Arama

Online Oyun Dünyasından Haberler

Güncelleme: 2 Haziran 2014 Gösterim: 11.383 Cevap: 27
tonbalik - avatarı
tonbalik
Ziyaretçi
15 Kasım 2009       Mesaj #1
tonbalik - avatarı
Ziyaretçi
Online oyunlar gündemi, online oyun haberleri

Sponsorlu Bağlantılar
SILKROAD ARTIK TÜRKÇE!

Dünya üzerinde 11.000.000'dan fazla kullanıcısı olan SilkRoad Online, Türk oyunculara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Kendi türündeki diğer oyunların arasından sıyrılarak ününü tüm dünyaya yaymayı başarmış olan SilkRoad Online, ülkemiz için büyük bir yeniliğe imza atıyor, ve 17 Kasım 2009 tarihinden itibaren Türk oyunculara Türkçe versiyonla teşekkür ediyor. 17 Kasım 2009 tarihinde Türkçe dil seçeneğiyle yeni bir başlangıç yapacak olan SilkRoad online, yine aynı tarihte açacağı yeni sunucusuyla, oyuncu kapasitesini de arttıracak.

JOYMAX TÜRKİYE OFİSİ AÇIYOR

Ayrıca, Türkiye ofisinin açılışını duyuran JoyMax, kısa süre içerisinde faaliyete geçecek olan JoyMax Türkiye ofisi sayesinde Türk oyunculara daha fazla vakit ayırabilecek, sorunlarla ilgilenebilecek, ve oyunun geliştirilmesi konusunda daha aktif davranabilecek. Oyuncuların yaşadığı "oyuna bağlanamama" sorununun farkında olan JoyMax, şu anda, botlar yüzünden gerçekleşen bu giriş zorluğunu gidermek için yapımına başladığı yeni bir programı test aşamasında, ve en kısa sürede bu problemi de çözmeyi hedefliyor.

ADEKS’TE DEV ETKİNLİK

Son olarak ise JoyMax Türkiye 21 Kasım 2009 Cumartesi günü SilkRoad Online'ın Türkçe dil desteğini kutlamak için düzenleyeceği etkinlikle oyunculara merhaba diyor. Girişin ücretsiz olduğu bu etkinlikte oyunculara dağıtılacak olan onlarca sürpriz hediyenin yanı sıra, gün içerisinde düzenlenecek olan farklı etkinliklerle ödüller dağıtacak olan JoyMax, SilkRoad Online bilgi ve becerisine güvenen herkesi, 21 Kasım 2009 Cumartesi günü saat 10:00 ile 18:00 arasında Beşiktaş Adeks İnternet Cafe'ye bekliyor. Resmi SilkRoad Online sitesinden alacağınız ücretsiz davetiye ile girebileceğiniz, ve bir çok ödülün dağıtılacağı SilkRoad Online Türkçe Açılış Partisi için elinizi çabuk tutun.

Etkinlik Bilgisi

Yer: Beşiktaş Adeks İnternet Cafe
Tarih: 21 Kasım 2009 Cumartesi
Katılım için gerekenler: Resmi SilkRoad sitesinden çıktısını alabileceğiniz ücretsiz davetiye
Etkinlik Adresi: Barbaros Bulvarı, No 59/A, Beşiktaş (Beşiktaş Kafe Pi’nin yan tarafı)
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 18:42
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Online Oyunlar Dünyasından Haberler
Online Oyunlar hakkındaki önemli haberleri bu konu altında bulabilir veya paylaşabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Metin 2 yasaklandı!

Ülkemizde geniş bir kitle tarafından oynanan MMORPG oyunu Metin 2, artık 18 yaşından küçük oyuncular için yasak! Emniyet Genel Müdürlüğü'nün isteği üzerine bu karar alındı.

Yapılan araştırmalarda, oyunu oynayan 18 yaşından küçük kişilerin, kendilerini sanal dünyaya fazlasıyla kaptırdıkları ve bunun da etkilerinin gerçek yaşamda ortaya çıktığı gözlendi.

Erzurumda kısa bir süre önce korkunç bir olay yaşanmıştı. Oyunun yasaklanmasında bu olayın büyük etkisi var.

Kaynak: Merlin'in Kazanı

Ölümsüz WoW oyuncusu

Amerika Durotan sunucusunda oynayan Neverdied(Hiç ölmedi) isimli oyuncu, bir defa bile ölmeden son level'a ulaşmayı başardı. World of Warcraft'ın şu anki maksimum level'ı olan Level 80'e ulaşan Neverdied, ölmemekle birlikte hiç görev yapmadı, hiç bineğe binmedi ve hiç PvP yapmadı. Bu şekilde son level'a ulaşan Neverdied'ı sabrından dolayı tebrik ediyoruz.



