Arama

Amanda Projesi adlı kitap hakkında bilgi verir misiniz?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Temmuz 2011 Gösterim: 2.441 Cevap: 2
Lucifer qirL - avatarı
Lucifer qirL
Ziyaretçi
1 Temmuz 2011       Mesaj #1
Lucifer qirL - avatarı
Ziyaretçi
Bir kitap varmış Amanda Projesi diye.Bugün kitapsan'da aradım yokmuş.Yarın D&R'a bakacağım.Sitelerini filan kurcaladım ama tam olarak anlamadım.Kitabı okuyan veya konu hakkında bilgisi olan var mı?
Sitesi : Amanda Projesi

Çok karmaşık bir olay ama hala anlayamadımNo Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsunlar.
EN İYİ CEVABI ThinkerBeLL verdi
Alıntı
Lucifer qirL adlı kullanıcıdan alıntı

Bir kitap varmış Amanda Projesi diye.Bugün kitapsan'da aradım yokmuş.Yarın D&R'a bakacağım.Sitelerini filan kurcaladım ama tam olarak anlamadım.Kitabı okuyan veya konu hakkında bilgisi olan var mı?

Sponsorlu Baglantilar

Çok karmaşık bir olay ama hala anlayamadım:no: Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsunlar.

Kitabın adı Proje Amanda. Stella Lennon tarafından kaleme alınmış sürükleyici bir gençlik romanı.
Tanıtım yazılarında kitabın konusu kısaca şöyle anlatılır:
Amanda Valentino yeni okuluna geldigi gün kendine üç rehber seçti: Callie, Hal ve Nia. Bu üç rehber hesapta ona okula alışmasında yardımcı olacak, okuldaki türlü ayak oyunlarına karşı onu koruyacaktı. Ancak bir sorun vardı: Bu üç rehberin birbirinden haberi yoktu.
Bir gün Amanda nedensiz bir şekilde sırra kadem bastı. Şimdi bu üç rehberin, Amanda’nın neden kaybolduğunu çözmesi gerekiyor. Onun geride bıraktıgı şifrelerle dolu mesajlarda bir çıkış yolu bulmaya çalışırlarken en önemli şeyi atladıklarını fark ediyorlar: Amanda’nın kim olduğu hakkında aslında en ufak bir bilgileri yok.
İpuçlarını çözdükçe bulmaca daha da karmaşık hale geliyor, Amanda’nın gizemi daha da büyüyor. Onun nerede –ve kim– olduğu sorusunu cevaplamak şimdi çok daha zor.

ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
1 Temmuz 2011       Mesaj #2
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
Lucifer qirL adlı kullanıcıdan alıntı

Sponsorlu Bağlantılar

Çok karmaşık bir olay ama hala anlayamadımNo Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsunlar.

Kitabın adı Proje Amanda. Stella Lennon tarafından kaleme alınmış sürükleyici bir gençlik romanı.
Tanıtım yazılarında kitabın konusu kısaca şöyle anlatılır:
Amanda Valentino yeni okuluna geldigi gün kendine üç rehber seçti: Callie, Hal ve Nia. Bu üç rehber hesapta ona okula alışmasında yardımcı olacak, okuldaki türlü ayak oyunlarına karşı onu koruyacaktı. Ancak bir sorun vardı: Bu üç rehberin birbirinden haberi yoktu.
Bir gün Amanda nedensiz bir şekilde sırra kadem bastı. Şimdi bu üç rehberin, Amanda’nın neden kaybolduğunu çözmesi gerekiyor. Onun geride bıraktıgı şifrelerle dolu mesajlarda bir çıkış yolu bulmaya çalışırlarken en önemli şeyi atladıklarını fark ediyorlar: Amanda’nın kim olduğu hakkında aslında en ufak bir bilgileri yok.
İpuçlarını çözdükçe bulmaca daha da karmaşık hale geliyor, Amanda’nın gizemi daha da büyüyor. Onun nerede –ve kim– olduğu sorusunu cevaplamak şimdi çok daha zor.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
Lucifer qirL - avatarı
Lucifer qirL
Ziyaretçi
5 Temmuz 2011       Mesaj #3
Lucifer qirL - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler.Bütün ülkelerde eşzamanlı bir şekilde yürütülen bir projeymiş aynı zamanda.İlgimi çekti kurcalayınca Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.