Arama

Romantik aşk filmleri önerir misiniz?

Güncelleme: 23 Ocak 2021 Gösterim: 8.677 Cevap: 3
karakartall - avatarı
karakartall
Ziyaretçi
1 Haziran 2011       Mesaj #1
karakartall - avatarı
Ziyaretçi
ArkadaşLar içinde küfür vb şeyler olmayan,açık sahneleri olmayan...oldukca romantık aşk filmi arıyorum..Tavsiyesi olan warsa isimlerini yazabilirmi..tsekkurler..
Sponsorlu Bağlantılar
werower - avatarı
werower
Ziyaretçi
1 Haziran 2011       Mesaj #2
werower - avatarı
Ziyaretçi
ANANI DA....
Son yılların en tartışmalı filmlerinden biri olan ***** da (Y Tu Mama Tambien) kimilerine göre gereksiz erotik sahnelerle doluydu. Film, iki yeniyetme ile mutsuz bir evliliği ve trajik bir de sırrı olan yetişkin bir kadının öyküsü üzerine kurulu. Filmin en çok tartışılan sahnelerinden biri de Maribel Verdu, Diego Luna ve Gael Garcie Bernal'in canlandırdığı karakterlerin tekilaları ard arda yuvarladıktan sonra yaşadıkları.
Sponsorlu Bağlantılar


TİTANİK
Yönetmenliğini James Cameron'ın üstlendiği Oscar rekortmeni filmde Kate Winslet ile Leonardo Di Caprio'nun canlandırdığı aşıkların bu ateşli sahnesi damgasını vurdu. Filmin sonunda ise özellikle hanım sinemaseverler gözyaşlarını tutamadı.


THE WAY WE WERE
Başrollerini Barbra Streisand ve Robert Redford'un paylaştığı 1973 tarihli film, farklılıkları yüzünden birbirlerine aşık olan ve yine farklılıkları yüzünden ayrılmak zorunda kalan bir çiftin öyküsünü anlatıyor.


MAVİ GÖL
Brooke Shields'e şöhret kazandıran Mavi Göl (The Blue Lagoon) ıssız bir adaya düşen iki gencin aşkı ve cinselliği keşfedişini anlatıyordu. Shields ve Christopher Atkins'in rol aldığı birbirinden cesur sahneler içinde en çok bu sahne akılda kaldı.


SUBAY VE CENTİLMEN
Richard Gere ve Debra Winger'ın başrollerini paylaştığı Subay ve Centilmen (An Officer and a Gentleman) filminden de bu sahne akıllarda kaldı. Gere'in canlandırdığı genç ordu pilotu, bir barda tanıştığı güzel kızı evine ***ürür ve..... tarihe geçen bir sahne.


RİSKLİ İŞ
Başrollerde 1983'te kariyerlerinin en parlak dönemini yaşayan Tom Cruise ve Rebecca De Mornay vardı. Yönetmen koltuğunda ise Paul Brickman. Cruise'un canlandırdığı karakter De Mornay'in oynadığı tele kız tarafından baştan çıkarılıyor. Ve sinemanın trende geçen en ateşli aşk sahnelerinden biri ortaya çıkıyor.

AŞIK SHAKESPEARE
Henüz kadınların sahneye çıkmasına izin verilmeyen bir çağda, sadece tek bir kez sahneye çıkmak için yanıp tutuşan Viola de Lesseps -bu karakteri Gwyneth Paltrow canlandırıyor- erkek kılığına girer. Joseph Fiennes'ın canlandırdığı karakter -ki o da William Shakespeare- genç kadının sırrını keşfeder ve onu baştan çıkarır. İşte Shakespeare'yen bir aşk sahnesi.


DIRTY DANCING
Jennifer Grey ve Patrick Swayze'nin başrollerini paylaştığı film, hem bütün zamanların en romantik hem de en ateşli filmleri arasında.


A WALK IN THE MOON
A Walk on the Moon; Diane Lane'in performansıyla kelimenin tam anlamıyla nefes kestiği bir film olarak tarihe geçti. Film, insanoğlunun Ay'a ayak bastığı 1969 yazında geçiyordu. Lane'in canlandırdığı karakterin hayatı çocuklarını yetiştirme ve iyi bir eş olabilme çabası içinde geçer. Pearl, çocuklarını da yanına alıp Dr. Fogler'ın Bungalovları'na tatile gider. Bu yaz, Kantrowitz ailesi aşkın gerçekten ne demek olduğunu anlarlar.


BİR ŞEY SÖYLE
1989 tarihli Bir Şey SÖyle (Say Anything) hem seyirciler hem de eleştirmenler tarafından çok beğenilen bir film oldu. John Cusack, filmde Lloyd adlı iflah olmaz bir iyimseri canlandırıyor. Ulaşılmaz, karnesi en yüksek notlarla dolu liseli güzel Diane’i elde etmeye çalışan Lloyd, sonunda bu amacına ulaşır. Genç adamın güzel Diane'ı öpücüklere boğduğu bu sahne de sinema tarihinin unutulmaz aşk sahneleri arasında yer alır.

