Arama

Ortalama yükseltme sınavında alınan puan yıl sonu puanını nasıl etkiler? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 8 Temmuz 2013 Gösterim: 26.130 Cevap: 53
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2013       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ortalama yukseltme sınavlarına girmemek için karne ortalamamızın kaç olması gerekiyo hem puan hem not olarak bide bu anadolu liselerin de fark ediyomu ????????????????????????.....
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2013       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim yıl sonu ortalama puanım 53,8 (2,85) ben 11 saatlik atölye dersinden 50 puan aldım ortalama yükseltme sınavında. bundan hariç 2 dersim daha var ama ortalama kurtarır mı? diğer 2 dersede girmem gerekirmi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Haziran 2013       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben 9. sınıftayım ortalamam 2.59. 2 tane zayıfım var. bu sınavlara gircem. eğer ortalamam 3 olmazsa kalırmıyım. karnemde sorumlu geçti yazıyor ama.

bir üst sınıfa geçersin sonra onlarıda verirsin olur biter kafanı yorma
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Haziran 2013       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
10. snıfım 3 zayıf var ortalama 2.91 agırlıklı not 99 ama 102 olması lazım edebiyatım 3 ort yüksltmeye gircem edebiyattan 4 yaparsam 102 olcak ve geçicem ama veremezsem kalırmıyım yoksa eylüldeki sınavda verip geçebilirmiyim yani bu sınav son sanşmı bunda kalan eylülde geçebilirmi kafayı yiycem allah rızası için yardım edim anadolu lisesi öğrencisiyim
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
28 Haziran 2013       Mesaj #45
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Düşük alırsan düşer ama yıl içindeki sınavlar kadar değil.
Yani çünkü bu notlar yıl içindeki sözlü notları gibi etki ediyor. Tabi yüksek alırsan çok yükseltebilir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Haziran 2013       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
qRowwwLinq adlı kullanıcıdan alıntı

Düşük alırsan düşer ama yıl içindeki sınavlar kadar değil.
Yani çünkü bu notlar yıl içindeki sözlü notları gibi etki ediyor. Tabi yüksek alırsan çok yükseltebilir.

Peki diğer sorular eylüldeki sınavla ilgili
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Temmuz 2013       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben 10. sınıf anadolu lisesi öğrencisiyim 3 zayıf vardı fizik mat geo ortalama 2.91 ağırlıklı not 99 geçmek için 102 olması gerekir 102/34 3.00 olur ben bunlarla uğraşmamak için 3 olan edebiyatı 4 yapmak için az önce oys ye girdim 80 bekliyorum yani 4 1 puan yükseldiği için ve 3 ders olduğu için ağırlıklı not 102 oluyor bu durumda ortalama geçiyor diğer 3 dersten sorumluluk kalkarmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2013       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce ortalama yükseltme sınavına girdim, ve 4 dersten 1 tanesini verebildim, ortalama yükseltme sınavından sonra herhangi bir sınava girme hakkım varmı sınıftamı kaldım. Yardım edin.
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
4 Temmuz 2013       Mesaj #49
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
Aynı geçer.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2013       Mesaj #50
Misafir - avatarı