullanabiliyor. O yüzden çalışan bazı programlar zarar görebilir. Messela bir programı silmek istediniz kaldırma dosyası burda olabiliyor. Ve programı kaldıramıyorsunuz gibi. bnce donanımsal olarak yükseltme gerekli
ts'li_fanatik - avatarı
ts'li_fanatik
Ziyaretçi
25 Mayıs 2011       Mesaj #108
ts'li_fanatik - avatarı
Ziyaretçi
Bellek kartı düşük se ne yapacağız?
anil68 - avatarı
anil68
Ziyaretçi
27 Mayıs 2011       Mesaj #109
anil68 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bilgisayarınızda virüs olabilir virüs programını kapatın.yada bilgisayarınızda ki sistemler yeterli olmayabilir.hala bu hata yı veriyorsa bilgisayarınızda sistem yeterli deildir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2011       Mesaj #110
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yaw dostum. Bilgisayarı kapatıp açmakla ne alakası var onu anlamadım. Pc nin ekran kartı düşük . ama bir sürü online oyun oynamışım. 128 ekran kartıyla . knıght metin 2 rakion cs 1.6 bunun gibi birçok oyun oynadım hiç böyle bir hata vermedi.