Kaynak: Merlin'in Kazanı


Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 18:48
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010       Mesaj #3
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
World of Warcraft, sizi çağırıyor!
BU SÖMESTIR SİZLERİ WORLD OF WARCRAFT EVRENİNE BEKLİYORUZ!
dxo5m85612332
Dünya çapında fenomen haline gelen ve 11 milyondan fazla oyuncuya ulaşan online oyun devi "World Of Warcraft" ile tanışmanın tam zamanı. Bu benzersiz oyunda sen de yerini al. 25 Ocak-08 Şubat tarihlerinde indirimli fiyatı ile satışa sunulacak olan World of Warcraft ve World of Warcraft Battlechest, tüm satış noktalarından temin edilebilecek.

"World of Warcraft" evreninde yerini almadıysan bu fırsatı kaçırma ve dünya'da ki milyonlarca kullanıcı ile bu harika deneyimi paylaş. Yeni eklenti paketi "Cataclysm" gelmeden sende karakterini yarat ve bu muhteşem dünyanın bir parçası ol.

"World of Warcraft" Ana Paket
World of Warcraft Battlechest( içerisinde 2 adet Strateji Rehberi(WOW Ana Paket ve İlk Eklenti Paketi olan The Burning Crusade) + World of Warcraft Ana Paket + World of Warcraft:The Burning Crusade oyunlarını içeren Özel Set)

Kullanıcılar World of Warcraft oyununu 35TL yerine 25TL
World of Warcraft Battlechest oyununu 70TL yerine 50TL'ye satın alabilecekler.

Kaynak: Merlin'in Kazanı
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 18:49
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010       Mesaj #4
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Çin'den WoW'a yeni yasak!

Dünyanın en çok oynanan MMO'su World of Warcraft'a, Çin'den yeni bir yasak daha geldi.

1mainj

Oyunun Çin'de servis sağlayıcısı olan NetEase şirketi, bugünden itibaren yeni oyuncu kabul etmiyor. Ayrıca The Burning Crusade için de ülke çapında bir lisans almak için başvuru yapmış bulunuyor.

Yeni oyuncu alımının, Çinli yetkililerin NetEase'in yasadışı olarak oyunu oynattığı iddiasının ardından durdurulduğu bildiriliyor.

12 milyon World of Warcraft oyuncusunun kabaca yarısının Çinli olduğu biliniyor.

Kaynak: Merlin'in Kazanı - Özgür Yıldız
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 18:52
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010       Mesaj #5
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Star Wars, 2011 Mart'tan sonra

Electronic Arts, BioWare'in çok beklenen Star Wars MMO'su The Old Republic'in 2011'in mart ayından önce çıkmayacağını doğruladı.
episode4darthvaderpointb
Daha önce de EA ve Lucasarts, oyunun 2011 bahar aylarında çıkacağını açıklamıştı. Büyük ihtimalle nisan veya mayıs 2011 ayında piyasada olacak MMO'yla ilgili CEO John Riccitiello, oyun için harcanan paranın yüksek olduğunu da ekledi.

Riccitiello, MMO'ların doğru şekilde yapıldıktan sonra masrafının 6-7 katını kâr olarak döndürdüklerini de belirtti.

Kaynak: Merlin'in Kazanı
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 18:54
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010       Mesaj #6
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
'Sadece 10. level'a kadar oynuyorlar'

Blizzard patronu Mike Morhaime, ilgi çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Daha önce WoW'un genişlemesinin durmuş olabileceğini söyleyen Morhaime'den yeni bir açıklama daha geldi.
arton12948cd46
WoW'a yeni katılmış oyuncuların, sadece %30'unun 10. level'dan sonrasını da oynadığı, geri kalanın ise oyunu bıraktığını söyleyen Morhaime, "Cataclysm'in yeni oyuncuları çekeceğine inanıyoruz." diyerek yeni eklentiyle ilgili iddialı konuştu.

WoW'un ek paketi Cataclysm, bu sene içinde piyasada olacak.

