Arama

Koşu yarışmasına nasıl hazırlanılır?

Güncelleme: 7 Nisan 2011 Gösterim: 3.356 Cevap: 1
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
7 Nisan 2011       Mesaj #1
misafir - avatarı
Ziyaretçi
Cumartesi benim koşu yarışmam var ama nasıl hazırlanacağımı bilmiyorum Cumartesi'ye kadar cevaplarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

LÜTFEN ÇABUK OLUN LÜTFEN
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
7 Nisan 2011       Mesaj #2
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Cumartesi benim koşu yarışmam var ama nasıl hazırlanacağımı bilmiyorum Cumartesi'ye kadar cevaplarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

LÜTFEN ÇABUK OLUN LÜTFEN

Yaz rulo çevresinde birçok atletik fikirli millet bir maraton gerçekten uzakta ödeyebilirsiniz zorlu bir egzersiz için katılmak gibi. Bir maraton koşmak hiç takdirde, çok geç başlamak için asla! yarım maraton düzinelerce farklı satıcı ve ülke çapında yarışmalara sponsor ve inanılmaz formda bir tam olmaya gerek yoktur. bir maraton koşma çok tatmin edici bir deneyim olabilir; o, fiziksel ve ruhsal dayanıklılık testi ve yeni bir hedefe doğru çalışmalarına yardımcı. Yeni bir etkinlik ve hedef üzerine dikti için arıyorsanız, bir maraton taze bir perspektif verebilir! Orada maraton ya da eğitim için çalışan sayısız faydaları vardır. Bunlar;

  • O kalp güçlendirir ve kılcal açar, hem kasları çalışan ve yorgun kaslar gelen atık ürünler kızarma enerji gönderme.
  • Bu nedenle sizin dayanıklılık geliştirme bacak kasları ve tendonlarda güçlendirir.
  • Bu, daha kısa yarışlarda bile genel hızını artırır.
  • Bu yakıt yağ olarak vücutta yanmak öğretir.
  • Bu nedenle artan ya da güven düzeyini arttırmak için zihinsel dayanıklılık ve başa çıkma becerileri geliştirir.
  • Size sosyalleşme ve yeni insanlarla tanışmak yardımcı olur.
  • Size limit vücudunuzun test ve ücretsiz senin monoton tarifesinden break yardımcı olur.
tamamladıktan maraton bazen zor, düzgün, bu eğitimler için çok başarmak kolay bu önemli iş yapacaktır hazırlarken edilebilirken. Aşağıda kala maraton için dikkatli bir hazırlığa endişe alanları vardır.
Planı eğitimi: boyunca eğitim, motivasyon sağlamak gol tutmak bağlı kalacak, program eğitimi bir. Maraton uzak hedef, ancak bazı hedefler için bu arada işe buluyor. bir maraton koşma önceden eğitim bir sürü gerektirir. Eğer bir program takip bulmak gerekir; orada internet maraton eğitimi için çok büyük programları yanı sıra fitness veya dergiler çalışıyor. Orada yeni koşucular için programları yanı sıra tecrübeli sporcular oldular. Kendi durumunuza uygun olduğunu Seç bir tane. Sonra, kendinizi herhangi bir mazeret eğitim gün atlamak vermeyen bir program kurmak. Bir eğitim günlük tutun size ilerlemeyi izlemek yardımcı olur. Aynı zamanda yaralanmalar dikkat yardımcı olabilir. Plan bir sonraki adım önde ve eğitim programı sopa ile emin olun.
Mix it up: kasları sizin için engel gözyaşı giymek ve onu eğitim akıllıca olacaktır alternatif için; akan su dahil bisiklete binmek, yüzmek ya da derin. Tuşuna size hedef mesafe koşma yapmak alacağını olarak zaman aynı uzunlukta için bu etkinliği yapmak emin olmaktır.
hamstrings Stretching, sıcak iniş ve çıkışlar cool: Stretch günlük olarak ve geri o-ecek yardım güçlendirilmesi. Ayrıca mide kasları için önemli firma ve güçlü olmaktır. Bir 15 dakika toplantıyı ve 10 dakika sıcak aşağı oturum serin son derece önemlidir. Maraton koşma güçlü bir beden gerektirir, bu yüzden çalışan temellerini unutmayın.
Rest: Haftada bir gün birini al çok dinlenme, saat 8 amaçlayan uyku. ya Cuma ya da Cumartesi tam bir dinlenme gün bacaklar için yapın. Cumartesi günleri, tren yaparsanız yapın ayakları üzerinde çok hafif bir egzersiz.


  • Yaralanmalar dikkat: İki veya bir gün sen acı ötesinde, yanlış rakam ne dışarı. tecrübeli koşucular ve konuşun / veya doktorunuzu görün. Eğer onarılmaz hasara yol kadar kendinizi sokmayın. , Hedefiniz hatırla yarışı bitirmek, ve kendinize bunu yapmak için dikkatli olmalısınız!
  • Zihinsel Eğitim: olsun, erken kalkmadan olduğunu veya etkiler üzerinde uzun başında bir fitness programı son ihtiyacı bağlılık için motivasyon ve sahip vadede. bir maraton bağlılık ve motivasyon gerektirir ve bir inanç tüm bu eğitim mil birikimi size hedefe ulaşmak için yardımcı olacaktır yayınlanıyor.
İlk maraton genellikle zor, ama aynı zamanda en ödüllendirici's. Daha süreci rahat hale geldikçe, her sezon için yeni hedefler koymak başlayabilirsiniz. Kendine güven doğal olarak her biri sonra artacak ve süreç içinde zihin ve beden eğitimi olacak.
İyi şanslar!



kaynak





BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

15 Kasım 2011 / Heulwen Spor
14 Ocak 2015 / Misafir Cevaplanmış
3 Temmuz 2012 / Ahmetttt Cevaplanmış