Arama

Çok zayıfım ve burnum çok büyük, kilo alsam burnum küçülür mü? - Sayfa 2

Güncelleme: 23 Ocak 2021 Gösterim: 35.879 Cevap: 14
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2013       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aynı sorun bendede var annem burnu biraz kemerli ama yakışıyor babamınki kücük benim 1 yıl once kücücktü şimdi kocaman görünüyor hafif yamuk,ve biraz kemer var ama anneminknede benzemiyo babamınkınede kuzenim var onnuki gibi, uzaktançok güzel görünüyo ama yakından acayıp buyuk gibi geliyo babamlar ergenliktesin diyor ama ne yapalım artık genetik yapı 1-2 yıl sonra düzelir bu arada yaş 15 1-2 yıl sonra tam otururur ayrıca daha yüzümüz büyüycek arkadaşlar takıntı fln ama allah vergisi.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Temmuz 2013       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Burun ve kulaklar,gözler zayıflayınca ve kilo alınca kütlesi tipi büyüklüğü değişmeyen şeylerdir.Burnunuz eğer gözünüze büyük geliyorsa boyunuz uzun ve zayıfsanız kilo alırsanız bu durumdan kurtulursunuz.Yapmanız gereken tek şey kilo almak tabi abartmayın biraz dolgunluk verin yanaklarınıza yeterli bide burnunuzda sivilceler varsa ve yağlıysa onlarda büyük gösterebilir,sivilceleride yok etmeniz önerilir.
Sponsorlu Bağlantılar
orang2 - avatarı
orang2
Ziyaretçi
13 Ekim 2013       Mesaj #13
orang2 - avatarı
Ziyaretçi
Arkdaşlar böyle şeyleri takmayın derim allah herkesi özene bözene yaratıştır eğer bu durumda dalga geçenler vrsa derimki durumunuzda iyiyse ameiyat falan olabilirsiniz çünkü dlga geçenler olabiliyo bizim sınıfta br kız vardı herkes onla koca burunlu diye dalga geiyordu kız okulunu değiştirdi Msn SadMsn MadMsn MadMsn MadMsn MadMsn MadMsn Mad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2014       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benimde burnum kirildi 14 yasindayim burnumu 18 yasina gelince bedavaya yaptirabilirmisim Msn Happy (18 yas ve ustu olanlar yapsinlar bence cok kotu duruyo yaa :/)
Hestia - avatarı
Hestia
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021       Mesaj #15
Hestia - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

benm burnum çok büyük kilo aslsam küçülür mü? henüz 13 yaşındayım ve hafif burnumda yamukluk varMsn Sad(

Dert etmemelisin. Mükemmel kimse yoktur, varmış gibi görünür sadece. Burnunun sana yakıştığına eminim, ama illaki bununla moral bozuyorsan, şunu söylemeliyim ki kendini güzel hissettirecek şeyler yapabilirsin. Bir açığımızı diğeri ile kapatabiliriz. Ayrıca kendini beğenmemişlik özgüven eksikliğine en büyük etkendir. İşe kabullenmekle başla.

Benzer Konular

13 Kasım 2013 / Misafir Soru-Cevap
20 Mayıs 2010 / spykoman Soru-Cevap
9 Haziran 2014 / ziyaretçi Soru-Cevap
15 Temmuz 2014 / Katy Soru-Cevap