Kaynak: Merlin'in Kazanı
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 18:56
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010       Mesaj #7
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu MMO oyununu 1 kişi geliştirdi

Eskil Steenberg isimli yapımcı tarafından uzun süredir geliştirilmekte olan bağımsız MMO oyunu Love, görücüye çıkıyor. Alfa ve beta aşamaları tamamlanan yapım, 25 Mart'ta hizmete girecek. Yapımcı Steenberg, çıkış günü için oldukça heyecanlı. Oyunun resmi sitesine ulaşmak için BURAYA tıklayın.

lovecity38674795

Kaynak: Merlin'in Kazanı
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 18:57
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010       Mesaj #8
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
WoW oyuncusu annesine saldırdı

Hepimiz çocukluğumuzda (hatta büyüdüğümüzde ve ailemizin bizi halen çocuk zannettiği zamanlarda) oyun oynarken ailemiz tarafından azarlanmışızdır. Bu azarlanmalara karşın küçük tartışmalara girsek bile bu olay çok fazla ileri gitmemiştir.
1xgfl9458775
11 Şubat saat 22.00 sularında 27 yaşındaki James Swan, World of Warcraft oynarken annesi ile kavga etmeye başladı. Annesi torunlarının uyuduğunu ve biraz sessiz olması gerektiğini söyledi, ancak James annesinin bu isteğini reddetti. Annesi James'in yanına gelip omzuna elini koyduğunda WoW oyuncusu bir anda öfkesine yenik düşerek annesini saçlarından yakalayarak odadan atmaya çalıştı. Annesi bu anda 911 acil servisini aradı, bunu gören James telefonu alıp duvarda parçaladı ve annesini yerde boğmaya başladı. Büyükbabası içeri silahla geldiğinde James ile boğuşmaya başladılar. Boğuşma sırasında silah ateşlenerek James'in sol kulağına sıyırdı.

Swan sadece kurşun yarası aldı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak orada da tedaviyi kabul etmedi ve tutuklandı.

Kaynak: Merlin'in Kazanı
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 18:59
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010       Mesaj #9
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
En popüler tarayıcı oyunu Ogame yasaklandı!

Türkiye'de 600 bin üyesi olan popüler tarayıcı oyunu Ogame'e mahkeme kararıyla erişim yasağı geldi.
100225ogame1widec049163
Dünyanın en kalabalık tarayıcı oyunu Ogame Türkiye'de yasaklandı.

Ogame.com.tr'ye bugün bağlanan kullanıcılar "T.C. Kartal Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesinin 16.02.2010 tarih ve 2010/44 D.İş sayılı kararı gereği erişime engellenmiştir." yazısıyla karşılaştılar.

Yaklaşık 60 ayrı oyunda 600 bine yakın oyuncunun oynadığı Ogame.com.tr 6 yıldır hizmet veriyordu.

Oyunun yapımcısı Gameforge, bu yasağın ardından Ogame Türkiye'de tüm kullanıcılara "saldırı yasağı" uyguladı. Böylece oyuna bağlanamayıp filolarını savunmayacak kullanıcıların filoları bu yasaktan en az seviyede etkilenecek.

Kaynak: Merlin'in Kazanı
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 19:00
Onepower - avatarı
Onepower
Ziyaretçi
12 Kasım 2010       Mesaj #10
Onepower - avatarı
Ziyaretçi
Geçtiğimiz yıllarda COMPEX Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Fuar`ın gerçekleşen ve oyuncuların gönlünü fetheden ASUS WGT geri dönüyor.Adeks işbirliği ile gerçekleşecek olan ASUS WGT 2010 finalleri her zaman ki yerinde; İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Sarayı'nda 02-05 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan COMPEX Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Fuarı'nın içerisinde Intel GameX etkinliğinde gerçekleşecek.

ASUS WGT 2010, daha önce düzenlendiği yıllarda olduğu gibi bu yıl da şampiyonlara ödül olarak ASUS WGT GAME PC verecek. Counter-Strike için 5 adet, DiRT 2 ve FIFA 2011 için ise 1er adet olmak üzere toplam 7 adet ASUS WGT GAME PC`ye sahip olmak için öncelikle finallere yükselmeniz gerekiyor.Finallere yükselmek için ise 27-28 Kasım tarihlerinde Beşiktaş Adeks İnternet Cafe'de gerçekleşecek olan ASUS WGT 2010 Ön-Elemelerine katılıp, finallere çıkabilecek kadar iyi olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor.

KAYIT İCİN TIKLAYIN
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 19:01 Sebep: Kırık link!

Benzer Konular

7 Ekim 2016 / Efulim Telefon
12 Ekim 2014 / Misafir Sanat
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar