Arama

Online oyun önerebilir misiniz?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 25 Ocak 2016 Gösterim: 17.589 Cevap: 35
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2011       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bana bir tane sanal oyun söyler misiniz?sanalika hariç
EN İYİ CEVABI hrkN verdi
Web tabanlı aklıma gelenler.

Sponsorlu Bağlantılar
Klanlar(Strateji)
OGame(Strateji)
TheCrims (Mafya)
Omerta(Mafya)
DarkOrbit (Uzay Oyunu)
Seafight (Korsanlık Oyunu)
Travian (Strateji)
ataberk7 - avatarı
ataberk7
Ziyaretçi
6 Şubat 2011       Mesaj #2
ataberk7 - avatarı
Ziyaretçi
oyunkuzusu oyun sitesidir. diğer oyun siteleri gibi... değişik oyunlar vardır ve admin değişik oyunlar yüklemektedir. psikopat senaryolar, canın maceraları, mikailin maceraları gibi değişik oyunlar yüklenmektedir. bunun gibi oyunlar macera, serüven oyunlarıdır. size tavsiye edeceğim oyunlar var... ilk olarak psikopat senaryolar ve serisi. oynamanızı tavsiye ederim süper oyun. ikinci olarak canın maceraları serisi... üçüncü olarak mikailin maceraları onu da tavsiye ederim. dördüncü olarak saldırgan senaryolar... hatta şimdi aklıma geldi en güzel oyunlardan biri saldırgan senaryolar...oyunkuzusuna çok teşekkür ederiz.
Sponsorlu Bağlantılar
Snake_2834 - avatarı
Snake_2834
Ziyaretçi
15 Haziran 2011       Mesaj #3
Snake_2834 - avatarı
Ziyaretçi
Bana Online Oyun Önerebilirmisin ? Ama Türkçe Olsun Şimdiden Teşekkürler Msn Grin
boşver - avatarı
boşver
Ziyaretçi
10 Ağustos 2011       Mesaj #4
boşver - avatarı
Ziyaretçi
internette hangi oyunları tavsiye edersin 3-4 tane
LadyöLüm - avatarı
LadyöLüm
Ziyaretçi
10 Ağustos 2011       Mesaj #5
LadyöLüm - avatarı
Ziyaretçi
SİZE TÜRKÇE ONLİNE OYUN ÖNERECEM: SANALİKA, JADDE(PCYE İNDİRMENİZ LAZIM AMA ONLİNE VE TÜRK OYUNU)TİPEEZ, JAMİA ONLİNE, SMEET, IMVU (TÜRK OYUNU DEĞİL AMA TÜRKLER VAR HEMDE ÇOK FAZLA YİNE PCYE İNDİRMENİZ GEREKİYOR FAKAT 15 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE UYGUN DEĞİL..)

PCYE İNDİRELECEKLER SAVAŞ VEYA STRATJİ OYUNU DEĞİLDİR HR İKİSİDE ONLİNE CHAT ARKADAŞLIK FLÖRT OYUNLARIDIR..
IMVU: YETİŞKİNLERE ÖZEL CHAT VE FLÖRT ONLİNE OYUNU.. TARZ YARATIN VE HERKEZİ TAVLAYIN!!
JADDE: DANS VE AŞKIN OYUNU. YALNIZ PEK ÖNERMEM PUAN ALMANIZ GEREK PUANDA PARALI VE KIYAFETLER SÜRELİ..

---------- Mesaj tarihi 01:17 ---------- Önceki mesaj tarihi 01:11 ----------

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bana bir tane sanal oyun söyler misiniz?sanalika hariç

JADDE, IMVU, SANALİKA, SMEET, TİPEEZ, JAMİA ONLİNE..

PCYE İNDİRİLMESİ GEREKENLER
JADDE: %100 TÜRK OYUNUDUR.. PCYE İNDİRMENİZ GEREKİR ONLİNEDIR. FAKAT PEK ÖNERMEM ÇÜNKÜ KIYAFETLER SÜRELİ VE SATIN ALMAK İSTİYORSANIZ PUAN ALMALISINIZ BU OYUNDA MEVCUT DEĞİL GERÇEK PARA İLE SATIN ALMANIZ GEREKİR VE EŞYALAR HERŞEEY SÜRELİ...
IMVU: TÜRK OYUNU OLMASADA TÜRKLER BURAYI İSTİLA ETMİŞ Msn Happy ONLİNEDIR, PCYE YÜKLEMEK GEREKİR. YETİŞKİNLERE ÖZEL CHAT VE FLÖRT OYUNUDUR.. SİZE PROMO CREDİTS(HEDİYE KREDİ) OLARAK 3500 CREDİTS VERİR E BUDA ALIŞVERİŞİNİZE YETER HERHALDEMsn Happy) TARZINIZI YARATIN VE MANİTA AVINA ÇIKIN!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
10 Ağustos 2011       Mesaj #6
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
Snake_2834 adlı kullanıcıdan alıntı

Bana Online Oyun Önerebilirmisin ? Ama Türkçe Olsun Şimdiden Teşekkürler Msn Grin

Alıntı
boşver adlı kullanıcıdan alıntı

internette hangi oyunları tavsiye edersin 3-4 tane

OGAME >> OGame

Her hangi bir kurulum gerektirmeden direkt oynayabilirsiniz Türkçe. Ben tam 5 yıl oynadım bu oyunu öğrendikten sonra PC basından kalkamayacaksınız.



Ogame Tanıtımı

OGame bir çesit uzay stratejisi simulasyonudur. Aynı anda binlerceoyuncu tarafından karsılıklıolarak oynanır. Oynayabilmek için sadece normal bir internet gezgini gerekir.

OGame galaksiler arası imparatorluk mücadelesidir.

Kendi küçük bir gezegenin üzerinde basladığın oyunda amacın güclü bir imparatorluk kurup, zorlukla elde ettiğin kolonilerini savunmak olmalıdır.

Hem ekomomik hem de askeri alandagereken teknolojileri geliştirip diğer imparatorluklar içinde yükselen yıldız olmaya çalıs.



Savaşlara katıl ve diğer imparatorluklarla girdiğin hammadde mücadelesinde bir adim öne geç!

Ticaret yap! Savaşmak istemediğin zamanlarda gerekenleri ticaret yoluyla sağlamaya çalış.

Güçlü bir filo inşa ederek ismini tüm evrene duyur!


Kaynaklarını saldırılar karşısında çökmeyecek bir savunma duvarı arkasında saklamaya özen göster.

OGame sınırsız imkanlar sunar.

Saldırgan bir tutumla komsularını yıldırmak mı istersin? Yoksa güçsüzün yanında yer alıp koruyucu melek mi olmak istersin?



Ogame Hikayesi

Size burada bir irkin hikayesini ,bizim irkimizin hikayesini,anlatmak istiyorum.Isin komik yani bu hikayenin aslinda sizin zamaninizda henüz yasanmamis olmasi.Gercekte her seyin paralel yasandigini anlamaniz icin ,size bu hikayeyi yine de anlatacam. Gecmiste yasanan her sey günümüzü, günümüzde yasanan her sey de gelecegimizi olusturur. Ve biz de aslinda, insanin gelecegi degistirmeden gecmise nasil dönebilecegini, kesfettik .Insan gelecegi,sadece onu kendisi yasarsa, degistirebilir.Bunu anlamasi belki cok zor ama gercek bu iste. Bir sey ancak yasanirsa gercekten degistirilebilir,yani gecmisin yasanmis bir parcasini olusturuyorsa. Sen de su andan itibaren kaybolacaksin ama yine de hersey ayni kalacak; cünkü bu yasananlar benim gecmisim. Neyse ben en iyisi size bu sekilde iskence cektirmeyi birakip,hikayemi anlatmaya baslayim.

Her sey 2250 yilinda basladi,bu yila Alfa yili da denirdi aramizda. Bu yilda insanlar galaksiler arasi 3 dakikadan biraz uzunca bir ucusu gerceklestirerek ,o zamana kadar hic bir sondanin basaramadigi inanilmaz önemli bir basari elde ettiler.


Yanmali motortakimi adini verdigimiz teknigin bu yeni cesidi ile ( Motortakimlari eski yöntem arkadan itme sistemine göre çalisiyorlardi) insanlar isik hizi ile ucabilmeyi kesfettiler. Tabi ki cok eskiden de ucabilirdi insanoglu, ama su ana kiyasla inanilmaz az mesafe katedebiliyordu. Insanoglunun yeterince uzay seyahati tecrübesi yoktu. Daha uzak bölgelere ulasabilmek, yeni macera cesidi olmus ve insanlar bu amacla yeni tekniklerin pesinde kosmaya baslamislardi. Bu noktada insanlar arasinda rekabetin cok yüksek olmasi gelisime büyük katkida bulundu . Boeing bu motor teknolojisinin daha da gelismesi icin büyük caba sarfetti. Dünya yüzeyinde bu motorlari kullanmak,cevreye verdikleri zarar yüzünden ,yasakti; ama uzayda bu konuda gecerli olan kurallar daha farkliydi tabi ki. Airbus firmasi ise bu fazla güvenilir olmayan ve henüz cok gelismemis teknolojiyi degistirmek niyetindeydi.En baslarda bu motor takimlarini kullanan gemilerin cok sik patlamalari olumsuz bir hava estirdi. Ancak Yüksek Atom Fizikcisi Albert Ainstein Y-parcalarinin tek baslarina degil de, bu olusumdan önce baska gazlar ile birlikte denkleme girdikleri ve yandiklari,cok daha saglam ve etkili olan bir teknoloji cesidi kesfetti. Ama baskalari da galaksileri arastirmaya baslamisti ve ilk gezegenlerarasi ucuslardan cok kisa bir süre sonra cok daha güclü motorlar kullanilmaya baslandi.Amac uzun ucus sürelerini kisaltmakti. Yeni motorlarin calismasi icin Deuterium maddesine ihtiyac vardi.


Dünyadaki tüm su kaynaklarinin ne yazik ki sadece yüzde 0,015 i Deuterium izotopundan olusuyordu. Bu da varolan bu izotop miktarinin yeterli olmayacagini gösteriyordu.Ülkelerin bilim adamlari on yillarca Deuterium miktarinin nasil arttirilabilecegi konusunda arastirmalar yaptilar ve sonunda Quasar patlamasi sonucu ortaya cikan bir cesit Y-gazinin yardimiyla yeni bir motor gelistirmeyi basardilar.Bunun calismasi Y-Gazinin ve Deuterium maddesinin birlesimi sonucu mümkün oluyordu. Bu iki gazin yanmasi sonucu ortaya cikan cok büyük miktardaki enerji ile gemiler daha hizli gidebiliyorlardi. Friedrich Terrane isimli bilim adami bu tezden yola cikarak yeni bir mekanizma gelistirdi.Bu tez bir cok bilimadami tarafindan teorik anlamda cok elestirildi ve eldeki bilim seviyesine göre böyle bir mekanizmanin asla gelistirilemeyecegi iddia edildi.Ama bu mekanizma pratikte de calisti!. Bu yeni motor takimi inanilmaz bir yenilige imza atti, ve insanlara galaksiler arasi yolculugu cok daha kisa sürelerde yapma firsati sundu. Bos alan ve kolonilestirilebilecek bölge baslangicta cok fazlaydi, ve böylece on yillar , hatta refah ve baris dolu yüzyillar gecti. Yüzlerce yeni ülke kuruldu. Yeni hazineler , yeni kültürler yaratildi. Evren sakin ve huzurluydu:



Firtina öncesi sessizlik...


Daha uzak yerlere yolculuk edebilmek icin ,bu uzun zamandan sonra bile yeni teknolojiler gelistirildi. Insanlar yine sinirlari zorlamaya basladiklarinda yeni yeni arayislar icine girdiler ve bir gün birkac ögrencinin yanlislikla kesfettigi Hiper Ortam Motoru tüm bunlara gölge düsürdü : Bu yeni motor ,boyutlar arasina gecerek onlarin etkilerini yok eden bir kabarcik üretiyordu,ve asil önemlisi 4. ve 5. boyut arasinda da ise yaramasiydi. Bu kabarcik icinde 4-Boyutlu ortamin kurallari gecerliydi ve bu da eldeki gemilere hic zarar gelmemesini sagliyordu. Normalde ucus yönünde tüm galaksi görülebilir.Ama bu yeni mekanizma ile cok daha ilerdeki dünyalar kesfedilebiliyordu. Xentronium elementinin, bir halk tarafindan kolonilerin birinde kesfine kadar ,gezegenler arasi var olan az bir sorun da diplomasi araciligi ile kolayca cözülüyordu . Sorun ,bu elemente sahip olanin tüm galaksiye hükmedebilecek güce sahip olacaginin anlasilmasiyla basladi .


Savasin yakinda baslamasi gerekiyordu.....


Önümüzdeki yillarda bu elementten sadece 1,5 Mikrogram cikarilabilirdi. Terran irkinin bölgesinde bulundugu icin sadece Terran Halki bundan yararlanabilirdi. Xentroniumun bir mikrogrami 10.000 terran Günesinin verdigi enerjiyi sagliyordu!!! Ve kiskanclik ,acgözlülük sonucu ilk düsmanliklar baslamisti bile. Ilk basta Terran Yanlilari ve Terran Karsitlari olarak iki Ittifak kuruldu. Nostradamus zamaninda cok büyük bir güc ugruna 150 yil sürecek bir savasi iddia etmisti. Ama bu savas önümüzdeki 300 yildan daha uzun sürecekti. Binlerce halk ya yok edildi ya da baska halklarin boyunduruguna girdi. Hayatta kalmayi basarabilen bir kac halk , bu savasin nasil sona erecegi konusunda coktan kafa yormaya baslamislardi. Ama kacacak yer var miydi? Savasin baslamasindan 125 yil sonra, Kacak Halklar Bilim Birligine bagli bilim adamlari tarafindan, instabil Beryllium kullanimi ile, bir geminin icinden gecerken yok olmayacagi Siyah Delik yaratilabilecegi kesfedildi. Bu kesfin tek eksi yani,acilan Siyah Deligin tek bir yönde ilerleyen Beyaz bir Delikle birlesme ihtimali......