GÜNDÜZ GÜZELİ
Luis Bunuel'in Joseph Kessel'in romanından uyarladığı film, kocasından gizli hayat kadınlığı yapan bir genç kadının öyküsü üzerine kurulu. Soğuk sarışın Catherine Deneve belki günümüzün standatlarına göre pek de seksi sayılmaz ama yine de perdeden yayılan elektriği hala unutulmadı.



BAY VE BAYAN SMİTH
Acaba filmin başrol oyuncuları Angelina Jolie ve Brad Pitt, bu sahneler yüzünden mi birbirlerine aşık oldu; yoksa onlar birbirlerine gerçekten aşık oldukları için mi bu sahneler bu kadar etkileyiciydi.


KÖSTEBEK
Geçen sezonun en çok ilgi çeken filmlerinden KÖstebek'in (The Departed) Leonardo Di Caprio ve Vera Farmiga'nın oynadığı bu sahnesi de sinema tarihinin en etkileyici aşk sahnelerinden biri olarak tarihe geçti.



VAROLMANIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ
Juliette Binoche'nin canlandırdığı utangaç Tereza'nın Lena Olin'in oynadığı şehvetli Sabina'ya çıplak poz verdiği bu sahne kolay unutulmaz.



KESİŞEN YOLLAR
Halle Berry'nin en iyi kadın oyuncu dalında Oscar kazanan ilk siyahi kadın yıldız olarak tarihe geçtiği Monster's Ball hemen açılıştaki cesur sahnesiyle hatırlanıyor. Berry'nin Oscar kazanmasında gardiyan rolündeki Billy Bob Thornton'a 'Bana kendimi iyi hissettir" baştan çıkardığı sahnenin de büyük etkisi olsa gerek.



TUTKU OYUNLARI
Todd Field'in yönettiği Tutku Oyunları (Little Children) mutsuz evlilikler sürdüren bir kadın ile bir erkeğin öyküsü üzerine kurulu. Kate Winslett ve Patrick Wilson'ın başrollerini paylaştığı film, özellikle çamaşırhanedeki ilk sevişme sahnesiyle akıllarda kaldı.


ŞEYTAN ÇIKMAZI
William Hjortsberg'in Falling Angel (Düşen Melek) adlı romanından uyarlanan Angel Heart, Mickey Rourke, Robert De Niro ve Lisa Bonet'nin yer aldığı kadrosuyla da ilgi çekmişti. Yönetmenliğini Alan Parker'ın üstlendiği film, hem Rourke'un en iyi performanslarından birini vermesiyle hem son derece etkileyici gerilimiyle hem de Rourke ve Bonet'nin yer aldığı cesur sevişme sahneleriyle hatırlanıyor.


PARİS'TE SON TANGO
Bernardo Bertolucci'nin fimlminde Maria Schreider ve Marlon Brando'nun büyük bir cesaretle oynadığı bu sahne sinemanın en etkileyici sevişme sahnelerinden biri .


VE TANRI KADINI YARATTI
Roger Vadim'in yönettiği 1956 tarihli Ve Tanrı Kadını Yarattı (And God Created Woman) sırf Brigitte Bardot gibi bir seks ikonunu sinemaya kazandırdığı için bile unutulmaz.


MULHOLLAND ÇIKMAZI
David Lynch'in kendine özgü tarzıyla sinemaseverleri şaşırttığı Mulholland Çıkmazı'nda (Mulholland Drive) Naomi Watts ve Laure Elena Harring'in dudak dudağa öpüştüğü bu sahne sadece ateşli olduğu için değil kamera kullanımı ve teknik açılardan da tarihe geçti.




HAYALET
Patrick Swayze ve Demi Moore'un oynadığı bu sahne öyle çok filme esin kaynağı oldu ki.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
5 Aralık 2020       Mesaj #3
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Kızgın Güneş filmi güzel duygular hissettirebilir.
🌘 🚀
Hestia - avatarı
Hestia
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021       Mesaj #4
Hestia - avatarı
Kayıtlı Üye
- AŞK VE GURUR
- AYNI YILDIZIN ALTINDA
- NOT DEFTERİ
- HER ŞEYİN TEORİSİ
- GURUR VE ÖNYARGI
- ANNA KARENINA
- UĞULTULU TEPELER
- JANE EYRE
Dizi olarak; Anne With An E yi öneririm.

Benzer Konular

11 Aralık 2020 / Misafir Sanat
16 Ocak 2017 / Hacii Cevaplanmış
10 Temmuz 2013 / sempaty Soru-Cevap
30 Ekim 2012 / saralinangel Soru-Cevap