Arama

Tipeez'de tippuan nasıl kazanılır? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 20 Kasım 2014 Gösterim: 6.595 Cevap: 15
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2012       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Mega taş kağıt makasta bir arkadaşından sürekli taş yapmasını iste sende hep kağıt yap ( oyunun sonuna kadar) o zaman oyun bitince 860 tipuanın oluyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2012       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şimdi taş kağıt makas diye bir oyun var kendine bir rakip bulcan bna yardım edermisin de eğer kabul ederse oyuna başla sonra sen atş yaparsan o makas yapcak sen kağıt yaparsan o taş yapcak sonmra tippuan kazancan bn tipeezde elmas merve
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Eylül 2012       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tipeezde şöyle birşey var tipeezde kandıramak çok önemli Taş Kağıt Makas oynayarak yapabilirsiniz. Mesela yeni Kayıt Oluyosunuz, Doğum gününüzü Yarına yazın Ki PARA Kazanın....

Seni Seviyorum Tipeez Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2014       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
me_myself adlı kullanıcıdan alıntı

Doğum gününde veriorlar.Oyun oynarsan veriorlar.Ve tabi yarışmalara katılıncaMsn Grin

nasıl tippuan kazanılıyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2014       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şu en alttaki oyunların arasından taş kağıt makası seçin *not:cheetos lu olan ı yapın yoksa çok az para gelir* 20 raundu seçin *2.başka hesap açmanız yararlı olabilir*(bu oyun 2 kişi ile oynanıyor) parayı kazanmak isteyen kazansın almayan kaybetsin ==örnek:kazanan taşı seçsin kaybeden makası seçsin== 840 tip verio *not:bazen vermiyo ama nadir*
bilinmezlik - avatarı
bilinmezlik
Ziyaretçi
20 Kasım 2014       Mesaj #16
bilinmezlik - avatarı
Ziyaretçi
önce bir fake hesap açıp onları yeni sekme ile birleştirip (dünyada) birbirine en alttaki taş kağıt makas oynatıp asıl hesabını 20 puanla bitirttirip 840 tip elde edebilirsin. bu arada kullanıcı adım tüypare reçelciyim reçele beklerim Msn Happy