Birkac basarili denemeden sonra kacaklar icin özgürlük gemilerinin hazirlanisina baslanildi . 25 yil daha gecmisti ve durum Terran Yanlilari Ittifaki icin hic de iyi görünmüyordu. Karsitlar evren icin cok yikici olan Omega silahini devreye sokmuslardi. Bu omega silahi ve yaydigi enerji galaksinin bazi kesimlerini tamamen yoketmisti. Tüm hizlariyla gezegenleri yokediyor, irklarin kökünü kurutuyor ve insan yasamini yokediyorlardi; hesaplara göre bu sürecin devami durumunda 24 yil icinde tüm galaksi yokolabilirdi. Kacmaya calisanlar da, bilimin yardimi ile siyah delikler arasi yolculuk yapiyor ve hayatta kalmak icin son sanslarini da kullaniyorlardi...




Yeni bir hayat


Günün birinde Beyaz Delik insanlari icinde sadece tek bir gezegende hayat olan yepyeni bir galaksiye cikardi. Bu gezegende insanlar cok garip bir halk olan Lejyonerler ile karsilastilar. Teknik acidan insanlar ile ayni seviyedeydiler ve en önemlisi Terranli olsun olmasin herkese cok iyi davrandilar. Bu halk insanlara galaksilerine yerlesme izni verdi ama iki de sart kostu: Her halk en fazla 9 gezegende yerlesim kurabilir,ki mevcut yer herkese yetsin.Ayrica her irktan bagimsiz olarak, tüm galaksi üzerinde söz sahibi olan ve kararlar alabilen bir meclis kurulmaliydi. Halklar bu olusumu onayladilar ve ticareti,iliskileri kontrol eden, barisin sembolü olan bagimsiz bir meclis de kuruldu .


Yeni bir uygarlik olusumu basladi..
Soruyorsundur kendine bunu sana niye anlattigimi. Söyle desem: Sana burada benimle birlikte gelecege gelme sansi taniyorum. Takip et beni,ve sansini dene. Baslangic icin sana görkemli bir gezegen üzerinde hakimiyet sagliyorum. Ayni zamanda bu gezegenin üzerinde gelecekteki uygarligini kurman ve halkini yerlestirmen icin yeterince bos alan da var. Güce ulasabilmek icin her seyi kendin kurman ve gelistirmen lazim. Kesinlikle eminim ki, cok memnun kalacaksin. Su önündeki zaman kapisindan gec ve yeniliklerle dolu bambaska bir dünyaya gir. Baslangic cok zor olacak. Halkina refah ve huzur getirip getiremeyecegini zaman gösterecek. Simdi seni yalniz birakiyorum, karar tamamen sana ait.Bol Sans!
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2011       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Online oyunMsn Confusedeafight bir korsanlık oyunu. Oyunu anlamak biraZ zor ama anlayınca bağımlısı olursunuz. Oyun türkçedir. Ayrıca beğenmezsen Son Korsan isimli oyunda Seafight ile aynı mantık ve Son Korsan tamamen bir türk oyunu.
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
10 Ağustos 2011       Mesaj #8
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Online oyunMsn Confusedeafight bir korsanlık oyunu. Oyunu anlamak biraZ zor ama anlayınca bağımlısı olursunuz. Oyun türkçedir. Ayrıca beğenmezsen Son Korsan isimli oyunda Seafight ile aynı mantık ve Son Korsan tamamen bir türk oyunu.

2 Yıllık seafight geçmişi olan biri olarak Seafight ' ı hiç bi şekilde tavsiye etmem .
Sebebine gelirsek ,yeni başlayanlar için maddi olanak sağlamadan hiç bi şekilde gelişmeleri söz konusu olamaz yapımcılar iyice acımasız oldu oyuna başlıycaklar
bence hiç başlamasınlar
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
Fegretyjukisjtk - avatarı
Fegretyjukisjtk
Ziyaretçi
2 Eylül 2011       Mesaj #9
Fegretyjukisjtk - avatarı
Ziyaretçi
Slot makineleri ( casino ) para ve chipleri icin oynamak uzerern50'den fazla oyunlar icin sitemizde sergilenmistir.rnCasinominimum bahis sadece 0.20r olusturur.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2011       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lütfen online oyun bilen söylesin

Benzer Konular

2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
26 Ocak 2012 / GizemB Soru-Cevap