Arama

Internet Explorer'in araç çubuklarının rengini nasıl düzeltebilirim?

Güncelleme: 12 Haziran 2011 Gösterim: 1.865 Cevap: 3
inhibition - avatarı
inhibition
Ziyaretçi
12 Haziran 2011       Mesaj #1
inhibition - avatarı
Ziyaretçi
şuan bilgisayarımda yüklü olan internet explorer sürümü 8.0.6001.18702
araç çubuklarının anlayamadığım bir sebepten dolayı siyaha döndü.ve eski haline döndüremiyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Denediğim yöntem
İnternet Seçenekleri>Genel Sekmesi>Görünüm Bölümü>Renkler
Bunun başka yöntemini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
12 Haziran 2011       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
inhibition adlı kullanıcıdan alıntı

şuan bilgisayarımda yüklü olan internet explorer sürümü 8.0.6001.18702
araç çubuklarının anlayamadığım bir sebepten dolayı siyaha döndü.ve eski haline döndüremiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar
Denediğim yöntem
İnternet Seçenekleri>Genel Sekmesi>Görünüm Bölümü>Renkler
Bunun başka yöntemini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler...

Bilgisayarınızın temasını değiştirmeyi deneyin öncelikle..Masaüstüne sağ tıklayıp özellikler>>Temalar sekmesinden farklı bir tema seçin büyük ihtimalle tema değişikliği neden olmuştur.

Bu işlem işe yaramadıysa Explorer sayfası açıp >>Görünüm>>Stil>>Varsayılan stil'iİşaretleyin eğer o işaretli ise stil yok sekmesini işaretleyip değişiklik olup oladığını kontrol ediniz.

Sen sadece aynasin...
inhibition - avatarı
inhibition
Ziyaretçi
12 Haziran 2011       Mesaj #3
inhibition - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Valeria adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarınızın temasını değiştirmeyi deneyin öncelikle..Masaüstüne sağ tıklayıp özellikler>>Temalar sekmesinden farklı bir tema seçin büyük ihtimalle tema değişikliği neden olmuştur.

Bu işlem işe yaramadıysa Explorer sayfası açıp >>Görünüm>>Stil>>Varsayılan stil'iİşaretleyin eğer o işaretli ise stil yok sekmesini işaretleyip değişiklik olup oladığını kontrol ediniz.

yazılanları birebir uyguladım tema değişikliğinden kaynaklanacağını sanmıyorum.çünkü hiç tema değişikliği yapmadım. sorunum devam etmekte...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
12 Haziran 2011       Mesaj #4
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
inhibition adlı kullanıcıdan alıntı

yazılanları birebir uyguladım tema değişikliğinden kaynaklanacağını sanmıyorum.çünkü hiç tema değişikliği yapmadım. sorunum devam etmekte...

Tema değişikliği yapmadıysanız denemekten zarar gelmez.Yine olmuyorsa bir ekran resmi gönderirseniz ,gördüğümüz sorun üzerinden çözüm üretmeye çalışabiliriz.Ek olarak bilgisayarım-özellikler-gelişmiş-performans- eğer tema kullanmıyosan bilgisayarım için en iyi olanı windows seçimi yap sonra özele tıkla kendine göre değiştir
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...